شمار شهدای غزه امروز به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام رضا علیه السلام مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند
سرخط خبرها

گام بزرگ کشور برای تولید محصولات مورد نیاز ارتباطی و مخابراتی

  • کد خبر: ۵۴۴۱۲
  • ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۳
گام بزرگ کشور برای تولید محصولات مورد نیاز ارتباطی و مخابراتی
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در مراسم رونمایی از خط تولید محصولات الکترونیکی و مخابراتی وزارت دفاع گفت: همه محصولات مورد نیاز ارتباطی و مخابراتی کشور و نیروهای مسلح از این به بعد با کمک بخش‌های دانش بنیان کشور و همینطور نیروهای مسلح تولید خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر حاتمی روز پنج شنبه در مراسم افتتاح مجتمع تولید محصولات الکترونیکی و مخابراتی وزارت دفاع گفت: این مجموعه یکی از پیشرفته ترین و بزرگترین مجموعه تولیدی محصولات الکترونیکی و مخابراتی در کشور است که در فضایی با زیربنای ۲۵۰۰ مترمربع درقالب اتاق تمیز و باحساسیت بالا ایجاد شده و ظرفیت تولید بیش از ۱۰ هزاردستگاه مختلف الکترونیکی را در ماه دارد.

 

وی درباره آثار عملیاتی افتتاح این مجمتع تولیدی گفت: بهره برداری از این مجتمع موجب تعمیق خود اتکایی و خودکفایی در صنایع دفاعی و نیروهای مسلح خواهد شد و تمام بوردهای مورد نیاز نیروهای مسلح و بخش‌های قابل توجهی از کشور در این خطوط قابل تولید است.

 

امیر سرتیپ حاتمی گفت: این مجموعه قادر است کلیه بردهای الکترونیکی رابه صورت کاملا اتوماتیک و باکیفیت و سرعت بسیار بالا (۷۰۰ هزار قطعه در ساعت) تولید نماید.

 

وی اضافه کرد: همه محصولات مورد نیاز ارتباطی و مخابراتی کشور و نیروهای مسلح از این به بعد در این خطوط با کمک همه بخش‌های دانش بنیان کشور و همینطور نیروهای مسلح تولید خواهد شد.

 

امیر حاتمی خاطرنشان کرد: نیروهای مسلح ما از این به بعد ارتباط با کیفیت بالاتر، با سرعت بیشتر و همینطور ارتباط امن تر و سهل‌تری خواهند داشت که موجب ارتقای توان رزم آنها خواهد شد.

 

وزیر دفاع اظهار کرد: کاری که انجام شد به دلیل اینکه با کیفیت بالا و با دستگاه‌های تمام خودکار انجام می‌شود، موجب توانمندی بیشتری نیروهای مسلح و ارتقای بازدارندگی کشور خواهد شد. ضمن اینکه تعداد قابل توجهی از جوانان عزیز در این مجموعه به کار و اشتغال خواهند رسید.

 

وی با بیان اینکه افتتاح مجتمع تولید محصولات الکترونیکی و مخابراتی صرفه‌جویی ارزی قابل توجهی برای کشور خواهد داشت، از کسانی که در این پروژه همکاری کردند قدردانی کرد و گفت: به نیروهای مسلح عزیزمان و فرمانده معظم کل قوا در سال جهش تولید این اقدام موثر را تبریک عرض می کنم؛ ان‌شاء‌الله همه دانشمندان و متخصصین عزیز که در این کار سهیم هستند، ماجور خواهند بود.

 

منبع: ایرنا

 

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->