افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غره + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین
سرخط خبرها

جلسه تأمین واکسن کرونا به ریاست جهانگیری برگزار شد

  • کد خبر: ۵۲۱۹۹
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۷
جلسه تأمین واکسن کرونا به ریاست جهانگیری برگزار شد
جلسه تأمین واکسن کرونای مورد نیاز کشور ظهر امروز به ریاست معاون اول رئیس جمهوری برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز - اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور، ظهر چهارشنبه در جلسه تامین واکسن کرونای مورد نیاز کشور با تاکید بر اینکه یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های کشور در مقطع کنونی تامین واکسن کرونا از شرکت‌های معتبر بین‌المللی است، گفت: با وجود فشارها و تحریم‌های ظالمانه آمریکا، دولت تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود را برای رفع نیازهای مردم به کار گرفته و از هیچ اقدامی دریغ نخواهد کرد.

 

وی ضمن قدردانی از فداکاری و زحمات مدیران، پزشکان و کادر درمانی کشور که از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون ادامه دارد،‌ اظهار امیدواری کرد تا در سریع‌ترین زمان ممکن و با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونای مورد نیاز کشور تأمین و در اختیار مردم قرار گیرد.

 

معاون اول رئیس جمهور، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت امورخارجه را موظف کرد تا با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای تأمین منابع مالی و نیز رایزنی‌های لازم برای تأمین واکسن کرونا اقدامات مقتضی را انجام دهند.

 

وی همچنین با اشاره به توان داخلی شرکت‌ها و دانشمندان کشور در تولید دارو و واکسن،‌ گفت: صنعت دارو در ایران یکی از موفق‌ترین رشته‌های صنعتی است که می‌تواند علاوه بر رفع نیازهای داخلی، ارزآوری قابل توجهی نیز برای کشور داشته باشد.

 

جهانگیری با بیان اینکه توان شرکت های داروسازی کشور در منطقه بی‌نظیر و قابل رقابت با برخی از کشورهای پیشرفته است، بر حمایت از شرکت‌های دارویی و حفظ بازارهای صادراتی منطقه تاکید کرد.

اکنون به‌دنبال تهیه واکسن برای جمعیت هدف در کشور هستیم

سعید نمکی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیز در این جلسه با اشاره به مذاکرات انجام شده با شرکت‌های معتبر تولید‌کننده واکسن کرونا،‌ گفت: اکنون به‌دنبال تهیه واکسن برای جمعیت هدف در کشور هستیم.

 

وی با ابراز تاسف از سیاست‌های دولت آمریکا در جلوگیری از انتقال منابع مالی برای خرید واکسن،‌ تصریح کرد: خوشبختانه شرکت‌های داروسازی داخلی توانسته‌اند گام‌های موثری که مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی نیز واقع شده در بخش تولید واکسن کرونا بردارند و بسیار امیدواریم که در آینده نزدیک بتوانیم با واردات و تولید داخلی واکسن کرونا، نیازهای کشور را تامین کنیم.

 

در این جلسه که معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز حضور داشت پس از بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای تأمین واکسن کرونا، مقرر شد که سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی و وزارت امور خارجه با محوریت وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی اقدامات لازم را برای تأمین منابع ریالی و ارزی و عقد قرارداد با شرکت‌های معتبر بین‌المللی سازنده واکسن کرونا انجام داده و در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به تأمین آن اقدام نمایند.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->