شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: تقویت روابط با ترکیه به افزایش ثبات مرز‌ها کمک می‌کند (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به خط‌ونشان وزیر جنگ اسرائیل حماس خواهان حذف مفاد خلع سلاح مقاومت در طرح ترامپ شد قسد و عناصر جولانی در شمال سوریه دوباره درگیر شدند (۹ مهر ۱۴۰۴) مصر: غزه باید توسط فلسطینی‌ها مدیریت شود وزیر دفاع ایران وارد ترکیه شد (۹ مهر ۱۴۰۴) درخواست ایران برای اعمال فوری تحریم‌های جامع علیه تل‌آویو پزشکیان: نباید نیروهای علمی را به صرف یک اظهار نظر محروم کرد روایت عراقچی در هیئت دولت از سهم کارشکنی‌های آمریکایی‌ها در شکست مذاکرات روسیه و هند رزمایش ۱۵ روزه مشترک خود را آغاز کردند خط‌ونشان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای فلسطینی‌های ساکن غزه توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها (۹ مهرماه ۱۴۰۴) کاخ سفید: ترامپ آماده است «بدون هیچ پیش‌شرطی» با کیم جونگ اون مذاکره کند قائم‌پناه: اکثر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند | کاهش مداخله مجلس، تمرکز بیشتر دولت بر وظایف اصلی سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست با سه کشور اروپایی و ویتکاف در نیویورک رد شد رژیم صهیونیستی شماری از نیرو‌های امدادرسان غزه را هدف قرار داد یک استاد دانشگاه: کودک‌کشی در غزه یک راهبرد است | راه نصرالله خاموش‌شدنی نیست ادعای عجیب رسایی: تمام امضا‌های محمدرضا عارف غیرقانونی است!
سرخط خبرها

عضو کمیسیون بهداشت: واکسن کرونای ایران تا مردادماه ۱۴۰۰ به تولید انبوه می‌رسد

  • کد خبر: ۵۴۱۸۱
  • ۰۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۴
عضو کمیسیون بهداشت: واکسن کرونای ایران تا مردادماه ۱۴۰۰ به تولید انبوه می‌رسد
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفت: واکسن ویروس کرونا در ایران مردادماه ۱۴۰۰ به تولید انبوه خواهد رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر یحیی ابراهیمی عضو کمیسیون بهداشت مجلس اظهار کرد: ایران علم ساخت واکسن ویروس کرونا را دارد.

 

وی اضافه کرد: تولید انبوه این واکسن نیازمند زیرساخت است که مجلس و دولت به دنبال این است که زیرساخت‌های اولیه را ایجاد کند تا بتوانیم به تولید انبوه برسانیم.

 

عضو کمیسیون بهداشت مجلس بیان کرد: واکسن کرونا در ایران مرداد ماه ۱۴۰۰ به تولید انبوه خواهد رسید.

 

ابراهیمی درباره خرید واکسن از کشورهای دیگر تصریح کرد: مشکلی برای پرداخت هزینه واکسن کرونا نداریم، منتها با وجود تحریم‌ها امکان انتقال واکسن به کشور وجود نداشت.

 

وی عنوان کرد: اکنون بانک مرکزی اعلام کرد که این مشکل حل شده و ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن کرونا ویروس برای افراد ریسک بالا پیش‌خرید شده است.

 

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال وجه برای خرید واکسن به‌دلیل تحریم سخت بود که اکنون این مشکل حل شده است.

 

وی با بیان اینکه برای ایجاد ایمنی در بدن واکسن کرونا باید دوبار تزریق شود، بیان کرد: واکسن در دو مرحله به افراد ریسک بالا در طول یک سال تزریق خواهد شد.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->