واکنش جهاد اسلامی فلسطین به حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT
سرخط خبرها

درخواست برجامی دبیر کل سازمان ملل از ایران

  • کد خبر: ۵۲۱۵۴
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۲
درخواست برجامی دبیر کل سازمان ملل از ایران
درحالی‌که ایران در پی خروج آمریکا از برجام و همچنین عمل‌نکردن اروپا به تعهدات برجامی‌اش، تعهدات برجامی خود را کاهش داده است، دبیرکل سازمان ملل با ابراز تأسف از خروج آمریکا از برجام، خواستار بازگشت ایران به اجرای کامل تعهداتش در این توافق شد.

به گزارش شهرآرانیوز - آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، در گزارشی خطاب به شورای امنیت از خروج دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از توافق هسته‌ای در سال ٢٠١٨ و بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران ابراز تأسف کرد.

 

وی در این گزارش که به دست آسوشیتدپرس رسیده است، از ایران خواست تا به آنچه نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای و موشک‌های بالستیکش می‌خواند، رسیدگی کند و به اجرای کامل تعهداتش در برجام بازگردد.

 

گوترش همچنین در گزارش خود در خصوص اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت که در تایید برجام به تصویب رسید، گفت که در پنج سال گذشته جامعه بین‌الملل به میزان زیادی برجام را نمونه اثربخشی چندجانبه گرایی، دیپلماسی و گفت‌وگو و موفقیت در عدم اشاعه هسته‌ای دانسته‌اند.

 

دبیرکل سازمان ملل در بخش دیگری از این گزارش ادعا کرد که این سازمان اطلاعاتی دریافت کرده که یک "نهاد" تحت تحریم که از آن نام نبرده، دست به اقداماتی "ناسازگار" با تحریم ها زده و "شیرفلکه، وسایل الکترونیکی و تجهیزات اندازه گیری قابل استفاده در آزمایش سوخت مایع موشک های بالستیک و وسایل پرتاب فضایی" به ایران ارسال کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد که سازمان ملل به دنبال کسب اطلاعات بیشتر از ایران در این موارد است.

 

دبیرکل سازمان ملل ضمن انتقاد از جنگ اقتصادی آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت ابتکارعمل‌هایی در حمایت و عادی سازی روابط تجاری و اقتصادی با ایران به ویژه در شرایط فعلی مشکلات اقتصادی و درمانی ناشی از  همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ تأکید کرد.

 

بنابراین گزارش، شورای امنیت سازمان ملل در صدد است که روز ۲۲ دسامبر (دوم دی ماه) درباره گزارش دبیرکل بحث و گفت‌وگو کند.

 

دبیرکل سازمان ملل در حالی از ایران درخواست کرده است تا به طور کامل به تعهداتش در  برجام بازگردد که طرف‌های اروپایی توافق هسته‌ای (فرانسه، انگلیس و آلمان) از زمان خروج آمریکا از برجام، به تعهداتشان در این توافق عمل نکرده اند و آمریکا نیز پس از خروج یک جانبه خود، همواره برای کارشکنی و مانع تراشی در مسیر اجرای تعهدات این کشورها تلاش کرده است.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->