تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید در لالیگا (۲۶-۲۰۲۵) | جدال متفاوت مادریدی‌ها در متروپولیتانو جدول لیگ برتر ایران پس از تساوی سرخابی‌ها در هفته پنجم (۴ مهر ۱۴۰۴) | در انتظار یک صدرنشین غیرمنتظره! شایعه بازگشت حسینی درنیم فصل باز هم تقویت شد | ناراضی از عملکرد آدان و فرعباسی ساپینتو لبه پرتگاه | فرصت سوزی تمامی ندارد نتیجه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| باز هم توقف! ویدیو| خلاصه بازی استقلال و شمس آذر قزوین(۴ مهر ۱۴۰۴) توقف در برابر ملوان؛ آینه تمام‌نمای سقوط پرسپولیس از اوج آسیایی! پخش زنده بازی استقلال و شمس آذر قزوین (۴ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نقش سیدورف در باشگاه استقلال چیست؟ | دوباره آمد و رفت علی کریمی در لیست خرید استقلال نیست | احتمال بازگشت به اصفهان عقب نشینی هواداران پرسپولیس از شعار علیه هاشمیان | نمی‌خواهند به سرنوشت استقلال دچار شوند پخش زنده بازی بارسلونا و رئال اویدو (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و ملوان در لیگ برتر(۳ مهر ۱۴۰۴) پخش زنده بازی پرسپولیس و ملوان (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و فجر سپاسی (۳ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پیشکسوت کشتی مشهد: اردوی تیم ملی کشتی هندوستان در مشهد برگزار می‌شود + فیلم قهرمان سابق بدنسازی ایران: حضور دهه‌هشتادی‌ها در جشنواره «خانواده ورزش» شگفت‌انگیز بود + فیلم
سرخط خبرها

پاشازاده: مگر فکری چند بازی باخته است که این‌طور انتقاد می‌کنند؟

  • کد خبر: ۵۰۶۷۰
  • ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۷
پاشازاده: مگر فکری چند بازی باخته است که این‌طور انتقاد می‌کنند؟
مهدی پاشازاده، پیشکسوت باشگاه استقلال، در گفت‌وگویی اختصاصی با شهر‌آرا‌نیوز بر تداوم مربیگری فکری در استقلال تأکید دارد. پاشازاده برخی انتقاد‌ها را مغرضانه و غیرکارشناسی می‌داند.

 گرو ورزش| شهرآرا نیوز، مهدی پاشازاده که خود پیش از حضور محمود فکری گزینه سرمربیگری استقلال بود درباره شکست استقلال مقابل فولاد خوزستان با احتیاط حرف می‌زند: «‌با یک شکست نمی‌شود همه‌چیز را به هم ریخت. واقعیت این است که باختن در اهواز مقابل تیم جواد نکونام برای محمود فکری دردناک بود اما فوتبال بالا‌وپایین دارد. یادمان نرود بازی‌های لیگ ادامه دارد و استقلال و فولاد هم باید دوباره با هم بازی کنند. من با هر دو طرف این ماجرا یعنی فکری و نکونام دوست هستم و آن‌ها در تیمی که من سابقه بازی دارم بازی کرده‌اند. بنابراین ترجیح می‌دهم درباره این بازی جانب هیچ کدام را نگیرم و از کسی هم انتقاد نکنم. به هرحال یک بازی بود مانند دیگر بازی‌ها که تمام شد و رفت.»

پاشازاده چه تحلیلی درباره آینده استقلال دارد؟ او این پاسخ را می‌دهد: «همه ما برای آینده‌ای بهتر تلاش می‌کنیم. شک ندارم فکری هم به‌دنبال ساختن تیمی درخور شأن استقلال است. بعضی انتقاد‌ها مغرضانه و غیرکارشناسی است. باید به او فرصت کافی داده شود. فکری زمان زیادی نیست که از عمر مربیگری‌اش در استقلال می‌گذرد. نباید این‌طور باشد که او را ناکارآمد و بدون شایستگی بدانیم. فکری شخصیت مربگیری‌اش را نشان داده، اما اینکه او بتواند همان کاری که در نساجی یا دیگر تیم‌ها کرده است را اینجا هم تکرار کند به آینده بستگی دارد. ضمن اینکه تلاش بازیکنان و همکاری باشگاه هم در موفقیت او نقش بسیاری ایفا می‌کند.»

پاشازاده در واکنش به اینکه از دستیاران سرمربی استقلال انتقاد می‌شود نیز گفت: «‌این نقدها نوعی دخالت در کار سرمربی است. فکری با همین کادر فنی کارش را در استقلال شروع کرده و بعید است شخص دیگری را به آن اضافه کند. منتقدان هم باید انتقادهای خود را در زمان مناسب مطرح کنند نه اینکه بعد از دو بازی روی سر سرمربی آوار شوند. استقلال با این‌همه هوادار جای تسویه‌حساب‌های شخصی نیست و باید با احتیاط قدم برداشت و اجازه نداد حاشیه وارد تیم شود. از منتقدان هم می‌خواهم شرایط را درک کنند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->