مشارکت ۶۱ درصدی خانم‌ها در آزمون مشاوران خانواده قوه قضائیه | نتایج آزمون در نیمه اول آذر ۱۴۰۴ اعلام می‌شود دفاع سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی از پیش دبستانی اجباری | الگوی «۳-۳-۵-۱» بهتر از «۳-۳-۶» سامانه «سو» مسیر مطالبه‌گری مردمی را شفاف، امن و قابل پیگیری می‌کند | ۸۶ درصد گزارش‌های مردمی در یکسال اخیر به نتیجه رسیده است توضیحات نماینده مجلس درباره کاهش سن بازنشستگی مادران شاغل توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات تأمین اجتماعی از سوی دولت (۱۹ مهرماه ۱۴۰۴) ایجاد مزاحمت و  درخواست‌های نامشروع  با گرفتن عکس‌های خصوصی | دستگیری عمه خانم آموزش و پرورش شایعات کمبود کتب درسی را تکذیب کرد | تحویل همه سفارشات ثبت شده در سایت پیگیری آموزش و پرورش برای اجباری‌کردن پیش‌دبستانی ۲ | دریافت ابلاغیه شهریه به معنی مجوز فعالیت مرکز است تنها ۱۵ درصد دانشجویان از طریق کنکور وارد دانشگاه می‌شوند سامانه «سو» زبان مردم در بیان دغدغه‌ها و دیده‌بان رفع مشکلات شهری است ظرفیت ۲ برابری کاروان عمره دانشگاهیان در سال ۱۴۰۴ | مهلت ثبت‌نام فردا (یکشنبه، ۲۰ مهر) به پایان می‌رسد اعلام نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ به تعویق افتاد | زمان جدید انتشار نتایج اقداماتی برای کاهش آمار طلاق در مجتمع قضایی شهید مطهری مشهد | میانجیگری برای حفظ خانواده معجزه هنردرمانی در مراکز توانبخشی | ۱۰۶۱ «خانه هنر» در مراکز بهزیستی کشور برگزار می‌شود آغاز تورهای گردشگری در تربت‌حیدریه با آغاز فصل برداشت زعفران سرنوشت توله خرس گمشده پارک پردیسان در هاله‌ای از ابهام قامتی: مشکلات اقتصادی خراسان رضوی با راهکارهای تسهیلگرانه برطرف می‌شود درمان آب مروارید در مشهد، هم‌سطح کشور‌های پیشرفته پرونده «شهید سلامت» دکتر رهام مهدوی‌نیا در مشهد پس از پیگیری‌های مداوم تأیید شد ۳ رکن اساسی سلامت کودکان را بشناسید ۴ دلیل شیوع سرطان در استان‌های شمالی | مراقب ماهی شور باشید پرداخت معوقات حقوق فروردین‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی از دوشنبه (۲۱ مهرماه ۱۴۰۴) داغی و سوزش کف پا نشانه چیست؟ راهکاری برای رفع گرفتگی بینی | خلط پشت حلق را چگونه درمان کنیم؟ آیا قطره‌های چشمی جایگزین عینک مطالعه می‌شوند؟ ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند درمانگاه‌های مشهد گرفتار مشکلات مالی هستند| زنجیره ورشکستگی مراکز درمانی باید قطع شود علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم
سرخط خبرها

سردسته ۱۰۰ فقره سرقت تلفن همراه در مشهد به دام افتاد

  • کد خبر: ۵۳۳۱۱
  • ۰۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۹
سردسته ۱۰۰ فقره سرقت تلفن همراه در مشهد به دام افتاد
جوان ۲۱ ساله دستگیر شده و سه همدستش، عاملان سرقت‌های سریالی گوشی‌های تلفن همراه و زورگیری از شهروندان مشهدی هستند که اقدام شرورانه خود را از چند ماه قبل آغاز کرده‌اند.
محمد جواد ابوعطا | شهرآرانیوز؛ جوان ۲۱ ساله دستگیر شده و سه همدستش، عاملان سرقت‌های سریالی گوشی‌های تلفن همراه و زورگیری از شهروندان مشهدی هستند که اقدام شرورانه خود را از چند ماه قبل آغاز کرده‌اند.
به گزارش خبرنگار ما، اولین گزارش‌های شهروندان نیز از چند ماه پیش به پلیس رسید، تعدادی از شهروندان از متهمان به خاطر گوشی‌قاپی شکایت داشتند و تعدادی هم که چاقوی زورگیران شاهرگشان را نشانه رفته بود، هراسان و با دست و پای لرزان خود را به کلانتری رسانده بودند. هم‌زمان به دستور سرهنگ عباس صارمی ساداتی، فرمانده انتظامی مشهد، گروهی از افسران تجسس کلانتری شفا، مأمور شدند تا به این پرونده‌ها رسیدگی کنند.


