تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خرید و فروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح بازار سهام ریخت | علت سرخ‌پوشی امروز بورس چه بود؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) برای خرید عرضه اولیه «رپویا» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) چرا طلا امروز گران شد؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | پیش‌بینی روند صعودی قیمت طلا در ایران فوق‌العاده خاص کارمندان دولت ابلاغ شد، اما تصویب طرح ساماندهی کارگران چند سال به درازا کشید! قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در محدوده ۸۲ هزار تومان کشف ۴۰۰ کیلوگرم پوشاک مستعمل (تاناکورا) در مشهد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | استخراج بیت‌کوین سودآور شد اجرای مرحله سوم کالابرگ منتفی شد؟ بهترین راهکار برای رفع ناترازی انرژی در ایران مشخص شد رشد شدید قیمت طلا در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ سکه اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی در اوج چهار هفته گذشته آغاز پرداخت حقوق ۳ دستگاه دولتی براساس عملکرد قیمت امروز میوه و صیفی جات در تره بار مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | میوه‌های فصل در اوج گرانی رشد بی‌سابقه مصرف و افت تولید برقابی در کشور تنور داغ تورم نان | چرا یارانه‌های هنگفت و قیمت‌گذاری دستوری به مهار قیمت کالای‌اساسی منجر نشد؟ قیمت میوه از هفته آینده در مشهد کاهش می‌یابد تأثیر طرح چندنرخی‌شدن گازوئیل بر قیمت تمام‌شده کالاها | پس‌لرزه سوخت در بازار کالا‌ فائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است| ضرورت کمک فائو به تامین غذا در غزه مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه، فردا (سه‌شنبه، ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | صعود همپای بازارهای جهانی ادامه دارد؟ صعود نرخ جهانی نفت و طلا در سایه التهابات سیاسی بین المللی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) معاون اول رئیس جمهور افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان را ابلاغ کرد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) ضرورت تقویت همکاری کشور‌های عضو اکو در جهت رفاه مردم بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ فونیکس از ۲.۵ میلیارد هم فراتر رفت نگاهی به قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | عبور رانا از ۸۰۰ میلیون تومان عرضه اولیه «رپویا» در بازار فرابورس، فردا (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات
سرخط خبرها

قبض کدام مشترکان گاز رایگان محاسبه می شود؟

  • کد خبر: ۵۳۷۸۰
  • ۰۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۳
قبض کدام مشترکان گاز رایگان محاسبه می شود؟
با اعلام مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی، ۳۰۰ هزار مشترک در استان از ابتدای دی ماه مشمول تخفیف صددرصدی شدند. اما واحد‌های خالی، ویلا‌ها و باغ ویلا‌ها مشمول این مصوبه نیستند.
محمد کاملان | شهرآرانیوز؛ با اعلام مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی، ۳۰۰ هزار مشترک در استان از ابتدای دی ماه مشمول تخفیف صددرصدی شدند.
مصوبه رایگان شدن گاز و آب بها برای مشترکان کم مصرف نیمه‌های آذرماه و پس از حدس و گمان‌های مختلف و تأیید و تکذیب‌های چندباره از سوی مسئولان در هیئت دولت تصویب شد و معاون اول رئیس جمهور بیست و سوم همان ماه، جزئیات این مصوبه را به وزارت‌های نفت و نیرو برای تعیین جزئیات و اجرا ابلاغ کرد؛ مصوبه‌ای که دستور العمل اجرای آن، ابتدای دی ماه به مشهد رسید و آن طور که مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی اعلام کرده است، از اول همین ماه برای مشترکان اعمال خواهد شد.


