وخامت حال پاپ | واتیکان از جزئیات سلامتی رهبر کاتولیک های جهان خبر داد حمایت ترامپ از تصمیم نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه (۶ اسفند ۱۴۰۳) واکنش قاطع عراق به تهدیدات امنیتی گروه‌های تروریستی سوریه تهدید نتانیاهو درخصوص نقض آتش‌بس غزه: برای ازسرگیری جنگ در هر زمانی آماده‌ایم وزیر دفاع: دشمنان حد و مرزی در جهان‌خواری و زورگویی ندارند پیروزی محافظه‌کاران آلمان در انتخابات سراسری | فردریش مرتس ۶۹ساله صدراعظم شد سرلشکر باقری: نگاه ما برای حل مشکلات باید به داخل کشور باشد مولدسازی املاک و زمین‌های مازاد ۷ وزارتخانه و سازمان زندان‌ها بررسی و قیمت‌گذاری شد رهبر معظم انقلاب در دیدار دست‌اندرکاران همایش بین‌المللی تسنیم: حوزه علمیه وام‌دار آیت‌الله جوادی آملی است | تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است + فیلم و تصاویر عراقچی در کنفرانس بین‌المللی خلع سلاح ژنو سخنرانی خواهد کرد سپاه: تشییع باشکوه شهیدان مقاومت در بیروت نشان داد حزب الله زنده است گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما
سرخط خبرها

اولویت دریافت واکسن کرونا با چه کسانی است؟

  • کد خبر: ۵۳۷۰۷
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۷
اولویت دریافت واکسن کرونا با چه کسانی است؟
رئیس‌جمهور روحانی در جلسه کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا اظهارداشت: سالمندان، بیماران زمینه‌ای و صعب‌العلاج و کادر درمان در اولویت دریافت واکسن کرونا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیته‌های تخصصی و قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در نشست روز پنج شنبه به ریاست دکتر حسن روحانی، پس از ارابه گزارشی از چگونگی اجرای طرح جامع مقابله با کرونا به ویژه در شب یلدا و آمار میزان مبتلایان و فوتی ها و کنترل بیماری در شهرهای مختلف، ضمن ابراز نگرانی از وضعیت ناپایدار در برخی شهرهای نارنجی، برنامه رسیدن به وضعیتی پایدار در این شهرها را طی هفته های آتی ارایه کردند.

 

رییس جمهوری پس از ارایه این گزارش با قدردانی از همکاری و همراهی مردم و تلاش مسوولان ذیربط برای پایداری شهرهای نارنجی و زرد اظهارداشت: اگر چه در خصوص برآورد میزان رعایت ها و مراقبت ها درخصوص شب یلدا هنوز کمی زود است اما با توجه به گزارش های اولیه، می توانیم امیدوار باشیم که با تداوم مراعات مردم، در شهرهایی که در مورد آنها هنوز نگرانی هایی وجود دارد، به یک وضعیت پایدار و امیدوارکننده ای برسیم.

 

روحانی همچنین به قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا ماموریت داد استان هایی را که با برنامه ریزی های دقیق و جامع موفق شدند هر چه سریع تر آمار مبتلایان و فوتی ها را کاهش و وضعیت آن استان ها را به نارنجی و زرد تغییر دهند، به عنوان الگوهای موفق به افکار عمومی معرفی و برنامه ریزی ها آنها را در دیگر مناطق ناپایدار اجرا کنند.

 

وی تاکید کرد که در کنار مراعات مردم، دولت قصد دارد مدیریت های موفق در این عرصه را مشخص و آنها را مورد تشویق قرار دهد.

 

روسای کمیته های تخصصی ستاد در ادامه این جلسه گزارش های خود را در مورد روند تولید واکسن در داخل و خرید آن از خارج ارایه کردند و همزمان کمیته تبلیغات نیز در این عرصه، گزارشی را در خصوص فعالیت برخی رسانه های خارج از کشور و کمپین های هدفمند و هدایت شده در شبکه های مجازی در زمینه واکسن تشریح کرد.

