گودرزی: مجلس در برابر اجرای مکانیسم ماشه اقدام متقابل می‌کند شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

مروری بر واکنش‌ها به خرید و شفاف‌سازی دسترسی به واکسن کووید ۱۹

  • کد خبر: ۵۳۹۱۹
  • ۰۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۳
مروری بر واکنش‌ها به خرید و شفاف‌سازی دسترسی به واکسن کووید ۱۹
این روز‌ها تب خریدن یا نخریدن واکسن خارجی کرونا و نحوه توزیع آن در کشور، محل بحث و مناقشه گروه‌های سیاسی شده است و از هر گوشه‌ای، اخبار متفاوتی از خرید واکسن کرونا منتشر می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز - این روز‌ها تب خریدن یا نخریدن واکسن خارجی کرونا و نحوه توزیع آن در کشور، محل بحث و مناقشه گروه‌های سیاسی شده است و از هر گوشه‌ای، اخبار متفاوتی از خرید واکسن کرونا منتشر می‌شود. در آخرین مورد هم کریم همتی، رئیس سازمان هلال‌احمر ایران، در صداوسیما اعلام کرد که این سازمان قصد خرید واکسن کرونای چینی را دارد. او در پاسخ به سؤالی درباره ایمنی این واکسن‌ها گفت: «کار چینی‌ها در این زمینه مشکل خاصی ندارد.»
 
همچنین سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی، نایب‌رئیس اول مجلس، در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که به ریاست رئیس‌جمهور تشکیل شد درباره خرید واکسن خارجی گفت: «درباره واکسن خارجی باید به سؤالات مطرح در افکار عمومی پاسخ‌های مستدل و علمی داده شود و نباید جامعه مردد بماند.»
 
حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهور نیز در این جلسه با تأکید بر اینکه ما در نقل و انتقال یا نگهداری واکسن هیچ مشکلی نداریم، تصریح کرد: «در خرید البته مشکل داریم، اما روزانه و مورد‌به‌مورد از این تحریم‌ها عبور می‌کنیم و این کار را تاکنون هم انجام داده‌ایم و بعد از این هم انجام می‌دهیم. حالا کاری هم به این نداریم که اف‌ای‌تی‌اف تأثیری بر خرید واکسن دارد؛ نمی‌خواهم الان وارد این موضوع شوم.»

شفاف‌سازی دسترسی به واکسن کرونا

یکی از آزمون‌های مهمی که اکنون پیش روی دولت و حاکمیت وجود دارد، شفاف‌ساختن دسترسی به واکسن کروناست. دراین‌باره محمد فاضلی، جامعه‌شناس، در صفحه اینستاگرامی‌اش نوشت: «۱۹‌میلیون دُز واکسن خریداری شده است. مردم ایران حق دارند به‌دقت بدانند که واکسن به چه کسانی تزریق می‌شود، هر استان، شهرستان، مرکز درمانی و ... چند دُز واکسن دریافت کرده و واکسن به چه کسانی تزریق شده است.»
 
او در ادامه به راهکار این پیشنهادش اشاره می‌کند که با راه‌انداختن سامانه‌ای، همه اطلاعات مربوط‌به واکسن کرونا ارائه و به مردم نشان داده شود که واکسن طبق پروتکل مشخص، بدون تبعیض و به شیوه‌ای تزریق می‌شود که اثربخش‌ترین روش برای مقابله با بیماری است.

همچنین اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهور، در مراسم اختتامیه جشنواره ملی «زن و علم» با تأکید بر اینکه اگر بتوانیم یک روز زودتر از هر جای دنیا واکسن معتبر و مؤثر تأمین و وارد کنیم، یک لحظه هم درنگ نخواهیم کرد، گفت: «مردم مطمئن باشند که وزارت بهداشت دستورالعمل‌های شفافی تدوین و اعلام خواهد کرد و احدی خارج از آن دستورالعمل‌ها نمی‌تواند به واکسن دسترسی پیدا کند. هیچ مقام دولتی و خانواده مقام دولتی حق ندارد خارج از آن دستورالعمل‌ها به واکسن دسترسی پیدا کند و همه مردم مشابه هم به واکسن دسترسی پیدا خواهند کرد.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->