کمتر از ۲۰۰ مترمکعب برای روز‌های سرد و ۴۵ مترمکعب در روز‌های گرم

براساس آن چیزی که دولت و وزارت نفت در دستورالعمل اجرایی رایگان شدن گاز بها اعلام کرده اند، میزان مصرف مترمکعب گاز در یک ماه برای هراقلیم در ایام سرد و گرم سال متفاوت خواهد بود. شهر‌های سرد تا معتدل کشور در اقلیم یک تا ۴ قرار می‌گیرند و شهر‌های گرمسیر مرکز تا جنوب کشور هم در اقلیم‌های ۴ و ۵ هستند. طبق اطلاعاتی که شرکت گاز پیش از این منتشر کرده است، روز‌های سرد سال از ۱۶ آبان تا ۱۵ فروردین و روز‌های گرم از ۱۶ فروردین تا ۱۵ آبان خواهد بود.

مدیرعامل شرکت گاز استان با بیان اینکه خراسان رضوی و شهر مشهد دارای اقلیم‌های ۱، ۲ و ۳ است، گفت: طبق آن چیزی که در دستورالعمل اجرایی این طرح به ما ابلاغ شده است، اگر مصرف گاز هرمشترکی که در این ۳ اقلیم زندگی می‌کند، در ماه ۲۰۰ متر‌مکعب یا کمتر از آن باشد، مشمول تخفیف صددرصدی خواهد شد و مبلغی برای گازب‌ها پرداخت نخواهد کرد. این البته مربوط به روز‌های سرد سال است و در ایام گرم و در همه اقلیم‌ها این تخفیف شامل حال کسانی می‌شود که مصرفشان ۴۵ مترمکعب و کمتر باشد. این مصوبه از ابتدای دی ماه برای کسانی که شامل این قانون شوند، اجرا خواهد شد.


فقط سکونتگاه‌های دائمی

حسن افتخاری با تأکید بر این مسئله که مصوبه فعلی دولت ویژه سکونتگاه‌های دائم در حال بهره برداری است، اظهار کرد: گازب‌ها در سکونتگاه‌های دائمی شهری، روستایی و همچنین سکونتگاه‌های عشایری در صورت قرار گرفتن در زمره مشترکان کم مصرف رایگان خواهد شد. واحد‌های خالی از سکنه، سکونتگاه‌های غیردائم، مثل ویلا‌ها و باغ ویلاها، مشمول این مصوبه نخواهند شد.


برای ۳۰۰ هزار مشترک خراسان رضوی

شرکت گاز خراسان رضوی براساس آخرین آمار‌های منتشرشده حدود ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار مشترک دارد و افتخاری در پاسخ به این سؤال که چه تعداد از این مشترکان جزو کم مصرف‌ها هستند و گازبهایشان رایگان خواهد شد، گفت: پیش بینی ما با در نظرگرفتن مصرف مشترکان در سال گذشته این است که حدود ۳۰۰ هزار مشترک شهری و روستایی، هیچ مبلغی به عنوان گازب‌ها پرداخت نخواهند کرد.


مصوبه شورای اقتصاد برای نقره داغ کردن پرمصرف‌ها

آن طور که معاون اول رئیس جمهور درباره رایگان شدن بهای گاز به وزارت نفت ابلاغ کرده، قرار است مشترکان پرمصرف جریمه شوند و مبلغی مازاد بر آن چیزی که بر روی قبضشان درج شده است، بپردازند. مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی با بیان اینکه از اداره گاز به پرمصرف‌ها برای اصلاح شیوه مصرف اطلاع رسانی خواهد شد، بیان کرد: گازب‌های مشترکانی که الگوی مصرف را رعایت می‌کنند هیچ تغییری نخواهد کرد، اما پرمصرف ها، یعنی کسانی که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند، فقط ۶ ماه فرصت دارند که مصرفشان را کاهش بدهند، در غیراین صورت و براساس مصوبه هیئت دولت، بهای گاز آن دسته از مشترکانی که مصرف آنان بیش از الگوی تعیین شده باشد، به پیشنهاد وزارت نفت و تصویب شورای اقتصاد افزایش خواهد یافت؛ البته در این مدت راهکار‌های کاهش مصرف به آن‌ها ارائه می‌شود.
 
گاز رایگان برای ۳۰۰ هزار مشترک استان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->