پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

با بازگشایی واحد‌های صنفی از روز شنبه، نظارت‌ها بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بازار متمرکز می‌شود

  • کد خبر: ۵۲۲۶۲
  • ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱
با بازگشایی واحد‌های صنفی از روز شنبه، نظارت‌ها بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بازار متمرکز می‌شود
مدیر بازرسی و نظارت اتاق اصناف مشهد گفت: با پایان محدودیت فعالیت واحدهای صنفی در شهر، واحدهای نظارتی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری هوشمند در بازار متمرکز می‌شوند.

طنین همتی|شهرآرانیوز، امیر دلداری درباره وضعیت بازگشایی ‌واحدهای صنفی و پایان محدودیت فعالیت از روز شنبه اظهار کرد: با بازگشایی واحدهای صنفی از روز شنبه، ۲۲آذرماه، برای اینکه دوباره شاهد تجمع در بازارها نباشیم و زنجیره انتقال کرونا را هم قطع کنیم، نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی، بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ فاصله‌گذاری‌های اجتماعی متمرکز می‌شود.

 

وی افزود: اگر ما دوباره به حالت قرمز برگردیم، فعالیت واحدهای صنفی گروه ۲ ممنوع می‌شود. پس به نفع مردم و واحدهای صنفی است که همه پروتکل‌ها را رعایت کنند تا فضا حتی برای فعالیت گروه‌های ۳ و ۴ نیز که چندین ماه است تعطیل‌اند، فراهم شود.


وی تأکید کرد: واحدهای صنفی و مشاغل گروه یک و ۲ حتما باید برای دریافت کد کیوآر به سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مراجعه کنند و این کد را در محل واحد صنفی خود نصب کنند.

 


دلداری ادامه داد: گفته شده الان وضعیت مشهد نارنجی است که در این صورت امکان فعالیت گروه یک و ۲ فراهم است، ولی اکنون درباره فعالیت مشاغل گروه ۲ بخشنامه‌ای صادر نشده است که بتوانند در این هفته فعالیتشان را آغاز کنند. محدودیت گروه ۳ و ‌۴ نیز همچنان پابرجاست.

 

‌به‌گفته دلداری فعالیت گروه ۲ هم از صبح شنبه، ۲۲آذرماه، بنا به وضعیت نارنجی بدون اشکال خواهد بود و ما به ستاد کرونای استان پیشنهاد کردیم مشاغل گروه ۲ تا ساعتی مشخص در روز بتوانند فعالیت کنند که برای این موضوع هم هنوز مجوزی صادر نشده است. البته باتوجه‌به محدودیت تردد شبانه، واحدهای صنفی در عمل تا قبل این ساعت فعالیت می‌کنند.

 


وی در پاسخ به اینکه آیا با رفع این محدودیت‌ها باز هم شاهد ازدحام دوباره جمعیت در خیابان‌های شهر هستیم، افزود: امیدواریم مردم هم همکاری کنند، زیرا بدون همکاری آحاد جامعه غیرممکن است که وضعیت شهرمان به حالت سفید دربیاید.


مدیر نظارت و بازرسی اتاق اصناف مشهد تأکید کرد: در 2 روز گذشته که خبر نارنجی‌شدن وضعیت مشهد پخش نشده‌ بود، حدود ۷۰ درصد اصناف رعایت می‌کردند، اما بعد از انتشار این خبر، برخی واحدهای صنفی به گمان اینکه ما از وضعیت قرمز خارج شدیم و می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند، خودسرانه بازگشایی کرده‌اند.


دلداری اضافه کرد: باتوجه‌به اطلاع‌رسانی‌ها، این فعالیت‌ها غیرمجاز است و واحدهای صنفی باید تا روز شنبه تعطیل باشند. اگر رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌ها کنار گذاشته‌ شود، ممکن است دوباره به وضعیت قرمز بازگردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->