ماجرای عجیب و ادامه دار بیرانوند، پرسپولیس و تراکتور ویدیوی عزاداری یاسین سلمانی در شب عاشورا بازگشت لک به اهواز راکیتیچ کفش هایش را آویخت حیدری دستیار ساپینتو شد سرگیجه فرعباسی بین فولاد و استقلال دوناروما سکوتش درباره برخورد با موسیالا را شکست تاریخ و ساعت بازی تیم‌های چلسی و فلومیننزه در نیمه نهایی جام جهانی باشگاه‌ها ۲۰۲۵ | حمله به فینال رئال مادرید خواستار تعویق هفته اول لالیگا (فصل ۲۶-۲۰۲۵) محمد ربیعی از خیبر جدا شد پرسپولیس، چهارشنبه (۱۸ تیر ۱۴۰۴) به ترکیه سفر می‌کند روز جهانی والیبال معرفی شد ترکش‌های حمله اسرائیل به ایران به اردوی تراکتور | وضعیت بلاتکلیف بازیکنان خارجی محرومیت تراکتور قطعی شد زمان برگزاری بازی‌های فوتبال کافا با حضور تیم ملی اعلام شد + جزئیات الاهلی ول کن مسی نیست گم شدن ۲ دوچرخه‌سوار ایرانی در کوه سبلان صداقت: وقتی تیم نداریم، نوجوانانمان زیر چرخ‌های نامرادی فوتبال له می‌شوند درباره وضعیت نامطلوب هیئت‌های ورزشی | فهرست بلاتکلیف‌ها!
سرخط خبرها

محل تمرین، صدای پرسپولیسی‌ها را در آورد

  • کد خبر: ۵۲۸۰۲
  • ۲۵ آذر ۱۳۹۹ - ۱۹:۴۲
محل تمرین، صدای پرسپولیسی‌ها را در آورد
وضعیت محل تمرین پرسپولیس باعث ناراحتی بازیکنان و مربیان شده است.
گروه ورزش/ شهرآرانیوز، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس برای حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا این روز‌ها در دوحه قطر برگزار می‌شود.

شاگردان یحیی گل‌محمدی که در هتل لوکس تورچ حضور دارند برای رفتن به محل تمرین دچار سختی‌هایی شدند که این موضوع ناراحتی آن‌ها را در پی داشته است.

مجموعه ورزشی اگلا که محل تمرین پرسپولیس است حدود ۳۰ دقیقه با محل اقامت سرخ‌پوشان فاصله دارد که دوری راه و رفت‌وآمد باعث شده است کادر فنی و بازیکنان به این موضوع معترض شوند.

این در حالی است که کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده محل تمرین برای پرسپولیس و اولسان هیوندای دیگر تیم فینالیست لیگ قهرمانان یکسان است و تغییری در آن صورت نمی‌گیرد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->