معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دیدگاه رئیس جمهور مصر درباره جنگ با ترکیه

  • کد خبر: ۵۲۲۱۸
  • ۱۹ آذر ۱۳۹۹ - ۲۱:۵۰
دیدگاه رئیس جمهور مصر درباره جنگ با ترکیه
رئیس‌جمهوری مصر در پاسخ به سوالی درباره احتمال وقوع درگیری نظامی بین مصر و ترکیه در لیبی گفت: مصر هرگز طرف شروع کننده تجاوز نخواهد بود اما نیروهای مسلح ما آماده مقابله با هر نوع تهدیدی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس‌جمهوری مصر اعلام کرد، مصر به منظور دستیابی به راه حل سیاسی فراگیر به عنوان تنها راه ممکن برای حل بحران لیبی تلاش می‌کند.

عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهوری مصر در پاسخ به سوالی درباره احتمال وقوع درگیری نظامی بین مصر و ترکیه در لیبی به روزنامه فیگارو گفت: مصر هرگز طرف شروع کننده تجاوز نخواهد بود اما در مقابل، نیروهای مسلح ما همیشه آماده دفاع از کشور و تضمین امنیت ملی در مقابله با هر نوع تهدیدی هستند.

رئیس‌جمهوری مصر اظهار کرد: مصر برای دستیابی به راه حل سیاسی فراگیر ممکن برای حل بحران لیبی و تضمین ثبات این کشور برادر تلاش می‌کند؛ کشوری که با مصر مرزهایی به طول ۱۲۰۰ کیلومتر دارد. دخالت‌های خارجی که ثبات این کشور را در نتیجه انتقال مزدوران و سلاح گروه‌های تندرو تهدید می‌کنند، پایان می‌یابد.

سیسی تصریح کرد: سیاست مصر برقراری روابط ویژه با همسایگانش است در حالی‌که بر مذاکره دائمی تاکید دارد و ترکیه مثل دیگر کشورهای منطقه باید به قواعد قانون بین‌الملل و قانون دریانوردی احترام بگذارد و دست به هیچ اقدام یک‌جانبه بدون مشورت یا علیه امنیت و صلح منطقه نزند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->