ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واقعیت ماجرای درگیری دو ببر در باغ‌وحش ارم تهران چه بود؟

  • کد خبر: ۵۱۷۰۰
  • ۱۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱
واقعیت ماجرای درگیری دو ببر در باغ‌وحش ارم تهران چه بود؟
در حالیکه روز گذشته با انتشار خبری علت تلف شدن ماده ببر سیبری در باغ وحش ارم تهران نزاع اعلام شده بود، یک کارشناس حیات وحش اعلام کرد «کویین» ببر سفید به نیت جفت‌گیری پیش انداخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عصر دیروز رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تهران از تلف شدن ماده ببر این باغ وحش خبر داد و گفت: بنابر اعلام مدیریت باغ وحش پارک ارم، ماده ببر که «کویین» نام داشته است، صبح روز جمعه تلف شده است.

 

فاطمه برنا اظهار داشت: بنابر گزارش اولیه ارسالی باغ وحش که ساعتی پیش به محیط زیست رسیده این ماده ببر به علت پارگی کامل نای و پارگی طولی مری و خفگی در اثر پنومونی استنشاقی به‌دلیل صدمه فیزیکی نزاع با ببر نر تلف شده است.

 

شکسته شدن و تخریب حصار محل نگه‌داری ببر ماده از سوی ببر نر


وی با اشاره به دلیل ذکر شده از سوی مسئولین این باغ وحش مبنی بر اینکه ببر نر در روز یکشنبه ٩ آذرماه پس از شکستن و تخریب حصار مجاور محل نگهداری ببر ماده وارد محدوده نگهداری این حیوان شده و به نزاع با آن پرداخته است. گفته است: متأسفانه این ببر ماده امروز در باغ وحش ارم تلف شده و اقدامات درمانی در چند روز گذشته برای مداوای آن نتیجه‌ای در بر نداشته است.

اما شکسته شدن و تخریب حصارهای این جایگاه‌ها به گفته کارشناسان این حوزه تقریباً امری غیرممکن است و اگر این ادعا واقعی بود در همان ساعات اولیه گزارش تصویری از این قدرت ببر نر منتشر می‌شد.

 

باغ‌وحش نظارت کافی ندارد


در این شرایط رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تهران از تلاش بررسی‌ها در این خصوص از سوی محیط زیست استان تهران خبر داده و گفته است نتایج حاصله اعلام خواهد شد اما درگام اول، نظارت ناکافی مجموعه باغ وحش را یکی از دلایل این اتفاق برشمرده است.

 

ببر ماده به نیت جفت‌گیری پیش انداخته شد

اما علیرضا شهرداری کارشناس حیات وحش در واکنش به این خبر از تلاش‌های مسئولان باغ وحش ارم برای جفت‌گیری از این ببر ماده گفته و اظهار داشت: با وجودی که ما به دلیل مشکلات ژنتیکی فراوان بین ببرهای سفید هرگز اجازه تکثیر ببر سفید را نداشتیم اما بازهم «کویین» ببر سفید به نیت جفت‌گیری پیش انداخته شده است.

 

وی در ادامه با بیان اینکه این ترکیب باعث درگیری بین دو ببر شده و در نهایت «کویین» به شدت زخمی و دچار جراحات فراوان در ناحیه گردن می‌شود و تلاش‌ها برای درمان بی‌نتیجه مانده گفت: نهایتاً این حیوان جان خودش را از دست می‌دهد.

 

شهرداری ابراز داشت: این در حالی است که در سال‌های گذشته این دو ببر از هم جدا نگهداری می‌شدند و این ببر ماده با آفتاب دیگر ببر ماده باغ وحش ارم که سیبریایی است، در یک جایگاه نگهداری می‌شده است.

 

ماه گذشته ماده شامپانزه باغ وحش ارم که «شمسی» نام داشت هم تلف شده است، این کارشناس دلیل تلف شدن این شامپانزه را هم به دلیل اجرای همین روش تکثیر پیش انداخته شدن که باعث درگیری و کشته شدنش شده بود عنوان کرد.

 

با این وجود رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش محیط زیست استان تهران در نخستین واکنش به این ماجرا ادعای مسئولان باغ وحش را مبنی بر استاندارد نبودن جایگاه‌های نگهداری حیوانات در این باغ وحش پذیرفته و رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش هم پیش از این دلیل تلف شدن شامپانزه ماده این مرکز را به همین دلیل اعلام کرده بود.

 

اما با توجه به اینکه شرایط نگه داری حیوانات در باغ وحش‌ها بخصوص حیوانات وحشی بسیار با ایمنی بالا صورت می‌گیرد نمی‌توان این ادعای بدون مدرک را پذیرفت، ضمن اینکه با توجه به اینکه تکثیر در اسارت حیات وحش یکی از راه‌های درآمد باغ‌های وحش‌ها است این گمانه تقویت می‌شود که مسئولان این باغ وحش هم همچون بسیاری از باغ وحش‌ها به دنبال تکثیر گونه‌ها و درآمدزایی از آنها هستند، علی رغم اینکه صدمات جسمی و روحی بسیاری به حیوانات از این طریق وارد می‌شود.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->