پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

نبش قبر در مشهد برای افشای راز قتل همسر دوم

  • کد خبر: ۵۲۹۴۲
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۵
نبش قبر در مشهد برای افشای راز قتل همسر دوم
روز گذشته با نبش قبری در گورستان یکی از روستاهای اطراف مشهد، راز جنایتی وحشتناک فاش شد.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ ملیحه حدود ۳۵ ساله بود. ۵ سال قبل با هزار آرزو و امید پا به خانه شوهر ۴۷‌ساله‌اش می‌گذارد. او که نقش همسر دوم را برای همسر میان‌سالش ایفا می‌کرد، نمی‌دانست که همه آرزوهایش ۵ سال بعد، در یک عصر پاییزی غریبانه در قبرستان قدیمی و متروکه یک روستا دفن می‌شود. او نمی‌دانست که حالا یک تیم جنایی باید وجب به وجب این شهر را برای یافتن کوچک‌ترین سرنخ و خبری از قاتلش زیرورو کنند.

به گزارش خبرنگار ما، عصر سه‌شنبه مردی جوان با مراجعه به پلیس آگاهی خراسان‌رضوی، از ماجرای مشکوک و مبهمی سخن می‌گوید که حساسیت کارآگاهان جنایی را برمی‌انگیزد. این مرد که خودش حیران و سرگردان بود و نمی‌دانست اطلاعاتش تا چه اندازه صحت دارد، به مأموران اعلام کرد که چند روز است از پدر و زن پدرش بی‌خبر است و نمی‌داند چه برسر آن‌ها آمده است.

او به کارآگاهان گفت که چند بار به خانه پدرش رفته، اما هر چه در زده کسی جواب نداده است. خیلی نگران وضعیت پدرش بوده تا اینکه روز سه‌شنبه پدرش در تماس با او ضمن اطمینان از سلامت خودش می‌گوید که همسرش را کشته و جنازه را هم در یک روستا دفن کرده است.


تأیید ماجرا از سوی اهالی محل

با ثبت اظهارات مرد جوان، موضوع بلافاصله به بازپرس ویژه قتل دادسرای عمومی و انقلاب مشهد گزارش می‌شود. قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد پس از دریافت این گزارش بلافاصله دستور لازم برای بررسی موضوع را صادر می‌کند.

بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که مرد میان‌سال در خیابان اروند ۲۳ به همراه همسر جوانش ساکن بوده است. دامنه تحقیقات به این محله در بولوار حر کشیده می‌شود.
مقام قضایی صبح دیروز خود شخصا به محل می‌رود. پس از بررسی‌های میدانی و صحبت همسایگان مشخص می‌شود که ماجرا صحت دارد و ۲ روز پیش مرد میان‌سال با تهیه تابوت و ۲ کارگر با اعلام اینکه همسرش کشته شده است، جسد را به یکی از روستا‌های اطراف منتقل می‌کند.


حرکت به سمت قبرستان متروکه

در بررسی‌های تیم جنایی محل دفن جسد که روستایی در همان حوالی بود، مشخص شد. تیم جنایی پس از دریافت آدرس روستا بلافاصله راهی محل شدند.
مقام قضایی به همراه کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان‌رضوی، پس از رسیدن به روستا با هدایت اهالی محل به قبرستان رسیدند. اهالی نیز در ادامه تحقیقات تأیید کردند که ۲ روز قبل مردی غریبه تابوتی را با خودرو شخصی به روستا آورده و با کمک ۲ کارگر آن را دفن کرده است.
مقام قضایی با رسیدن به قبرستان و مشاهده قبری که تازه بود، دستور نبش قبر را صادر کرد.


نبش قبر زن نگون‌بخت

با صدور دستور مقام قضایی عملیات نبش قبر آغاز شد. ساعتی بعد افراد حاضر در صحنه با جسدی روبه‌رو شدند که به تازگی دفن شده بود. از آنجا که هیچ یک از آشنایان مقتول در صحنه حاضر نبودند، هیچ مشخصاتی به جز نام مقتول در دست نبود و سن مقتول نیز حدود سی ساله تخمین زده شد. به گفته مقام قضایی، متهم به قتل نیز از منزل متواری شده که دستور لازم برای دستگیری این فرد آغاز شده است.

با انتقال پیکر مقتول به پزشکی قانونی برای مشخص شدن علت مرگ، قاضی احمدی نژاد اعلام کرد: متهم به قتل در آخرین گفت‌و‌گویی که با پسرش داشته بیان کرده است که با همسرش دعوا کرده و او را با کمربند زده است و سپس لگدی به شکم همسرش زده که او جان باخته است. متهم ۲ روز در کنار همسر مرده‌اش زندگی می‌کند تا اینکه تصمیم به دفن جسد می‌گیرد و ۲ روز پیش هم پیکر مقتول را دفن می‌کند.

قاضی احمدی‌نژاد با اشاره به اینکه اثری از درگیری در پیشانی مقتول وجود دارد، بیان کرد: تا رسیدن به نتیجه دقیق پزشکی قانونی نمی‌توان اظهار نظری در این باره کرد.
بازپرس جنایی دادسرای عمومی و انقلاب مشهد با بیان اینکه محل زندگی مقتول و همسرش خیابان اروند ۲۳ بوده و نام او نیز «ملیحه منفرد» بوده است، از شهروندان و خویشاوندان مقتول خواست تا برای انجام اقدامات قانونی و همچنین مشخص شدن دیگر جزئیات پرونده به دادسرای ناحیه دو مشهد در خیابان کوهسنگی مراجعه کنند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->