پوتین: تورم در روسیه به ۶ الی ۷ درصد خواهد رسید حمله هوایی اسرائیل به بندر الناقوره لبنان | دو نفر مجروح شدند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آخرین اخبار از وضعیت سلامتی حجت‌الاسلام علوی | روند درمان توسط پزشکان مجرب پیگیری می‌شود پزشکیان به ارمنستان سفر می‌کند (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) روسیه از عملیات ضد صهیونیستی یمن تلویحا حمایت کرد آیا ادارات زنجان فردا چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ادارات همدان در روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد رئیس جمهور: پزشکان از قالب‌های محدود خارج شوند عملیات تروریستی در عراق علیه مراسم اربعین خنثی شد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران، صاحبخانه می‌شوند | دولت تعاونی‌های مسکن خبرنگاری تشکیل می‌دهد آنچه باید از رستاخیز، مدرن‌ترین موشک بالستیک ایران بدانید بندر اشغالی ایلات مورد حمله پهپادی یمن قرار گرفت (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) موضع گیری جدید بن سلمان درباره غزه اژه‌ای: کوچکترین سیاهی و لکه‌ای در قوه قضائیه برجسته می‌شود القسام نیرو‌های اسرائیلی در شهر غزه را هدف قرار داد یک سرکرده‌ ارشد داعش در عراق کشته شد آیت الله علم الهدی: رانت‌خواری و واردات بی‌رویه، معیشت کشاورزان را تهدید می‌کند | ضرورت احیای روحیه جهادی در جهاد کشاورزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات دهه پایانی صفر باید هر سال نوآورانه‌تر و با کیفیت‌تر ارائه شود امیر سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح آفریقای جنوبی می‌توانند از تجربیات سپاه پاسداران بهره‌مند شوند وزیر کشور: تاکنون ۳.۴ میلیون زائر از مرز‌های کشور خارج شده‌اند بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی ۴۲۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۴ استان کشور با دستور پزشکیان فرانسه در واکنش به ادامه جنگ غزه ویزای کار پرسنل امنیتی خطوط هوایی رژیم اشغالگر را تمدید نکرد کمیسیون امنیت ملی مجلس تحولات قفقاز را بررسی کرد آیت‌الله علم‌الهدی در دیدار با اساتید حوزه علمیه قم: پویاسازی دین و موقعیت شناسی، کلید مواجهه با چالش‌های نوین است آمریکا گروه «جدایی‌طلبان بلوچ پاکستان» را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داد عراقچی در گفت‌و‌گو با همتای ارمنستانی خود: باید احترام به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور‌ها کاملا رعایت شود دبیر شورای عالی امنیت ملی: جبهه مقاومت بخشی از بطن مردم منطقه است
سرخط خبرها

همکاری سیاسی و امنیتی تهران-کابل بر مدار توسعه

  • کد خبر: ۵۳۵۳۷
  • ۰۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
همکاری سیاسی و امنیتی تهران-کابل بر مدار توسعه
دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با حمدا... محب، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور افغانستان، با تبیین سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی‌بر تقویت حسن هم‌جواری و برقراری روابط راهبردی با همه همسایگان خود گفت.
گروه سیاست | شهرآرانیوز؛ دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با حمدا... محب، مشاور امنیت ملی رئیس‌جمهور افغانستان، با تبیین سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران مبنی‌بر تقویت حسن هم‌جواری و برقراری روابط راهبردی با همه همسایگان خود گفت: افغانستان به‌دلیل اشتراکات و پیوند‌های فراوان میان دو ملت از جایگاه ویژه‌ای در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برخوردار است. دریابان علی شمخانی همچنین با اشاره‌به تهدیدات و منافع مشترک دو کشور در موضوعات مختلف به‌ویژه مسئله گسترش تروریسم و ضرورت ایجاد ثبات و امنیت در منطقه، بر حمایت قاطع ایران از دولت قانونی افغانستان و لزوم افزایش همکاری و تعامل میان تهران-کابل در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی و امنیتی تأکید کرد.
 
شمخانی با بیان اینکه آمریکا طی یک سال گذشته، اقدامات ناامن ساز خود را در منطقه غرب آسیا تشدید کرد و با ترور ناجوانمردانه فرماندهان ارشد مبارزات ضدتروریستی، سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، این رفتار را به اوج رساند، تصریح کرد: ایران مصمم است با گرفتن انتقام سخت از آمران و عاملان این جنایت تاریخی، از تداوم اقدامات تروریستی، تشنج‌آفرین و ضدامنیتی آمریکا و عمالش جلوگیری و آنان را وادار به خروج از منطقه کند.
 
وی با هشدار درباره تشدید و توسعه فعالیت‌های داعش در افغانستان و خطراتی که به‌این دلیل برای مردم این کشور و دیگر کشور‌های منطقه ایجاد خواهد شد، بر ضرورت هوشیاری، همکاری و اشتراک مساعی همه کشور‌ها برای دفع شر کامل این غده سرطانی تأکید کرد.

محب نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به ایران، آمادگی دولت و ملت افغانستان برای گسترش همکاری و تعامل با دولت و ملت بزرگ ایران را اعلام و از ایران به عنوان خانه دوم خود یاد کرد. وی با اشاره به حمایت‌های بی دریغ ایران و مهمان‌نوازی مردم شریف ایران از مردم افغانستان در ۴۰‌سال گذشته گفت: دولت و ملت افغانستان همواره قدردان محبت‌ها، کمک‌ها و حمایت‌های ایران و ایرانیان بوده است و خواهد بود.
 
وی با ارائه گزارشی از روند گفتگو‌های صلح در افغانستان افزود: متأسفانه با وجود توافق‌های امضاشده میان آمریکا و طالبان، حملات و اقدامات مخرب این گروه نه‌تن‌ها کاهش نیافته، بلکه سیر صعودی نیز داشته است. محب همچنین با تمجید از نقش مؤثر و سازنده ایران برای برقراری صلح و ثبات در افغانستان خاطرنشان کرد: گروه طالبان با سوءاستفاده از توافق با آمریکا در تلاش برای تحمیل شرایط خود و وادارسازی دولت افغانستان به تسلیم بود، اما ما با تأکید بر مواضع اصولی و قانونی خود، مقابل زیاده خواهی آنان ایستادگی کردیم.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->