چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد ریزش ۱۰۲ دلاری اونس جهانی در یک روز پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر در صنعت چاپ خراسان رضوی | ۷۰ درصد اقتصاد استان برپایه صنایع غذایی است صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر ۱۴۰۴ آغاز شد آخرین وضعیت تشکیل مرکز جذب سرمایه‌های خارجی در خانه تاریخی «ملک» مشهد پیش‌بینی افزایش سطح کشت کلزا تا ۳۲۰۰ هکتار در خراسان رضوی صدور مجوز واردات ۱۲۰ هزار تن برنج برای تنظیم بازار در خراسان رضوی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | اثر افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد نمایان شد هشدار به زعفران‌کاران | مراقب بازی دلالان باشید! کشاورزان همچنان منتظر تعیین قیمت رسمی گندم بررسی قیمت گوشت گوساله و گوسفند در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | ران گوسفندی چند؟ ثبت نام ۲ خودروی وارداتی آغاز شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات پایان متعادل بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سایپا باز هم محصولاتش را گران می‌کند پشت پرده بسته‌بندی‌های جعلی در بازار لوازم یدکی | قطعاتی که شب چینی‌اند و صبح کُره‌ای!  میزگرد شهرآرا درباره موانع و فرصت های صادرات در خراسان رضوی | چرخ‌های صادرات، آخرین امید حرکت اقتصاد قیمت دینار عراق در بازار آزاد مشهد اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) نوسان قیمت دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) تعرفه‌های آمریکا به شرکت‌های دنیا ۳۵ میلیارد دلار زیان وارد کردند مسیر قیمت طلا از ابتدای سال | بررسی روند صعودی طلا شوک دوم مالیات به نفت: این‌‍ بار توقیف ۳۲۹ هزار میلیارد تومان برخی نانوایی‌ها از مدار آرد دولتی خارج شدند سطح زیر کشت زعفران در خراسان رضوی ۹۵ هزار هکتار است | پیش‌بینی کاهش وزن عملکرد محصول به دلیل تشدید تغییرات اقلیمی
سرخط خبرها

 عیدی ۹۹ کارگران کی واریز می‌شود؟

  • کد خبر: ۵۳۱۴۸
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
  • ۴
 عیدی ۹۹ کارگران کی واریز می‌شود؟
دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران بر لزوم پرداخت عیدی و پاداش کارگران تا قبل از پایان سال تاکید کرد و از کارفرمایان خواست در حد توان پرداخت عیدی کارگرانشان را به روز‌های پایانی سال موکول نکنند تا کارگران از این طریق اقلام و مایحتاج مورد نیاز را تهیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی ابوی اظهار کرد: بر اساس قانون کمترین میزان عیدی کارگران، معادل دو برابر حداقل مزد و بیشترین میزان آن معادل سه برابر حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار است که کارفرمایان باید به کارگران خود بپردازند.

 

وی ادامه داد: امسال بر اساس گزارش‌هایی که از رصد میدانی داشتیم برخی از کارگران واحد‌های صنفی عیدی خود را به نوعی دریافت کرده اند و کارفرمایان آن‌ها پرداختی‌هایی به کارگران خود داشته اند که به حساب عیدی گذاشته شده است.

 

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران افزود: به دلیل کرونا و تعطیلی بیشتر کارگاه‌ها و کسب و کارها، فشار زیادی به کارگران و کارفرمایان وارد آمد و شیفت‌های کاری، فوق العاده‌ها و اضافه کاری‌ها حذف شد. در بعضی واحد‌ها به دلیل رکود و مختل شدن فعالیت، کارگران خانه نشین شدند و برخی دیگر از کسب و کار‌ها با اعمال محدودیت‌هایی ادامه فعالیت پیدا کردند لذا از آنجا که کارگران فاقد درآمد تامین کننده هزینه‌های زندگی هستند از کارفرمایان خود خواسته اند که تمام یا بخشی از عیدی را بپردازند تا از این طریق مشکلات و گرفتاری هایشان را برطرف کنند.

 

عیدی قبل از پایان سال به درد کارگران می‌خورد

به گفته وی، برخی از کارفرمایان با این توجیه که عیدی و پاداش پایان سال مثل عنوان آن باید در انتهای سال داده شود از هرگونه پرداختی در ماه‌های آخر سال خودداری یا آن را به روز‌های پایانی سال موکول می‌کنند به نحوی که کارگران حتی نمی‌توانند بعد از عید استفاده لازم را از آن ببرند و در همان ماه‌های اول سال نو تحت تاثیر تغییر قیمت حامل‌های انرژی، آب و برق و کرایه تاکسی‌ها ارزش و اثر خود را از دست می‌دهد.

 

ابوی توصیه کرد: کارفرمایان در حد توانشان عیدی و پاداش کارگران را تا قبل از پایان سال به آن‌ها بدهند، چون در انتهای سال به دلیل ازدحام و شلوغی بانکها، پرداختی‌ها و واریز حساب‌ها با مشکلاتی مواجه می‌شود؛ از طرفی این مبلغ قبل از پایان سال به درد کارگران می‌خورد و موکول کردن آن به شب عید یا بعد از سال نو کمکی به معیشت کارگران نمی‌کند لذا ایرادی ندارد که کارفرمایان عیدی و پاداش را پیش از اتمام سال بپردازند تا کارگران بتوانند اسباب و مایحتاج مورد نیاز زندگی را فراهم کنند و به اصطلاح به زخم زندگی بزنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
مصطفی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۹/۳۰
0
0
خوب شد گفته ایرادی نداره وگرنه کارفرما ها فکر میکردن ایراد داره خخخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۹/۳۰
0
2
اگه زودتر بدن ما کارگران واقعا خجالت می‌کشیم جلو بچه هامون تا بتونیم عید شکم شون سیر کنیم
جواد
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۳ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۰
0
0
سلام من ۱۲سال تو شهرداری کار میکنم که تازه بیمه شدم یعنی یک سال اما هنوز حقوقم تواین چند سال حالا رسیده به یک میلیون هفصد تومان راه نماییم کنید چطور زندگیم را بچرخاند با دو فرزند دارم ؟؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۵
1
2
ما 20روز هست منتظر هستیم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->