یاراحمدی: برگه‌های سرشماری باطل شده‌اند و اعتباری ندارند | باید ۳ میلیون‌ و ۱۰۰ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز کشور را ترک کنند + فیلم دستورالعمل تازه سفارت افغانستان در تهران برای مهاجران | بازگشت‌کنندگان مستقیماً به اردوگاه مراجعه کنند نتیجه دیدار‌های اولین روز از نیم‌ فصل دوم لیگ برتر فوتسال افغانستان (۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) طالبان در واکنش به صدور حکم بازداشت رهبرشان: دیوان کیفری بین‌المللی را به رسمیت نمی‌شناسیم معاون وزیر کشور: اتباع مجاز برای رفتن به زیارت اربعین مشکلی ندارند + فیلم ادامه بازی‌های لیگ برتر فوتسال افغانستان با انجام دو بازی | سرمربی تیم ملی فوتسال لیست بازیکنان برتر نیم فصل اول را اعلام کرد سفارت افغانستان در تهران هزینه صدور و تمدید پاسپورت را کاهش داد + جزئیات قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) فیلم کامل اظهارات رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور در برنامه صف اول احتمال بارندگی و وقوع سیل در ۱۰ ولایت افغانستان (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) دوغارون، دروازه مهاجرت معکوس | روایتی از حضور در کنار مهاجران افغانستانی که به خانه بازمی‌گردند + فیلم معاون امنیتی انتظامی استاندار خراسان رضوی: ما معتقد نیستیم که اتباع افغانستان در سرویس‌های جاسوسی فعالیت دارند محرم ۱۴۰۴ | مراسم علم کشی مهاجران افغانستانی در محله گلشهر مشهد + فیلم در ۱۰۰ روز گذشته ۳۶۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز افغانستانی به کشورشان بازگشته‌اند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۱ تیرماه ۱۴۰۴) بهترین‌های نیم فصل لیگ برتر فوتسال افغانستان معرفی شدند + جدول حسینی مزاری: دفاع از رهبر انقلاب اسلامی یک وظیفه شرعی و سیاسی است آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سقف تراکنش بانکی برای اتباع خارجی و مشکلات مهاجران در ایام کرونا

  • کد خبر: ۵۱۳۶۱
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۹
سقف تراکنش بانکی برای اتباع خارجی و مشکلات مهاجران در ایام کرونا
مشکلات بانکی مهاجران افغانستانی ساکن ایران موضوعی است که هر از گاهی در رسانه‌ها مطرح می‌شود و گامی برای حل آن از سوی مسئولان برداشته نمی‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز - یکی از مخاطبان افغانستانی شهرآرانیوز برای ما نوشته است که دیشب برای رهن خانه به یک بنگاه معاملات رفتم تا هزینه رهن خانه را پرداخت کنم.

 

وی با انتقاد از قانونی که بر مبنای آن مهاجران افغانستانی نمی‌توانند از یک مبلغ مشخص در هر تراکنش بانکی بیشتر کارت بکشند، نوشته است: «من برای پرداخت رهن خانه نیم ساعت داشتم کارت می‌کشیدم و مجبور شدم ۱۹ بار این کار را انجام دهم.»

 

این مهاجر افغانستانی در ادامه نوشته است: «درخواست ما از مسئولان این است که در این شرایط کرونا شرایط بهتری را برای ما ایجاد کنند تا بتوانیم کارهای روزمره خود را به آسانی انجام دهیم.»

 


بیشتر بخوانید: تعیین سقف خرید با کارت بانکی و مشکلات جدید برای مهاجران


 

سقف تراکنش بانکی برای اتباع خارجی و مشکلات مهاجران در ایام کرونا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->