تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران (۶ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پزشکیان: «جشنواره کتاب رشد»، گامی برای هم‌افزایی فرهنگی و تعالی آموزش است مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر شهید «سیدهاشم صفی‌الدین» برگزار شد+ فیلم پزشکیان: برای تسهیل شرایط فرزندآوری منتظر تصویب یا اصلاح قانون نیستیم عراقچی: در دهه‌های اخیر، ایران با تروریسم و تحریم‌های غیرقانونی رو‌برو بوده است نمایندگان رهبر انقلاب در مراسم تشییع پیکر شهید سیدهاشم صفی‌الدین حضور یافتند عراقچی: تهدید امروز جهان بیش از ۱۲ هزار کلاهک هسته‌ای است پزشکیان بر طرح جمع‌آوری فاضلاب شهر‌های ساحلی تاکید کرد رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن گروه هفتم اسرای فلسطینی شرط گذاشت (۶ اسفند ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی و شهرداری‌ها عامل توسعه شهری است | سازمان همیاری حلقه اتصال دولت و شهرداری‌هاست دعوت به تظاهرات ضدصهیونیستی در سوریه در واکنش به اظهارات نتانیاهو مشخصات و قابلیت‌های جنگنده یاک ۱۳۰ + فیلم و عکس تنش بین زلنسکی و ترامپ بر سر ذخایر معدنی بالاگرفت همکاری‌های امنیتی، محور مذاکرات رهبران سومالی و لیبی کره شمالی: هیچ‌گاه برای لغو تحریم‌ها التماس نخواهیم کرد هیئت بلندپایه طالبان عازم ایران شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) سرباز‌های دارای مهارت تخصصی، از یک ماه کسری‌خدمت تا بخشش اضافه‌خدمت دریافت می‌کنند ابراز نگرانی شدید سازمان ملل درباره افزایش حملات در کرانه باختری (۶ اسفند ۱۴۰۳) بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۴ در مجلس در دو نوبت صبح و عصر از فردا (۷ اسفند ۱۴۰۳) دیدارهای دیپلماتیک عراقچی در ژنو (۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو | شهید سید هاشم صفی‌الدین: کلید هر موفقیتی در مقاومت لبنان به دست رهبر انقلاب اسلامی است رئیس نمایندگی لهستان در تهران به وزارت خارجه ایران احضار شد نتایج یک نظرسنجی جدید فاش کرد: نارضایتی آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ یک مجری رادیو، معاون اف‌بی‌آی در دولت ترامپ شد لغو تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه جزئیات سفر لاوروف به تهران اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) انفجار در کنسولگری روسیه در شهر مارسی فرانسه (۶ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

درخواست برجامی دبیر کل سازمان ملل از ایران

  • کد خبر: ۵۲۱۵۴
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۲
درخواست برجامی دبیر کل سازمان ملل از ایران
درحالی‌که ایران در پی خروج آمریکا از برجام و همچنین عمل‌نکردن اروپا به تعهدات برجامی‌اش، تعهدات برجامی خود را کاهش داده است، دبیرکل سازمان ملل با ابراز تأسف از خروج آمریکا از برجام، خواستار بازگشت ایران به اجرای کامل تعهداتش در این توافق شد.

به گزارش شهرآرانیوز - آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، در گزارشی خطاب به شورای امنیت از خروج دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از توافق هسته‌ای در سال ٢٠١٨ و بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران ابراز تأسف کرد.

 

وی در این گزارش که به دست آسوشیتدپرس رسیده است، از ایران خواست تا به آنچه نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای و موشک‌های بالستیکش می‌خواند، رسیدگی کند و به اجرای کامل تعهداتش در برجام بازگردد.

 

گوترش همچنین در گزارش خود در خصوص اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت که در تایید برجام به تصویب رسید، گفت که در پنج سال گذشته جامعه بین‌الملل به میزان زیادی برجام را نمونه اثربخشی چندجانبه گرایی، دیپلماسی و گفت‌وگو و موفقیت در عدم اشاعه هسته‌ای دانسته‌اند.

 

دبیرکل سازمان ملل در بخش دیگری از این گزارش ادعا کرد که این سازمان اطلاعاتی دریافت کرده که یک "نهاد" تحت تحریم که از آن نام نبرده، دست به اقداماتی "ناسازگار" با تحریم ها زده و "شیرفلکه، وسایل الکترونیکی و تجهیزات اندازه گیری قابل استفاده در آزمایش سوخت مایع موشک های بالستیک و وسایل پرتاب فضایی" به ایران ارسال کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد که سازمان ملل به دنبال کسب اطلاعات بیشتر از ایران در این موارد است.

 

دبیرکل سازمان ملل ضمن انتقاد از جنگ اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت ابتکارعمل‌هایی در حمایت و عادی سازی روابط تجاری و اقتصادی با ایران به ویژه در شرایط فعلی مشکلات اقتصادی و درمانی ناشی از  همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ تأکید کرد.

 

بنابراین گزارش، شورای امنیت سازمان ملل در صدد است که روز ۲۲ دسامبر (دوم دی ماه) درباره گزارش دبیرکل بحث و گفت‌وگو کند.

 

دبیرکل سازمان ملل در حالی از ایران درخواست کرده است تا به طور کامل به تعهداتش در  برجام بازگردد که طرف‌های اروپایی توافق هسته‌ای (فرانسه، انگلیس و آلمان) از زمان خروج آمریکا از برجام، به تعهداتشان در این توافق عمل نکرده اند و آمریکا نیز پس از خروج یک جانبه خود، همواره برای کارشکنی و مانع تراشی در مسیر اجرای تعهدات این کشورها تلاش کرده است.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->