افزایش دامنه تحقیقات

هرچه به تعداد پرونده‌ها افزوده می‌شد، دایره تحقیقات این پرونده با توجه به سرنخ‌های جدید نیز گسترده‌تر می‌شد.
مأموران کلانتری شفا، با توجه به اظهارات شاکیان و استفاده از منابع میدانی، توانستند سرنخ‌هایی از عاملان این سرقت‌ها به دست بیاورند. مأموران با توجه به شگرد تکراری متهمان متوجه شدند که اعضای این باند احتمالا ۴ نفر هستند که در گروه‌های دونفره، با پوشاندن صورت با ماسک بهداشتی اقدام به شرارت می‌کنند.


چهره‌زنی یکی از متهمان

با تکمیل شدن اطلاعات پرونده و ردزنی‌های تخصصی، یکی از سارقان چهره‌زنی شد، چهره به دست آمده در اختیار تیم‌های گشتی پلیس و بسیج فعال در منطقه قرار گرفت.
اقدامات تخصصی از سوی افسران تجسس این کلانتری، در نهایت منجر به شناسایی یکی از متهمان شد.


شکار متهم در بولوار ابوطالب

گشت‌های هدفمند پلیس و نیروی بسیج در مناطقی که بیشترین سرقت‌ها در آنجا اتفاق افتاده بود، به منظور شناسایی متهم شدیدتر شد.
در ادامه یکی از تیم‌های گشت بسیج، در خیابان ابوطالب ۵۷موفق به شناسایی متهم شد و بلافاصله موضوع به پلیس گزارش شد.
مأموران انتظامی‌که نمی‌خواستند متهم از چنگشان بگریزد، بلافاصله خود را به محل رساندند و توانستند متهم تحت تعقیب را دستگیر کنند.


معرفی ۳ همدست

با انتقال متهم جوان به کلانتری، بازجویی‌های تخصصی از او آغاز شد. مرد جوان که راه گریزی پیش رویش نداشت و تمام مستندات جمع‌آوری شده نقش داشتنش در ده‌ها پرونده سرقت و زورگیری را نشان می‌داد، با پذیرفتن اتهام به سرقت از شهروندان اعتراف کرد.

متهم در بخشی از اعترافاتش اعلام کرد که از ماه‌ها قبل با ۳ نفر دیگر نقشه این سرقت‌ها را طراحی کرده و پس از دور زدن در خیابان‌ها و شناسایی سوژه‌هایی که عموما بدون توجه به اطراف در حال صحبت با تلفن همراهشان بوده‌اند، از آن‌ها سرقت می‌کرده‌اند. معمولا روزی یک یا دو گوشی می‌دزدیده‌اند و تلفن‌های سرقتی را به ۲ مال‌خر به قیمت ۲۰۰تا ۵۰۰هزار تومان می‌فروخته‌اند.

به گفته فرمانده انتظامی‌مشهد از این متهم هنگام دستگیری یک قبضه چاقوی سی‌سانتی کشف شد که برای ترساندن مال‌باختگان هنگام سرقت از آن استفاده می‌شده است.

سرهنگ عباس صارمی‌ساداتی ادامه داد: متهم تاکنون به ۱۰۰فقره سرقت اعتراف کرده که ۱۵تا ۲۰مورد آن زورگیری بوده است. وی افزود: در ادامه یکی دیگر از متهمان نیز از سوی پلیس دستگیر شد و هم‌زمان با پیگیری ادامه این پرونده چندین شاکی دیگر برای رسیدگی به پرونده‌شان به کلانتری شفا مراجعه کرده و تشکیل پرونده داده‌اند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->