اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۰۴ مرداد ۱۴۰۴) ثبت نام دانش آموزان اتباع خارجی در مدارس فقط با ارائه کارت اقامت و اشتغال دانشجویان جدیدالورود از نیمه دوم مهر ۱۴۰۴ به دانشگاه می‌روند + زمان اعلام نتایج کنکور تمدید ۵ ساله همکاری آموزش و پرورش و حوزه علمیه مرگ عجیب و مرموز راننده مشهدی بعد از آتش زدن مامور پلیس راه کسب پنج نشان نقره در المپیاد جهانی فیزیک توسط تیم ایرانی قتل پدر به خاطر طلاهای مادر برای جلوگیری از غرق شدگی کاری انجام دهید هشدار درباره گرمازدگی | مراقب سالمندان و کودکان در پیاده‌روی اربعین باشید چطور از تجمع باکتری‌ها در غذا و نوشیدنی جلوگیری کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۴ مرداد ۱۴۰۴) | باد و خاک در خراسان رضوی و ۶ استان دیگر + فیلم توصیه‌هایی برای پیشگیری از مشکلات گوارشی در پیاده‌روی اربعین بهترین رژیم غذایی تابستانی برای مقابله با گرمازدگی کیک، بیسکویت و آبمیوه نباید در صبحانه کودکان گنجانده شود سیگار و قلیان مهمترین عامل ابتلا به سرطان ریه وزیر آموزش و پرورش: مشارکت و مردمی‌سازی، مهم‌ترین رویکرد نهضت مدرسه‌سازی است حدود ۱۰ هکتار از مراتع بام ایران در آتش سوخت اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز منتشر شد (۳ مرداد ۱۴۰۴) شرکت ۳ هزار داوطلب در آزمون دادگستری خراسان رضوی (۳ مرداد ۱۴۰۴) خودروی کارکنان گمرک پیشین توسط قاچاقچیان سوخت مورد حمله مسلحانه قرار گرفت (۳ مرداد ۱۴۰۴) زمان آغاز تردد دریایی زائران اربعین از بندر خرمشهر به بصره اعلام شد حکم قصاص برای قاتل امیرحسین خالقی صادر شد | پرونده قتل الهه حسین‌نژاد در نوبت بررسی ویژه دادگاه کیفری افتتاح بیش از ۲۷۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی تا پایان شهریور ۱۴۰۴ | بازنشستگان، عضو هیئت‌امنای مدارس جدید می‌شوند+ فیلم جذب پنج هزار و ۵۶۰ معلم جدید در مدارس خراسان رضوی| روزانه دو مدرسه در استان ساخته می‌شود (۳ مرداد ۱۴۰۴) انفجار، آتش‌سوزی و قطع برق سریالی در اسرائیل به تل‌آویو رسید مراسم افتتاحیه خانه چتر ویژه کودکان بی‌سرپرست در مشهد برگزار شد (۲ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم مشاور وزیر آموزش و پرورش: مدارس غیرفعال، تعیین تکلیف می‌شوند یک کشته و ۴ مصدوم در پی تصادف در خواف خراسان رضوی (۲ مرداد ۱۴۰۴) در این روزهای گرم اگر هوای آب‌تنی به سرتان زد مراقب غرق‌شدگی باشید | غرق بی‌توجهی نشوید!
سرخط خبرها

۵ تکنیک کاربردی برای تقویت هوش هیجانی

  • کد خبر: ۵۱۲۶۸
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۲
۵ تکنیک کاربردی برای تقویت هوش هیجانی
هوش هیجانی نقش مهمی در موفقیت شغلی و شخصی افراد بازی می‌کند و نه تنها به شناسایی و مدیریت احساسات خود فرد کمک می‌کند، بلکه در تشخیص احساسات دیگران نیز نقش حیاتی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، هوش هیجانی نقش مهمی در موفقیت شغلی و شخصی افراد بازی می‌کند و نه تنها به شناسایی و مدیریت احساسات خود فرد کمک می‌کند، بلکه در تشخیص احساسات دیگران نیز نقش حیاتی دارد.

هوش هیجانی (EQ) یا هوش احساسی (EI)، توانایی افراد برای شناسایی احساسات و عواطف خود و سایرین، شناخت اثرات آن‌ها روی تفکر و رفتار و همچنین توانایی مدیریت اضطراب، تنش و بحران‌های روحی است.

