گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

رئیسی: قانون رسیدگی به تخلفات اداری در ایران از بهترین و مترقی‌ترین قوانین در جهان است

  • کد خبر: ۵۳۷۲۶
  • ۰۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸
رئیسی: قانون رسیدگی به تخلفات اداری در ایران از بهترین و مترقی‌ترین قوانین در جهان است
رییس قوه قضاییه گفت: قانون رسیدگی به تخلفات اداری در ایران از بهترین و مترقی‌ترین قوانین در جهان است و آنچه مشکل ایجاد کرده، اجرایی نشدن آن است.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین سیدابراهیم رییسی عصر پنجشنبه در جمع قضات و کارکنان دستگاه قضا در خراسان شمالی اظهار داشت: اینکه گفته می‌شود قانون رسیدگی به تخلفات اداری کشور نمی‌تواند پاسخگو باشد درست نیست، بلکه اشکال نه از قانون گذاری که از اجرا نشدن آن است.

وی با بیان اینکه سازمان اداری کشور باید برای عملی کردن قانون رسیدگی به تخلفات اداری تلاش کند، افزود: اگر قانون رسیدگی به تخلفات اداری به درستی اجرا شود کار سازمان بازرسی و دستگاه قضا نیز سبک شداه و از شمار پرونده‌های این بخش کاسته می‌شود.

وی همچنین قانون ارتقای سلامت اداری در ایران را از قوانین خوب و قوی عنوان کرد و گفت: باید به این قانون نیز عمل شود.

رییس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود عدالت را امری فطری دانست و گفت: وقتی بحق تصمیم گرفته می‌شود و حکمی صادر می‌شود، هر دو طرف راضی هستند، هرچند یکی از طرفین آن را ابراز نکند.

وی تصریح کرد: افراد در باطن خود به حکم درستی که از روی عدالت صادر شده باشد راضی هستند، هرچند حق به فرد داده نشود و علیه او باشد.

رییس قوه قضاییه گفت: عدالت خواهی در فطرت انسان است و تلاش قضا هم حق خواهی و بر کرسی نشاندن حق است.

وی با اشاره به اینکه هر کاری باید برای رستگاری در آخرت و حق خواهی باشد، افزود: قاضی مامور به حکم به ظواهر و کشف حقیقت است و در این زمینه، سازمان‌های مختلف زیرمجموعه دستگاه قضا از جمله پزشکی قانونی باید وی را در کشف حقیقت یاری کنند.

وی درباره لایحه مربوط به شورای حل اختلاف گفت: دولت بخشی از این لایحه را قبول نکرد و اکنون پیگیر آن هستیم تا این لایحه در مجلس بررسی شود.

حجت الاسلام و المسلمین رییسی با اشاره به سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی اظهار داشت: حاج قاسم را خداوند زیاد کرد و فزونی داد و جایگاهش را ارتقا داد.

وی با تاکید بر اینکه امسال باید سال پایان دادن به پرونده‌های معوق باشد، گفت: تلاش بر این است که پایان سال، پرونده‌های معوق جز موارد خاص وجود نداشته باشد.

رییس قوه قضاییه سیاست کاهش جمعیت کیفری و الکترونیکی کردن خدمات دادرسی را از اقدامات خوب دستگاه قضا عنوان کرد.

وی با اشاره به جایگاه قاضی، گفت: قاضی اگر نفوذناپذیر باشد و حتی از خود نفوذ نپذیرد و حب و بغض را در قضاوت دخالت ندهد، عزیز خواهد شد.

رییسی با تاکید بر لزوم آموزش مسائل حقوقی به شهروندان، گفت: ناآشنایی با حقوق یکی از دغدغه‌ها است که باید این آموزش‌ها توسعه یابد، اگر این موارد فراگرفته شود، بسیاری از مراجعات به دستگاه‌ها تنظیم می‌شود.

رییس قوه قضاییه تصریح کرد: شهروندان باید با مسائل حقوقی آشنا شوند و در این زمینه رسانه ها، به ویژه رسانه ملی نقش مهمی دارند.

رییس دستگاه قضا روز پنجشنبه به منظور بررسی وضعیت قضایی استان خراسان شمالی به بجنورد سفر کرد که حضور در نشست‌های شورای اداری و قضایی استان و دیدار با کارکنان قضایی و اداری، اعضا و کارکنان شورا‌های حل اختلاف، اقشار و نخبگان استان از برنامه‌های این سفر یکروزه بود.
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->