موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود مسابقه دوستانه فوتبال بین پیشکسوتان ارتش جمهوری اسلامی و اصحاب رسانه در مشهد برگزار شد + فیلم دورسون حرف آخر را زد: پول بدهید تا از پرسپولیس بروم! پرسپولیس صاحب کاشته‌زن جدید شد عدم اعتقاد هاشمیان به دو خرید درویش
سرخط خبرها

جنگ «نایکی» و «آدیداس» در پی شادی گل لیونل مسی به یاد مارادونا

  • کد خبر: ۵۱۲۹۷
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
جنگ «نایکی» و «آدیداس» در پی شادی گل لیونل مسی به یاد مارادونا
دردسر عجیب ستاره آرژانتینی بعد از ادای احترام به مارادونا ایجاد شده و دو کمپانی بزرگ تولید لباس ورزشی حالا به جنگ یکدیگر رفته‌اند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ ادای احترام لیونل مسی به دیه‌گو مارادونا پس از گل‌زنی به اوساسونا حواشی زیادی را به‌همراه داشته است. لیونل مسی پس از زدن گل چهارم بارسا به اوساسونا پیراهن خود را از تن خارج کرد و مشخص شد که او زیر پیراهن اصلی خود پیراهن شماره‌۱۰ نیوولز در دوران حضور مارادونا در این باشگاه را به تن کرده است.

مسی که زمانی شاگرد دیه‌گو مارادونا در تیم ملی آرژانتین بود و رابطه فوق‌العاده‌ای هم با او داشت، در دقیقه‌۷۲ بازی با اوساسونا روی یک حرکت انفرادی و از بیرون محوطه جریمه توانست شوتی دیدنی را روانه دروازه کند و گل چهارم بارسا را به‌زیبایی به ثمر برساند. او به کنار زمین و مقابل دوربین‌ها رفت و پیراهنش را از تن خارج کرد. مسی زیر پیراهن بارسا پیراهن نیوولزاولدبویز را به تن داشت، اما این یک پیراهن معمولی نبود؛ این پیراهن قرمز‌و‌مشکی شماره‌۱۰ بود که زمانی دیه‌گو مارادونا آن را به تن داشت. مسی سپس بوسه‌ای به‌سمت آسمان فرستاد.

مسی، اما بلافاصله با کارت زرد متئو لاهوس، داور مسابقه روبه‌رو شد. از‌تن‌خارج‌کردن پیراهن و سپس نمایش پیراهنی دیگر در قوانین داوری با کارت زرد مواجه می‌شود و جالب اینکه باشگاه بارسلونا نیز به‌همین‌خاطر جریمه خواهد شد. داور مسابقه این قضیه را در گزارش خود آورده است و طبق قوانین انضباطی اسپانیا، بارسا ۳۰۰۰ یورو جریمه می‌شود. داور از حرکت مسی به‌عنوان یک خطای جدی نام برده است.
این پایان حواشی ادای احترام مسی به مارادونا نیست. برند پیراهن بارسلونا «نایکی» است و لیونل مسی هم در خارج از زمین فوتبال برند «آدیداس» را تبلیغ می‌کند. پیراهن نیوولزی که مسی به تن کرده بود نیز نشان آدیداس داشت که استفاده‌اش برای مسی در زمین مسابقه ممنوع است.

گیلرمو ریکالدونی، متخصص مارکتینگ ورزشی، در‌این‌باره به لا ناسیون گفت: لئو نباید آن کار را انجام می‌داد. حداقل باید نشان آدیداس روی پیراهن را می‌پوشاند. در هر زمینه‌ای باید اصول حرفه‌ای را رعایت کرد و اگر مسی نشان آدیداس را می‌پوشاند، هیچ‌کس به او خرده نمی‌گرفت. این‌گونه می‌توانست به نایکی هم احترام بگذارد؛ حتی شاید بهتر بود پیراهن تیم ملی آرژانتین را به تن می‌کرد، اما می‌دانم که پیراهن نیوولز برای او احترام خاصی دارد.

با همه این شرایط معتقدم به‌خاطر شرایط خاص و اینکه مسی قصد ادای احترام به دیه‌گو مارادونای فقید را داشت، نباید به او سخت گرفت و انتقاد‌ها را باید تمام کرد. گاهی عشق و علاقه باعث می‌شود انسان رفتار حرفه‌ای را فراموش کند و بهتر است این موارد را نادیده گرفت.

لیونل مسی سال‌هاست با کمپانی آدیداس قرارداد همکاری دارد و بر اساس آن برای پوشیدن کفش‌های ورزشی این کمپانی، سالانه ۳.۳۴‌میلیون دلار دریافت می‌کند.
او اخیرا قراردادش با آدیداس را تمدید کرد؛ با‌این‌حال زمانی که برای بارسلونا به میدان می‌رود، با پوشیدن پیراهن‌های این باشگاه که متعلق به برند نایکی است، به‌نوعی تبدیل به تبلیغ کننده بزرگ‌ترین رقیب آدیداس می‌شود.

تابستان گذشته و زمانی که شایعات جدایی مسی از بارسا به گوش می‌رسید، اخباری منتشر شد مبنی بر فشار آدیداس برای انتقال مسی به رئال‌مادرید. گفته می‌شد آدیداس که حامی باشگاه رئال‌مادرید است، به فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال‌مادرید اسپانیا، فشار آورده بود تا با لیونل مسی قرارداد امضا کند. وب‌سایت "Difensa Central" در‌این‌باره توضیح داده بود که این شرکت آلمانی حامی رئال‌مادرید و لیونل مسی به‌طور‌هم‌زمان است و عقد قرارداد با مسی می‌توانست اقتصاد رو‌به‌فلج این شرکت را احیا کند؛ اتفاقی که در‌نهایت رخ نداد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->