السودانی: وجود سلاح خارج از کنترل دولت هیچ توجیهی ندارد سید حسن خمینی: استاد فرشچیان تلفیق ایرانیت و اسلامیت را در زیباترین شکل هنر جلوه‌گر ساخت رئیس جمهور فرانسه باید قبر خود را آماده کند؟ | آغاز تحقیقات درباره تهدید به مرگ ماکرون توسط خاخام صهیونیست واکنش وزارت خارجه ایران به طرح اسرائیل برای اشغال کامل نوار غزه واکنش اردوغان به طرح اسرائیل برای کنترل نظامی غزه تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص ۲۳ شهید و ۱۲۴ زخمی بر اثر پرتاب بسته‌های کمکی بر مردم غزه مسکن؛ مهم‌ترین چالش خانواده‌های دارای فرزند چند قلو است انتصاب فرمانده جدید تروریست‌های سنتکام پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه( ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ ) | تنش‌های سیاسی دلار را در کانال ۹۱ هزار تومانی نشاند نقض مجدد آتش‌بس جنگ لبنان | شهرک رامیا در جنوب لبنان توسط اسرائیل گلوله باران شد موضع‌ روسیه درباره دیدار اخیر میان سران باکو- ایروان روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه را محکوم کرد تحرکات توسعه طلبانه جدید ارتش صهیونیستی در جنوب سوریه اردوغان از توافق باکو و ایروان ابراز رضایت کرد صهیونیست‌ها در مخالفت با جنگ غزه دست به تظاهرات گسترده می‌زنند بیش از ۵۰ شهروند انگلیسی در حمایت از فلسطین بازداشت شدند مخالفت زلنسکی با طرح ترامپ | اوکراین سرزمین‌های خود را تسلیم روسیه نمی‌کند جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) ریانووستی: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام خواهد شد آخرین تقسیمات کشوری به استانداران ابلاغ شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: تشکیل ستاد ملی دائمی برای بسیج خدمت به زائران امام رضا (ع) حمله پهپاد صهیونیستی به یک خودرو در بنت جبیل (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف
سرخط خبرها

توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه درباره سفر هیئت طالبان به تهران

  • کد خبر: ۵۷۰۷۴
  • ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۹
توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه درباره سفر هیئت طالبان به تهران
سخنگوی وزارت خارجه کشورمان ضمن ارائه توضیحاتی درباره سفر هیئت سیاسی طالبان به ایران و اهمیت تحقق صلح در افغانستان برای کشورمان گفت: ما برای صلح افغانستان سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید خطیب زاده در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هیأت سیاسی طالبان بامداد روز سه شنبه وارد تهران شد و قرار است در طول این سفر با تعدادی از مسئولان کشورمان از جمله شخص وزیر خارجه و نماینده ویژه وزیر خارجه در امور افغانستان رایزنی و گفت‌وگوهایی داشته باشد، تصریح کرد: طی روزهای گذشته نماینده ویژه وزارت امور خارجه در امور افغانستان گفت‌وگوهای ویژه‌ای را با همتایان روسی و آلمانی خود، همچنین نماینده سازمان ملل در امور افغانستان، وزیر خارجه افغانستان و همچنین آقای عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه افغانستان داشته است.

 

وی با بیان اینکه در این سفر سعی می‌کنیم ابعاد مختلف و مرتبط با مذاکرات صلح افغانستان و تلاش برای تحقق صلح پایدار در این کشور را مورد بررسی قرار دهیم، افزود: ما برای تحقق صلح در افغانستان سرمایه‌گذاری زیادی کرده‌ایم. در طول سالیان گذشته ملت ایران میزبان تعداد زیادی از افغانستانی‌های عزیز بوده است و ما امیدواریم که شرایطی فراهم شود که هرچه زودتر شاهد یک افغانستان با ثبات، پر از صلح و آرامش باشیم. افغانستانی که تمام افغانستانی‌های عزیز بتوانند فارغ از قوم، مذهب و نژاد در کنار هم زندگی کنند و آنچه که به عنوان دستاورد ملت افغانستان طی این سال ها به دست آمده در پی این فرایند حفظ شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا سفر اخیر هیأت طالبان به ایران ربطی به تغییر دولت آمریکا و نوع نگرش این کشور به موضوع طالبان و افغانستان دارد، گفت: موضع ایران در ارتباط با موضوع افغانستان متکی بر آنچه که در واشنگتن رخ می دهد چه آن زمانی که دولت ترامپ سراسیمه در حال برخی از اقدامات بود و چه اکنون، نیست. ما همواره تأکید کرده‌ایم که برگزاری گفت‌وگوهای بین الافغانی تنها راه تحقق صلح پایدار در افغانستان است که البته در این راستا باید دستاوردها و مجاهدات مردم افغانستان در این سال ها نیز حفظ شود.

 

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: آمریکا چاره‌ای ندارد به جز اینکه به سال ها دخالت و تجاوز خود در امور منطقه از جمله افغانستان پایان دهد و با خروج مسئولانه و متعهدانه خود مقداری از آلام و دردهای مردم منطقه از جمله افغانستان را کاهش دهد.

 

وی همچنین در مورد مذاکرات ایران و دولت بایدن و برخی از اظهار نظر‌هایی که در این زمینه مطرح شده است، گفت: همان طور که بار‌ها گفته ایم موضع ایران در این زمینه کاملا روشن است. ایالات متحده به عنوان ناقض قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل و برجام باید به تمام بدعهدی‌های خود پایان دهد و تحریم‌ها علیه ایران را به صورت موثر رفع کند. چنانچه ما به قبل از ۲۰ ژانویه ۲۰۱۷ برگردیم.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->