نفرات برتر دومین «نشان کاوه» در مشهد معرفی شدند سایپنتو قول قهرمانی داد وزارت ورزش هنوز بدهی خود به پرسپولیس را تسویه نکرده است پایان همکاری کلایورت و اندونزی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی: مشهد میزبان ۱۲۰ رکاب‌زن از سراسر ایران است حسن اشجاری، مدافع سابق استقلال در ICU بستری شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و مس رفسنجان در لیگ برتر (۲۵ مهر ۱۴۰۴) | ساپینتو محکوم به برد مشهد، میزبان قهرمانان پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران + فیلم سالم الدوساری، بازیکن سال فوتبال آسیا تاتنهام به دنبال کین پایان گمانه‌زنی‌ها درباره دربی | تقابل سرخابی‌ها در شیراز قطعی شد سیاست عجیب درویش: مذاکره با مربی خارجی، جلسه با هاشمیان مشکل بزرگ هاشمیان در خط دفاع پرسپولیس باقری، شاکی از درویش و عبدی شاهرودی به‌زودی گردوخاک می‌کند؟ «کشتی‌های بی‌ساحل استقلال»؛ رؤیایی که در مه گم شد درخشان:دستیار قلعه‌نویی فقط کتاب زیر بغل می‌زند حمایت عجیب بیرانوند از قلعه‌نویی و کادر فنی تیم ملی تردید‌های ساپینتو برای انتخاب دروازه‌بان استقلال| نه فرعباسی، نه آدان! سخنگوی پرسپولیس: تعیین مکان برگزاری دربی تنها بر اساس نظر باشگاه نیست!
سرخط خبرها

ساعت دربی استقلال و پرسپولیس تغییر کرد

  • کد خبر: ۵۲۰۶
  • ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۵:۵۸
ساعت دربی استقلال و پرسپولیس تغییر کرد
معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران از تغییر ساعت بازی شهرآورد به ساعت ۱۶ و اختصاص سهمیه ۵۰ درصدی به تماشاگران دو تیم خبر داد

گودرزی در مورد نودمین شهرآورد پایتخت گفت: زمان بازی استقلال و پرسپولیس در هفته چهارم لیگ برتر فوتبال از ساعت ۴۵: ۱۸ به ۱۶ تغییر یافت.

وی در مورد زمان برگزاری بازی بیان کرد: شهرآورد نودم دو تیم استقلال و پرسپولیس یکشنبه ۳۱ شهریور برگزار می‌شود.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران با بیان اینکه  میزان این بازی تیم استقلال است، گفت: در این مسابقه سهیمه ۵۰ درصدی به تماشاگران هر تیم اختصاص یافته است این در حالی است که پیش از این قانون ۹۰ به ۱۰ در مور تماشاگران تیم‌های میزبان و مهمان اعمال می‌شد.

 

فروش اینترنتی بلیت دربی

هواداران می‌توانند با مراجعه به سایت این سامانه‌ به نشانی https://www.pin90.ir ، بلیت خود را تهیه کنند. هر کاربر با ۵ کارت ملی مختلف می‌تواند ۵ بلیت بخرد.

طبق اعلام مسئولان، قرار است ۵۷ هزار بلیت فروخته شود و باقی بلیت ها نیز بین ارگان ها و باشگاه ها پخش شود. البته چند جایگاه نیز بین هواداران دو تیم خالی خواهد ماند.

پیش تر قرار بود بلیت فروشی ۹۰-۱۰ انجام شود و استقلال از میزبانی خود استفاده کند اما در نهایت سازمان لیگ تصمیم گرفت که همچون همیشه بازی را ۵۰-۵۰ برگزار کند.

برخی از هوادارانی که قصد خرید بلیت را داشتند، با اخطارهای مختلف از جمله «خطای سرور» مواجه شده اند. همچنین عده ای تا مرحله پرداخت وجه پیش رفته اند اما پس از آن سامانه به درگاه متصل نشده است.

 

میزان بلیت فروشی برای شهرآورد ۹۰ مشخص شد

طبق مصوبه شورای تامین تنها ۵۷ هزار بلیت برای دیدار شاگردان آندره آ استراماچونی و گابریل کالدرون به صورت الکترونیکی فروخته می‌شود و ۲۱ هزار صندلی خالی می‌ماند.
قرار است برخی جایگاه‌ها برای حفظ نظم و امنیت بین هواداران استقلال و پرسپولیس خالی بماند تا از بی نظمی‌های احتمالی جلوگیری شود.

 

ساعت 6 صبح یکشنبه؛ پایان بلیت فروشی دربی 90

مسئولان سامانه فروش بلیت اعلام کردند با توجه به روند کنونی، برنامه‌ای برای تمدید این زمان وجود ندارد./فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->