مطالعه انجام شده توسط «Johnson & Johnson» نشان می‌دهد افرادی که هوش هیجانی بالاتری برخوردار هستند، در محل کار عملکرد بهتری نسبت به بقیه از خود نشان می‌دهند.

براساس اعلام «Talent Smart» در حدود ۹۰ درصد افرادی که عملکرد خوبی در محل کار دارند، از هوش هیجانی بالاتری برخوردار هستند. همین بررسی‌ها در مورد افرادی با هوش هیجانی پایین نشان می‌دهد،   ۸۰ درصد افرادی که در محیط کار کارایی لازم را ندارند، عموما هوش هیجانی بالایی برخودار نیستند. به زبان ساده باید گفت که در محیط کار، هوش هیجانی بسیار اهمیت دارد.

کارمندان بسیاری در سراسر جهان علی رغم بازدهی بالا تنها به دلیل اختلافی که ریشه در هوش هیجانی دارد، کار خود را ترک می‌کنند. مدیران بسیاری مسئولیت رهبری تیم‌های کاری را برعهده دارند که از سطح بالای هوش هیجانی برخوردار نیستند و همین مساله باعث بروز مشکلاتی برای آن‌ها شده است.

در این مطلب ۵ روش برای تقویت هوش هیجانی ارائه شده است:
 

۱- احساسات منفی خود را مدیریت کنید

وقتی بتوانید احساسات منفی خود را مدیریت کنید، کمتر تحت فشار قرار می‌گیرید. تصور کنید کسی شما را ناراحت کرده است، سریع به سراغ نتیجه گیری نروید. سعی کنید به روش‌های دیگری به این موضوع نگاه کنید. موضوع را از زاویه‌های دیگری نیز مورد توجه قرار دهید تا به راحتی عصبی نشوید.

باید بتوانید در محل کار هوشیارتر باشید. با  این روش خیلی زود می‌توانید تغییراتی را در نحوه برخورد خود با موضوعات مختلف ببینید.
 

۲- مراقب کلماتی که بر زبان می‌آورید، باشید.

برای آنکه بتوانید در محل کار ارتباط خوبی با بقیه برقرار کنید، باید مراقب آنچه به زبان می‌آورید باشید. افراد باهوش معمولا کلمات خاصی را در ارتباطات خود به کار می‌برند. اگر جلسه کاری خوبی با مدیریت نداشته‌اید، باید همه چیز را با دقت بررسی کنید. چرا این اتفاق افتاده است؟ چه عاملی باعث شده جلسه خوبی نداشته باشید؟ اگر بتوانید آنچه در طی جلسه رخ داده را مرور کنید، شاید بتوانید مشکل را پیدا کنید.
 

۳- همدلی را تمرین کنید

علاوه بر دقت روی ارتباط کلامی، باید روی ارتباط غیر کلامی‌تان نیز تمرکز لازم را داشته باشید. خودتان را جای دیگران بگذارید و مهارت همدلی یا امپاتی را در عمل تمرین کنید. هر کسی ممکن است مسایل خاص خودش را داشته باشد؛ اما با همدلی روابط هر دو طرف بهتر خواهد شد.
 

۴- عوامل استرس زا را بشناسید

در محیط کار ممکن است برخی عوامل باعث ایجاد استرس در شما شود. بهتر است آن عوامل را بشناسید. اگر دقیقا بدانید چه عواملی باعث می‌شود دچار استرس شوید، کنترل بیشتری روی خود خواهید داشت. مثلا اگر چک کردن ایمیل‌ها در هنگام شب باعث می‌شود، عصبی شوید، این کار را در زمان مناسبی انجام دهید که سر حال‌تر هستید.
 

۵- در برابر مشکلات عقب نشینی نکنید

برخی افراد در رویارویی با چالش‌ها و سختی‌ها، رفتار درستی از خود نشان نمی‌دهند. به جای شکایت کردن از شرایط موجود، بهتر است مثبت اندیشی را در پیش گرفته و افکار منفی را از خودتان دور کنید. در برابر سختی‌ها عقب نشینی نکنید و به مبارزه با آن‌ها بپردازید.

منبع:دیجیاتو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->