علت آلودگی هوای مشهد چیست؟ (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ درصد از تخت‌های بیمارستانی مشهد فرسوده هستند | گسترش تخت‌های بیمارستانی به حاشیه شهر مشهد + فیلم استاندار خراسان رضوی: نیمی از مدارس جدید استان تا پایان ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد بود رئیس انجمن هواشناسی ایران: نجات کشور از خشکسالی فقط با علم و راهکار‌های واقعی ممکن است ادای احترام به یادمان شهدای دانشمند دانشگاه شهید بهشتی از سوی پزشکیان (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آنچه درباره ماچا نوشیدنی محبوب نسل زد باید بدانیم حضور ۴۰ ناظر و بازرس سلامت محیط در اجتماع جاماندگان اربعین در مشهد واکسیناسیون مؤثرترین راه پیشگیری از سیاه‌سرفه | هشدار برای کودکان زیر یک سال ویدئو | هجوم ریزگرد‌ها به آسمان مشهد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) توضیحاتی در خصوص صدور احکام بازنشستگان | آیا فوق‌العاده خاص به بازنشستگان صندوق کشوری تعلق می‌گیرد؟ ۱۸ هزار پرونده طلاق در کشور با مداخله مشاوران به صلح انجامید پرداخت معوقات بازنشستگان کشوری و افزایش سقف وام فرزندان آنان به ۶۰ میلیون تومان (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) گلایه شهروندان مشهدی از وضعیت ثبت‌نام مدارس در مقطع متوسطه اول پرداخت مرحله دوم متناسب‌سازی سال ۱۴۰۰ معلمان بازنشسته همزمان با حقوق مردادماه مستمری مردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان صنعت نفت با افزایش ۱۰ درصدی متناسب سازی پرداخت شد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) فناوری نانو در خدمت سلامت زائران اربعین غربالگری بیش از ۵۷ هزار زائر در مرز چذابه پرخطرترین بازه‌های سنی شروع دیابت چه سنی است؟ درگذشت تلخ دادستان گناباد به همراه خانواده‌اش در تصادف جاده‌ای (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) + عکس پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش دما در برخی نقاط کشور از پنجشنبه ساعت برگزاری آزمون‌های نهایی پایه دوازدهم در تابستان تغییر کرد با این ۵ اشتباه چای را تبدیل به سم می‌کنید این درد‌های ستون فقرات را جدی بگیرید توصیه‌های تغذیه‌ای برای حفظ اشتهای کودکان در فصل گرما تصادف مرگبار در بزرگراه شهید شوشتری مشهد با ۴ کشته و یک مصدوم (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) کاهش ۱۸ درصدی سرقت‌ها در خراسان رضوی از ابتدای ۱۴۰۴ فرار از خانه؛ اشتباهی که آینده دختران نوجوان را می‌سوزاند هشدار برای تابش پرتو فرابنفش در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری
سرخط خبرها

واکسن کرونای ایران تا پایان خرداد ۱۴۰۰ در دسترس است

  • کد خبر: ۵۳۲۲۳
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
واکسن کرونای ایران تا پایان خرداد ۱۴۰۰ در دسترس است
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا با تاکید بر این‌که تا زمان در دسترس بودن واکسن کرونا باید پروتکل‌ها را رعایت کنیم، گفت: اگر فاز‌های مطالعاتی واکسن در ایران به خوبی پیش برود، احتمالا اواخر بهار ۱۴۰۰ در دسترس قرار خواهد داشت، اما تا آن زمان باید آماده باشیم و برای ۴ تا ۵ ماه همچنان پروتکل‌ها را رعایت کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز - دکتر علیرضا رئیسی گفت: حدود ۳ هفته‌ی قبل ۴ استان اردبیل، گیلان، گلستان و مازندارن در وضعیت قرمز بودند. خوشبختانه از این هفته همه استان‌ها از وضعیت قرمز خارج شدند و گیلان هم هیچ شهر قرمزی ندارد و روند بیماری در این استان هم نزولی است. از ۱۶ شهرستان استان گیلان، ۶ شهرستان زرد و ۱۰ شهرستان نارنجی هستند.
 
وی افزود: بر اساس معیار‌های ارزیابی فعلا در سطح کشور شهر قرمزی نداریم. ۲۰۵ شهر نارنجی و ۲۴۳ شهر زرد است، رویکرد جدید ما رصد روزانه شهرهاست و به محض این‌که آمار افزایش یابد، تذکر و هشدار خواهیم داد تا مراقبت‌ها افزایش یاید.

مجوزی برای تعطیلی آموزش مجازی مدارس صادر نکردیم

وی درباره تعطیلی آموزش مجازی مدارس استان تهران، گفت: تعطیلی آموزش مجازی به هیچ وجه جزو مصوبات ستاد کرونا نیست و هیچ مجوزی برای تعطیلی آموزش مجازی از سوی ستاد ملی داده نشده است. آموزش مجازی ارتباطی با بیماری کرونا ندارد.

آزمون استخدامی در موعد مقرر برگزار می‌شود

رییسی ادامه داد: آزمون استخدامی دوبار عقب افتاده بود و امروز (شنبه، ۲۹ آذر) در ستاد مصوب شد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در تاریخ مقرر برگزار شود، صدهزار نفر متقاضی این آزمون هستند. این آزمون در بیش از ۲۷۰۰ حوزه با رعایت پروتکل‌ها و نظارت وزارت بهداشت و سازمان سنجش انجام خواهد شد. در مورد آزمون مدارس هم باید این پیشنهاد به کمیته امنیت اجتماعی ستاد بیاید و برگزاری هر آزمونی نیاز به مجوز دارد.
 
