نتیجه و ویدیو بازی استقلال و الوصل در لیگ قهرمانان آسیا(۲۶ شهریور ۱۴۰۴)| تحقیر بزرگ بازگشت نظری جویباری به استقلال+عکس ذهنی که از فولاد ساخته شد رقبای فرنگی کاران ایران در قهرمانی جهان ۲۰۲۵ مشخص شدند فخریان روی پوستر پرسپولیس + عکس رقیب ژاپنی رحمان عموزاد: مسابقه سومی هم هست! حردانی جانشین رضاییان می‌شود درآمد میلیون دلاری استقلال از جام جهانی چالش ۸۰۰ میلیاردی پرسپولیس! اسامی محرومان هفته چهارم لیگ برتر فوتبال ایران غیبت ۸ هفته‌ای آرنولد در رئال مادرید پخش زنده بازی لیورپول و اتلتیکومادرید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی بایرن مونیخ و چلسی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی النصر و استقلال تاجیکستان (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین آخرین وضعیت بهبودی بیماری سرژ اوریه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اسامی داوران بازی‌های هفته چهارم لیگ برتر اعلام شد پخش زنده بازی استقلال و الوصل (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تیم ملی والیبال ایران در چه صورت به مرحله حذفی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ صعود می‌کند؟
سرخط خبرها

پایان فوتبال شجاعیان با سومین پارگی رباط | مربیان استقلال هوشیار باشند

  • کد خبر: ۵۱۲۲۹
  • ۱۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۷
پایان فوتبال شجاعیان با سومین پارگی رباط | مربیان استقلال هوشیار باشند
مربیان استقلال باید هوشیار باشند که از شجاعیان در هر شرایطی بازی نگیرند. این بازیکن دو بار رباط پاره کرده است و اگر برای بار سوم چنین اتفاقی را تجربه کند، فوتبالش تمام خواهد شد.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، داریوش شجاعیان در آخرین روز مهرماه سال ۹۸ برای دومین بار از ناحیه رباط صلیبی پا به‌شدت آسیب دید و از آن زمان تا هفته دوم لیگ بیستم دیگر نتوانست در فهرست استقلال قرار بگیرد. معمولا بازیکنانی که دو بار رباط پاره می‌کنند با حساسیت و وسواس بیشتری به فوتبال ادامه می‌دهند و داریوش شجاعیان که قبل از بازی فصل پیش با سایپا که منجر به پارگی رباط پایش شد یک بار دیگر این مصدومیت سنگین را تجربه کرده بود، باید از این پس بیش از هرزمان دیگری حواسش به تکرار این مصدومیت باشد.

بدون شک اگر شجاعیان برای بار سوم رباط پاره کند دیگر قادر به انجام فوتبال حرفه‌ای نخواهد بود و از نظر پزشکی نیز کار برای ادامه فعالیت او در این رشته بسیار دشوار خواهد شد. درهمین راستا پزشکان نیز به شجاعیان توصیه‌هایی کرده اند وحتی از او خواسته اند به مربیان استقلال بگوید که نباید فشار زیادی روی پایش وارد شود به این دلیل که ممکن است دوباره با پارگی رباط پا مواجه شود. اینکه مربیان استقلال به توصیه‌های پزشکان توجه کنند یا خیر روشن نیست، اما خود شجاعیان نیز باید در جریان بازی‌های استقلال عمیقا حواسش را جمع کند تا دچار مصدومیت شدید نشود.

شجاعیان اصولا بازیکنی است که زیاد در درگیری‌ها شرکت می‌کند و علاوه بر آنکه میل زیادی به بازیسازی و حتی گلزنی دارد، از آن دسته بازیکنانی است که علاقه زیادی به بازی فیزیکی هم دارد. شاید اگر شجاعیان سبک بازی خود را تغییر می‌داد هیچ گاه با چنین مصدومیت‌هایی مواجه نمی‌شد، اما داریوش از آن دسته بازیکنانی است که وقتی در ترکیب تیمش قرار می‌گیرد به کلی فرار‌کردن از درگیری‌های سخت را از یاد می‌برد و یک بازی سراسر درگیرانه رااز خود به نمایش می‌گذارد. به هرحال، اما این بار با دفعات قبل فرق دارد و هم داریوش باید حواسش را شش‌دانگ جمع کند که در هر صحنه درگیری حاضر نشود و هم مربیان استقلال که در هر شرایطی از این بازیکن استفاده نکنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->