مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

فکری: صدرنشینی در روز آخر، این هدف نهایی استقلال است

  • کد خبر: ۵۲۸۹۵
  • ۲۶ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۸
فکری: صدرنشینی در روز آخر، این هدف نهایی استقلال است
محمود فکری در گفت‌وگوی اختصاصی با شهرآرانیوز، به حفظ صدرنشینی در روز آخر لیگ بیستم اشاره کرد. درعین حال فکری روی تداوم این روند که از بازی با شهر خودرو شکل گرفته است نیز تأکید دارد.

گروه ورزش| شهرآرانیوز، سرمربی استقلال از تمریناتی که تیمش در آستانه بازی با ذوب آهن برگزار کرده راضی است. فکری پیش از پرواز استقلال به سمت اصفهان درباره روند کاری تیمش در روزهای اخیر گفت: «تمرینات منظمی را برگزار کردیم و با اینکه همچنان مصدومانی داریم و این موضوع در کار ما تأثیرگذار است اما تلاش کردیم به بهترین شکل تمرین کنیم تا به خوبی آماده این بازی شویم.»

فکری درباره رقیب استقلال درهفته هفتم هم صحبت‌هایی دارد: «ذوب آهن تیم خوبی است و جایگاهش این جای جدول نیست. ما با تیمی مواجه هستیم که قطعا با انگیزه‌‌های خاص مقابل استقلال ظاهر می‌شود. این موضوع را من از هفته ابتدایی حس کردم که تمام تیم‌ها با انگیزه‌های خاص مقابل استقلال حاضر می‌شوند به همین دلیل کار ما سخت‌تر می‌شود و باید با هماهنگی بیشتر راهی بازی‌ها شویم.»

سرمربی استقلال پیرامون صدرنشینی تیم درهفته ششم و اثرات آن درروحیه بازیکنان نیز گفت: «حفظ صدرنشینی کار دشواری است و ما باید عادت کنیم که در چنین شرایطی خودمان را نگه داریم. استقلال بازی‌های سختی در آینده دارد  و قطعا دیگر تیم‌ها هم هرچه از زمان بازی‌ها می‌گذرد بیشتر هماهنگ می‌شوند. البته این قضیه درباره ما هم صدق می‌کند و استقلال هم هرچه از لیگ بگذرد هماهنگ‌تر خواهد شد. درحالی که اعتقاد دارم ما باید خودمان در صدر جدول حفظ کنیم اما بر این باورم که فقط صدرنشینی در هفته آخر برای ما لذت‌بخش خواهد بود و به این صدرنشینی‌ها پاداشی داده نخواهد شد. به همین دلیل باید تلاش کنیم این روند را حفظ کنیم تا استقلال در همین جایگاهی که وجود دارد باقی بماند. ما باید مرحله به مرحله جلو برویم.»

فکری درباره اینکه آیا در ترکیب اصلی باز هم از بازیکنانی استفاده می‌کند که شاید کسی پیش‌بینی نمی‌کند نیز گفت: «درباره ترکیب بازی، روز بازی تصمیم می‌گیرم. باید همه مسائل را بررسی کنیم و بعد درباره اینکه چه نفراتی وارد ترکیب می‌شوند تصمیم بگیریم. چد مصدوم ما بازگشته‌اند و البته یک مصدوم جدید هم داریم. براساس آن تصمیم نهایی اتخاذ خواهد شد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->