وی درباره بازگشایی مدارس برای پایه‌های اول و دوم دبستان، گفت: این موضوع مورد بحث قرار گرفت و قرار شد تا دو هفته آینده جوانب آن بررسی و بهترین تصمیم اتخاذ شود.
 
معاون وزیر بهداشت اظهار کرد: مطالعه همه‌گیری کرونا در یک‌سال اخیر درس آموخته‌های زیادی برای ما داشته است. هر وقت فرصت ایجاد شود ویروس تاخت و تاز خواهد داشت و سرد شدن هوا و بازگشایی رستوران‌ها علت افزایش آمار در اروپا بود که با افزایش قدرت سرایت ویروس این موضوع طبیعی است. در آمریکا ۳ روز است آمار تلفات بالای ۳۰۰۰ نفر است، آلمان رکورد ۸۹۰ فوتی در روز را ثبت کرده که عدد بسیار بالایی است.

احتمال افزایشی شدن روند بیماری از نیمه بهمن با عدم رعایت پروتکل‌ها

وی افزود: از شب یلدا به بعد ما تازه وارد زمستان می‌شویم و اگر پروتکل‌ها رعایت نشود و مهمانی‌ها ادامه داشته باشد، ممکن است دچار مشکل و موج بعدی بیماری شویم. اگر شب یلدا مهمانی‌ها برقرار شود در دو هفته دیگر شاهد خیز بیماری خواهیم بود. رفتار بیماری به این صورت است که اگر عدم رعایت پروتکل‌ها صورت گیرد، دو هفته بعد شاهد افزایش تعداد بیماران سرپایی خواهیم بود و دو هفته بعد آمار بستری افزایش می‌یابد و مجددا پس از دو هفته میران مرگ‌ومیر افزایش می‌یابد و با کنار هم قرار دادن این موضوعات در نیمه بهمن ممکن است آمار افزایشی شود. در کشور ما ۵۱ درصد علت ابتلا به کرونا دورهمی خانوادگی است و بعد از آن سهم ابتلاء در حمل‌ونقل عمومی بالاست که نگران‌کننده است.
 
رییسی ادامه داد: اگر فاز‌های مطالعاتی واکسن در ایران به خوبی پیش برود، احتمالا اواخر بهار در دسترس قرار خواهد داشت، اما تا آن زمان باید آماده باشیم و برای ۴ تا ۵ ماه همچنان پروتکل‌ها را رعایت کنیم. تا زمان تولید واکسن ایرانی کرونا، به دنبال تهیه واکسن از منبع موردتایید هستیم تا گروه‌های آسیب‌پذیر واکسینه شوند.
 
وی در رابطه با طرح شهید "حاج قاسم سلیمانی"، گفت: از اول مهر تعداد تست‌ها را افزایش دادیم که گام موثری بود، همچنین از ۵ آبان در ۴۳ شهرستان محدودیت ایجاد کردیم و سپس در اول آذر در ۱۶۰ شهر قرمز، محدودیت ایجاد کردیم. فعلا ارزیابی واقعی طرح زود است، اما بیشترین هدف ما از اجرای طرح این است که وضع کاهشی و رو به نزول بیماری را ادامه دهیم، چون اجرای این طرح به شکلی طراحی شده است که جلوی پیک بعدی را با این شیوه خواهد گرفت. در استان گیلان حدود ۳۰۰ هزار نفر غربالگری شدند و حدود ۱۶۰۰ نفر علامت‌دار پیدا شدند. برای ۵۶۳ فرد مستمند هم امکانات قرنطینه فراهم شد تا روند رو به نزول بیماری ادامه داشته باشد و بیماری را به سایرین انتقال ندهند.
 
وی درباره ادامه محدودیت‌های کرونا، گفت: محدودیت ۸ شب تا ۴ صبح برای ۲۹ و ۳۰ آذر است و پس از آن زمان محدودیت برای شهر‌های قرمز یا نارنجی به روال ۹ شب تا ۴ صبح برمی گردد. این محدودیت‌ها هوشمند است و بر اساس ارزیابی‌ها اجرای این محدودیت‌ها را بسیار موفق دیدند. تردد شبانه درون‌شهری نسبت به مدت مشابه در سال قبل ۸۰ درصد کاهش یافته است.
 
رییسی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، در ارتباط با اظهارنظر‌های کاخ سفید، گفت: این اظهارات هیچ‌گاه جنبه انسان‌دوستانه ندارد و بحث‌های سیاسی را مطرح می‌کنند. در بحث واکسن آنفلوآنزا قرار بود ۵ میلیون دوز واکسن از ترکیه وارد کشورمان شود، اما آمریکایی‌ها جلوی آن را گرفتند. حتی در بین شرکت‌های خصوصی رعب و وحشت ایجاد کردند که برای معامله با ایران ترس داشته باشند. به شکل ساده حتی یک خیریه از آمریکا نمی‌تواند یک بسته قرص برای ما بفرستد. در ارتباط با بحث واکسن شاید از طریق شرکت‌های خصوصی بتوان وجه را انتقال داد که ریسک آن بالاست و از نظر بانک مرکزی و قانونی، ترس‌هایی برای آن وجود دارد.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->