واکسن کرونا باوجود شرایط تحریمی و اشکال‌تراشی آمریکا حتما تامین می شود

 

رییس جمهوری در پی این گزارش تاکید کرد که وزارت بهداشت تمام تلاش خود را برای تامین واکسن چه از داخل و چه از خارج به کار گرفته و مردم مطمئن باشند همانطور که اجازه ندادیم تحریم های تحمیلی، روند مقابله با کرونا در کشور را با مشکل مواجه کند و حتی از بسیاری از کشورهایی که در تحریم اقتصادی نیز نیستند، موفق تر عمل کردیم، واکسن نیز باوجود شرایط تحریمی و اشکال‌تراشی آمریکا حتما تامین و در اختیار مردم گذاشته خواهد شد.

 

 روحانی با بیان این که وزارت بهداشت فهرست اولویت بندی افرادی را که باید واکسن دریافت کنند، تهیه کرده است، افزود: افراد سالمند و دارای بیماری های زمینه ای و کسانی که دچار بیماری های صعب العلاج هستند و همچنین کادر بهداشت و درمان که مستقیما با کرونا ارتباط دارند در اولویت دریافت واکسن هستند.

 

وی همچنین گفت: توزیع واکسن بین سایر گروه ها ادامه خواهد یافت تا زمانی که واکسیناسیون کشور کامل و اطمینان حاصل شود که با ایمنی جمعی ناشی از واکسن، زنجیره انتقال ویروس قطع خواهد شد.

 

رییس دولت دوازدهم اظهار داشت: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و هواپیمایی کشوری زیر ساخت لازم برای تامین زنجیره سرد انتقال واکسن فراهم شده است.

 

روحانی تاکید کرد: حمایت کامل از تولید واکسن داخلی از اولویت های اصلی دولت خواهد بود و بسیار امیدواریم که واکسن داخلی با استاندارهای لازم در دسترس قرار گیرد.

 

وی اظهارداشت: مردم شریف بی تردید اسیر فضاسازی رسانه های خارجی نخواهند شد؛ همان رسانه هایی که از ابتدای شیوع بیماری کرونا در عملیاتی روانی در قالب بزرگ نمایی و برجسته سازی برخی آمار از جمله شمار مبتلایان و فوتی ها، کوشیده اند دستاوردها و برنامه های کشور را در حوزه مقابله با کرونا، به حاشیه برانند.

 

رییس جمهور گفت: جالب است که این رسانه ها هنگامی که همین برنامه ها از سوی دیگر کشورهای پیشرفته تکرار می‌شود، سکوت می کنند. هر بار در خیزش های کرونا ملت شریف به خوبی مشاهده می کنند که ایران پیش قدم مهار این موج ها قبل از کشورهای پیشرفته دنیا بوده و امروز که آمار فوتی ها و شمار مبتلایان در بسیاری از کشورهای مدعی، در حد نگران کننده قراردارد، ایران موفق به مدیرت موج سوم شده است و در همین راستا این رسانه‌ها اکنون با موضوع واکسن درصدد فضاسازی هستند که مردم آگاه قطعا اسیر این فضاسازی نخواهند شد چرا که ما هم در زمینه تولید و هم در زمینه تامین اقدامات موثر را دنبال می کنیم.

 

رییس جمهوری همچنین در پی ابراز نگرانی هایی از برخی دورهمی ها و برگزاری مراسم سوگواری دهه های فاطمیه، از محبان حضرت فاطمه (س) و اهل بیت (ع) خواست ضمن گرامیداشت ایام سوگواری به همان نحوی که در ماه محرم و صفر با شور و حرارت اما توام با رعایت پروتکل ها انجام شد، رعایت دقیق پروتکل ها را اولویت نخست برنامه های ایام سوگواری قرار دهند.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->