گوشت ارزان پاکستانی جایگزین گوشت برزیلی می‌شود پیش بینی بورس (یکشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش بینی تحلیل‌گر تحلیلگر گروه بانکداری سوئیسی درباره سقوط ارزش دلار بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟
سرخط خبرها

در کدام دهک جامعه قرار دارید؟ |شناسایی دهک خانوار براساس درآمد ماهانه

  • کد خبر: ۵۴۲۸۸
  • ۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۴
  • ۳
در کدام دهک جامعه قرار دارید؟ |شناسایی دهک خانوار براساس درآمد ماهانه
در کدام دهک جامعه قرار دارید؟ بر اساس درآمد ماهانه خانوار خود و برمبنای اطلاعات رسمی مرکز آمار، می‌توانید به این سؤال پاسخ دهید.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس داده‌های مرکز آمار ایران فاصله درآمدی دهک اول و دهم درآمدی در سال گذشته معادل ۱۰۶ میلیون تومان در سال است. یعنی درآمد ۱۰ درصد از خانوار‌هایی که بیشترین درآمد را در اختیار دارند، به طور متوسط سالی ۱۰۶ میلیون تومان بیشتر از خانوار‌هایی که کمترین درآمد را کسب می‌کنند. این عدد برای بازه ماهانه در حدود ۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. طبعا چنین اختلاف درآمدی، می‌تواند بسیاری از نابرابری‌ها را توضیح دهد. خانواری که نزدیک به ۹ میلیون تومان در ماه درآمد بیشتری از خانوار دیگر دارد، سطح رفاه و مخارجش هم متفاوت است.

 

نکته جالب اینجاست که در دهک‌های بالاتر درآمدی، درصد حقوق بگیری نیز بیشتر است. مثلا در دهک اول، تقریبا ۲۵ درصد از درآمد خانوار از راه حقوق بگیری بدست می‌آید. در حالیکه این عدد برای دهک هشتم، ۳۴.۵ درصد است. در دهک دهم نیز بیش از ۳۲ درصد درآمد از راه حقوق بگیری وارد خانوار‌ها شده است. این نکته نیز حائز اهمیت است که درآمد حقوق بگیری در دهک اول معادل ۴۰۳ هزار تومان در ماه است و در دهک دهم، ۳ میلیون و ۳۳۵ هزار تومان؛ یعنی ۸ برابر دهک اول.

 

در کدام دهک قرار دارید؟

اما برای اینکه بدانید در کدام دهک درآمدی قرار دارید، جدول زیر راهنما است. البته داده‌ها برای سال گذشته است، اما می‌توان با تقریب گفت که دهک شما نیز نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نیافته است. البته افراد حقوق بگیر در سال جاری حتما با افزایش حقوق همراه شدند. اما اگر دچار افزایش درآمد قابل ملاحظه‌ای نشدید، دهک شما نیز جابجا نشده است. کافی است درآمد خود در سال گذشته را محاسبه کنید.

 

اگر درآمد ماهانه شما ۳ تا ۴ میلیون تومان بوده، احتمالا در دهک‌های میانی جامعه قرار دارید. اگر خانوار شما بیش از ۵ میلیون تومان در ماه درآمد دارد، احتمالا در دهک هفتم و هشتم قرار می‌گیرید. اما برای اینکه جزو ۱۰ درصد بالایی جامعه باشید، باید اعضای خانوار بیش از ۱۰ میلیون تومان در ماه درآمد داشته باشند.

 

از آن سمت، اگر درآمد خانوار شما زیر ۳ میلیون تومان در ماه است، احتمالا جزو ۳۰ درصد پایین جامعه از این حیث قرار می‌گیرید. اگر هم میزان درآمد به ۲ میلیون تومان در ماه نمی‌رسد، تنها ۲۰ درصد پایین جامعه با شما در این سطح درآمدی شریک هستند. با اینحال تا زمانیکه درآمد خانوار شما از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان در ماه بیشتر بوده، در دهک اول قرار نمی‌گیرید.

منبع:اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمدمحمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۰
0
0
من با مادرم تنها زندگی میکنیم من نه ازدواج کردم ونه هزینه ومخارج ازدواج را دارم پس کلا به این مقوله فکر نمیکنم مادر بنده چون پدرم ازدنیا رفته مستمری بگیر وسرپرست خانواده ماست از لحاظ پرداخت یارانه ودیگر موارد دیشب برای مادرمن پانصدو شصت وپنج هزار تومان برای دوماه پرداخت کرده اند اما یارانه من به عنوان یک ایرانی پرداخت نشده چرا این همه دروغ ودغل به هم میبافید
اکب
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۳
0
1
من معتقدم ندادن یارانه به بعضی اقشار ظلم است هرچند ثروتمند باشند مگر داوطلبانه کنار بکشند
نرگس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۱/۰۳/۰۵
0
0
بنظرم باید یارانه به همه بدن همه مردم حق گرفتن یارانه رو دارن کسایی هم که حقوق زیادی دارند کار و تلاش کردند و به اون رسیدند این دلیل نمیشه از این حق محروم باشن
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->