آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی
سرخط خبرها

زن میان‌سال، جسد غرق در خون دخترش را در میعاد مشهد کشف کرد

  • کد خبر: ۵۴۲۸۴
  • ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴
زن میان‌سال، جسد غرق در خون دخترش را در میعاد مشهد کشف کرد
ساعت حوالی ۱۱ دیروز بود که خبر کشف جسد زنی جوان در خانه‌اش به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد و تیمی از مأموران دایره تجسس کلانتری قاسم‌آباد مشهد خود را به خیابان میعاد رساندند.
مهدی قرآنی | شهرآرانیوز؛ ۲ روز می‌شد که از دخترش بی‌خبر بود. چند مرتبه با او تماس گرفت، اما تک بوق‌های تلفن و انتظار پاسخ از آن طرف خط، دلش را هزار راه برده بود. دیگر نمی‌توانست تاب بیاورد. مادر و دختر هیچ وقت این‌قدر بی‌خبر از همدیگر نبودند. زن به خانه دخترش رفت، اما انگار کسی داخل خانه نبود. صدای زنگِ در از داخل اتاق شنیده می‌شد، اما هیچ پاسخی دریافت نمی‌کرد. دلش طاقت نداشت برای همین هرطور بود وارد خانه دخترش شد. در میان سکوت مرگ‌باری که بر خانه تنهایی دخترش حاکم بود ناگهان چشمش تاریکی رفت و بعد هم دنیا دور سرش چرخید. رد خون همه جای اتاق بود و موضوع بلافاصله به پلیس گزارش شد.


مرگ دل‌خراش دختر از پسِ بی‌خبری مادر

ساعت حوالی ۱۱ دیروز بود که خبر کشف جسد زنی جوان در خانه‌اش به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام شد و تیمی از مأموران دایره تجسس کلانتری قاسم‌آباد مشهد خود را به خیابان میعاد رساندند.

عامل خبر، مردی جوان بود که با دیدن مأموران مدعی شد قفل‌ساز است و به خواسته زنی میان‌سال درِ خانه‌ای که در آن جسد زن پیدا شده را باز کرده است. مرد جوان در اظهارات اولیه خود به پلیس گفت که زنی میان‌سال به مغازه‌اش مراجعه کرده و از او خواسته تا در خانه دخترش را باز کند.

پس از باز شدن در، زن وارد خانه دخترش شده که ناگهان صدای فریاد او به گوشش رسیده. مرد جوان برای کمک به زن وارد خانه شده است. در همان ابتدا زنی جوان را می‌بیند که غرق در خون وسط اتاق افتاده است.

مأموران پس از ورود به محل و صحت خبر اعلام شده، سریعا موضوع را به بازپرس جنایی دادسرای مرکز استان خراسان رضوی اعلام کردند و طولی نکشید که خودرو قاضی علی‌اکبر احمدی‌نژاد به همراه تیمی از کارآگاهان پلیس آگاهی آژیرکشان در محل حاضر شدند.

رفت و آمد پلیس و نیز سر و صدای زن میان‌سال که در سوگ دخترش بود تعداد زیادی از همسایگان را به خیابان کشانده و موجب ازدحام در اطراف محل جرم شده بود که با دستور قاضی پرونده دور تا دور محل جرم نوار زرد کشیده شد.

بررسی اولیه این صحنه خونین نشان از وقوع جنایتی هولناک داشت که در آن زنی جوان به طرز دل‌خراشی جان خود را از دست داده بود. زن میان‌سال که از مشاهده این صحنه هولناک شوکه شده بود در اظهاراتش به قاضی پرونده گفت: او بعد از طلاق از همسرش، این خانه را اجاره کرده و به تنهایی زندگی می‌کرد. آن‌ها (متوفی و همسرش) یک بچه هفت ساله دارند که اکنون با پدرش زندگی می‌کند.
 
هرازگاهی به او (متوفی) سر می‌زدم و یا برعکس دخترم از من خبر می‌گرفت. دو روز بود که از دخترم خبر نداشتم برای همین به خانه‌اش آمدم. وقتی وارد اتاق شدم بدن بی‌جان او را دیدم که غرق در خون روی زمین افتاده است. با دیدن این صحنه دیگر متوجه نشدم که چه اتفاقی افتاده و از هوش رفتم.
جسد متوفی با دستور قضایی تحویل پزشکی قانونی حاضر در محل شد و پرونده این مرگ مشکوک با طرح فرضیه جنایت در اختیار کاراگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی مرکز استان خراسان رضوی قرار گرفت.


درگیری مقتول با متهم فراری

روز گذشته بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه دو مشهد در تشریح دیگر ابعاد این پرونده به خبرنگار ما گفت: متوفی از ناحیه پشت درست در قسمتی که قلب قرار دارد هدف ضربه شدید شیء نوک تیز و برنده‌ای قرار گرفته که شدت جراحت و خون‌ریزی شدید موجب مرگ او شده است.

قاضی علی‌اکبر احمدی نژاد بیان کرد: مقدار زیادی خون نیز به اطراف پاشیده شده بود و همین امر فرضیه درگیری متوفی با فردی دیگر را در تحقیقات اولیه قوت می‌بخشد. طبق شواهد موجود در محل حادثه قتل متوفی متصور است، اما آلت‌قتاله و متهم نیز کشف و شناسایی نشده است.

این مقام قضایی مرکز استان خراسان رضوی ادامه داد: طبق بررسی اولیه جسد از سوی کارشناسان پزشکی قانونی احتمالا ۲ روز از مرگ متوفی می‌گذرد. علاوه بر این چند تن از همسایگان در تحقیقات پرونده مدعی بودند که چند شب قبل متوجه درگیری متوفی با فردی دیگر شده‌اند که تحقیقات برای شناسایی متهم ادامه دارد.
 
بازپرس احمدی‌نژاد بیان کرد: متوفی زنی سی‌ونه ساله است که به تنهایی زندگی می‌کرده است. درباره علت مرگ و انگیزه قتل هنوز نمی‌توان اظهار نظر کرد، اما آنچه می‌توان طبق گفته کارشناس پزشکی قانونی برداشت کرد این است که متوفی به وسیله چاقو به قتل رسیده است به گونه‌ای که تیغه چاقو موجب پاره شدن ریه شده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->