تاریخ و ساعت بازی منچستریونایتد و ایپسویچ | شمارش معکوس برای نسخه تازه شیاطین کاکوتا، غایب بزرگ استقلال مقابل پاختاکور نعمتی سرمربی تیم ملی پاراتیروکمان شد ورود رئال و سیتی به کورس جذب ستاره لورکوزن روبینیو همچنان در زندان مرادمند و فلاح زوج احتمالی خط دفاع استقلال معمای کیه‌زا در لیورپول تراکتور خوب درو نمی‌کند بسکتبالیست‌های ایران راهی قطر شدند (۳ آذر ۱۴۰۳) پرسپولیس فعلاً در قطر ماندگار است طارمی از ترکیب اینتر دور شد جلسه آشتی کنان پروین و قلعه‌نویی! حرف عجیب نیکبخت به قلعه نویی دلیل غیبت کریم باقری در مراسم مادر استیلی سایه استرس قعر همچنان بالای سر فرش درخشش دختران ظفر خراسان در لیگ والیبال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی تراکتور و گل گهرسیرجان در جام حذفی (۲ آذر ۱۴۰۳) | حذف ناباورانه شاگردان اسکوچیچ در خانه بررسی عملکرد خراسانی‌ها در لیگ برتر کشتی | طغانی بود، جوان نبود درباره مسابقات تنیس جایزه‌بزرگ آزاد قهرمانی استان خراسان‌رضوی | شلیک‌های باکیفیت روی خاک رس مهرداد محمدی شانسی برای بازگشت ندارد ماشاریپوف، برگ برنده موسیمانه مقابل پاختاکور
سرخط خبرها

فرزند هنر باش نه فرزند پدر

  • کد خبر: ۵۰۷۱۹
  • ۰۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
فرزند هنر باش نه فرزند پدر
حمیدرضا معصومیان - دبیر سرویس ورزش
محمد خادم بی‌تردید از بزرگان کشتی خراسان بود و جایگاه او در کنار بزرگانی، چون وفادار، شورورزی، توکل و... است، اما چیزی که او را از این نام‌های بزرگ متمایز می‌کند، معرفی ۲ جواهر به تاریخ پرافتخار کشتی ایران است. او با پرورش ۲ پسر قهرمانش، خانواده خادم را به‌عنوان خانواده‌ای که ۲ نسل تأثیر‌گذار در پهنه ورزش کشور داشته‌اند، ماندگار کرد. ممارست و تلاش بی‌وقفه او بر‌ای تربیت امیر‌رضا و رسول خادم، سال‌ها زبانزد همگان بود و همان‌روز‌ها که محمد خادم شلاق تمرینات سخت را بر تن ۲ فرزندش می‌سایید، کم نبودند کسانی که از آینده طلایی این ۲ نفر می‌گفتند. خادم در مسیرِ رساندن امیر و رسول به قله افتخار کشتی جهان، یک پدر- مربی واقعی بود و جز این نه چیزی بیشتر بود و نه کمتر.
 
او هرگز از روابط و جایگاه خود در کشتی ایران به سود پسرانش استفاده نکرد و تا امیر و ر‌سول پشت رقیبان خود را به خاک نرساندند، رنگ دوبنده تیم ملی را ندیدند. او روی تشک، معلمی دلسوز و سخت‌گیر بود؛ اما بیرون از تشک پدری بود مثل همه پدران دیگر که برای موفقیت فرزندشان فقط می‌توانند دعا کنند. محمد خادم پسرانش را آن‌چنان موفق و قدرتمند به کشتی ایران و جهان معرفی کرد که مو لای درز لیاقتشان نرود. او به آن‌ها آموخت که فرزند هنر باشند نه پدر و آن‌چنان باشند که نام خودشان به‌تن‌هایی شایسته احترام و ستایش باشد. چقدر جای امثال محمد‌خادم‌ها در ورزش امروز ایران خالی‌ست؛ جای پدرانی که برای موفقیت فرزندان خود از جان مایه بگذارند نه از جیب. روحت شاد‌ای مرد که آموزگار تلاش بودی و تلاش.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->