خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود! والیبال قهرمانی جهان ۲۰۲۵ | جمهوری‌چک مقابل بلغارستان سر خم کرد پیش‌بینی اوپتا از دربی بزرگ مادرید | ژابی آلونسو تاریخ‌ساز می‌شود
سرخط خبرها

مجوز برگزاری بازی در باتلاق شهر قدس + عکس

  • کد خبر: ۵۱۱۲۵
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۵
مجوز برگزاری بازی در باتلاق شهر قدس + عکس
سازمان لیگ برتر فوتبال به ورزشگاهی مجوز برگزاری بازی‌های لیگ برتر را داده است که در هوای بارانی به یک باتلاق مخوف تبدیل می‌شود.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، به مجرد آنکه تایید شد دو تیم استقلال و پیکان در ورزشگاه شهدای شهر قدس مقابل هم می‌ایستند، تصاویری از وضعیت نا‌مناسب چمن ورزشگاه در رسانه‌ها دست به دست شد که جای بسی تامل داشت.

هرچند که طبق اعلام هواشناسی هوای تهران در روز برگزاری بازی پیکان و استقلال (سه‌شنبه) نیمه ابری است و باران هم نخواهد بارید اما چنانچه قرار بود این بازی امروز که باران شدیدی در تهران می‌بارد برگزار شود قطعا یا این بازی نیمه‌کاره باقی می‌ماند و یا اینکه مسئولان برگزاری تصمیم به تعویق یک روزه آن می‌گرفتند. فارغ از مسئله بارندگی اما کیفیت زمین ورزشگاه شهدای قدس به حدی بحرانی است که در هوای آفتابی و خشک هم کار را برای بازیکنان دو تیم سخت می‌کند.

در زمینی که این‌گونه آب جمع می‌شود قطعا چاله‌های متعددی وجود دارد و زیرساخت چمن به در شرایط غیراستانداردی است وگرنه نباید زمین ورزشگاه‌های لیگ برتر با بارش باران به این روز دربیاید. البته این مسائل در فوتبال ایران عادی شده و اگر به یاد داشته باشید بازی تراکتورسازی و سپاهان نیز به دلیل بارش شدید برف یک روز به تعویق افتاد. این اتفاق در حالی رخ داد که ورزشگاه یادگارامام(ره) شهر تبریز نزدیک به دو سال برای زه‌کشی و تعبیه گرمایشی کف تعطیل بود تا دیگر بازی‌های شهر تبریز با چنین مشکلی مواجه نشود و تیم‌ها بتوانند با خیال آسوده در هوای سرد و غالبا برفی تبریز مقابل نماینده‌های این شهر بازی کنند اما وضعیتی که در بازی تراکتورسازی و سپاهان به وجود آمد درنهایت باعث شد این بازی با یک روز تعویق برگزار شود.

حال سوال این است که آن همه هزینه ای که برای ورزشگاه بزرگ تبریز شد به کجا رفت و چرا همچنان همان مشکلات کهنه وجود دارد؟ درباره ورزشگاه شهدای قدس هم همین پرسش ها وجود دارد و روشن نیست این ورزشگاه با چمنی که مشخص است ازاستاندارد کافی به دور است، چرا به میزبانی برای بازی های لیگ برتر تبدیل شده است؟!

آیا نباید تیم ها قبل از معرفی ورزشگاه میزبان خود ابتدا کیفیت زمین را بررسی و بعد از مهمان های خود میزبانی کنند؟ آیا در چنین زمین هایی احتمال مصدومیت ها افزایش نخواهد یافت وخطراتی جدی بازیکنان فوتبال را تهدید نخواهد کرد؟ به هرحال این ها سوالات واجبی است که باید در مقابل برگزار کننده های لیگی قرار داد که 20 سال از ظهور آن با عنوان لیگ حرفه ای می گذرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->