سخنگوی دولت مشهد را به مقصد تهران ترک کرد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) در دیدار پزشکیان با دبیر شورای‌عالی امنیت ملی ارمنستان چه گذشت؟ اعتراف رسانه‌های عبری: بعد از یک سال و نیم جنگ به هیچ هدفی نرسیدیم کشته شدن بیش از ۳۰۰ نیروی سازمان ملل در غزه پزشکیان بر تقویت بیش از پیش همکاری‌های ایران و تاجیکستان تاکید کرد التماس زلنسکی به آمریکا در پی پیشروی‌های روسیه تهدید هدفمند گروسی: شکست دیپلماسی با ایران عواقبی جدی در پی دارد عراقچی: غنی سازی در ایران‌چیزی نیست که متوقف بشود پزشکیان با خانواده شهدای خدمت دیدار کرد وقوع انفجار در شهر المیادین سوریه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایراد هیئت عالی نظارت درباره تعطیلی «پنج‌شنبه‌ها» در کمیسیون اجتماعی مجلس رفع شد عمان از سران ایران بابت حمایت از مذاکرات قدردانی کرد عراقچی پاسخ ویتکاف درباره غنی سازی را داد حملات گسترده زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه آغاز شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: مفاخر ملی چون خیام، سرمایه‌های ماندگار فرهنگ ایران هستند وزیران خارجه ایران و عمان پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا گفت‌و‌گو کردند ویتکاف: این هفته در اروپا با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد پزشکیان: شاهنامه زنده‌ترین کتاب امروز ماست امیرخان متقی با مسعود پزشکیان دیدار کرد رئیس اقلیم کردستان عراق با عراقچی دیدار کرد خرازی در مجمع گفت‌وگوی تهران: برای حل اختلافات باید گفت‌و‌گو کرد آیت‌الله علم‌الهدی: شهدای فاطمیون از نقاط افتخار آمیز تاریخ انقلاب است وزیر کشور: امنیت موضوعی عینی، ذهنی و روانی است دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان: هیچ چالشی در روابط تهران و ایروان وجود ندارد وزیر خارجه طالبان: وظیفه شرعی خود می‌دانیم که به مردم تشنه آب برسانیم + فیلم همسر شهید جمهور: دیپلماسی باید با قدرت بیشتری دنبال شود وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند
سرخط خبرها
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح:

محصولات مخابراتی صنایع دفاع در سطح عالی لبه فناوری جهانی هستند

  • کد خبر: ۵۴۴۱۶
  • ۱۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۹
محصولات مخابراتی صنایع دفاع در سطح عالی لبه فناوری جهانی هستند
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه نبردهای امروزی شبکه محور هستند، گفت: محصولات مخابراتی تولید شده در صنایع دفاع ایران دارای صیانت کامل بوده و در سطح عالی لبه فناوری جهانی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سرلشکر محمد باقری» روز پنجشنبه در مراسم افتتاح مجتمع تولید محصولات الکترونیکی و مخابراتی خاطرنشان کرد: خدا را شاکر هستیم در آستانه سالگرد شهادت سردار سلیمانی و در ایام چهلم شهادت شهید فخری زاده، به برکت خون این شهیدان خط تولید تجهیزات دارای فناوری‌های نوین و پیشرفته ارتباطی و فناوری اطلاعات را افتتاح می‌کنیم.

 

وی با بیان اینکه افتتاح این مجتمع نشان دهنده این است که این شهادت‌ها موجب رشد و ارتقای حرکت جهادی ملت ایران و به ویژه نیروهای مسلح و صنایع دفاعی کشور شده و می‌شود، تصریح کرد: امروز که عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهان و از جمله کشور ماست، دستیابی به این فناوری‌ها به شکل بومی و تولید نیازهای نیروهای مسلح و دستگاه‌های کشور در داخل کشور که قطعا دارای صیانت کامل و در سطح عالی لبه فناوری جهانی است، ارزش فوق العاده بالایی دارد.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه نبردهای امروزی شبکه محور هستند، مدیریت این نبردها را نیازمند فرماندهی و کنترل پیشرفته و یکپارچه دانست و گفت: در نبردهای نوین ما نیاز به چنین سامانه‌هایی داریم که به طور یکپارچه بتواند صحنه نبرد را اداره کند و موجبات فرماندهی روزآمد و به هنگام و پیشرفته را برای فرماندهان ما در تمام صحنه های زمینی، دریایی و امنیتی فراهم کند.

 

باقری اظهار کرد: خطوط تولیدی که امروز شروع به کار می کند، قادر به تولید محصولاتی در ابعاد مختلف از بردهای کوتاه تا بالاترین بردها و بی سیم‌های امنیتی و در آینده تولید سامانه های تلفن همراه و مانند آن خواهد بود.

 

وی اضافه کرد: آنچه که از جهت کیفیت تولید در این خطوط مشاهده شد و تست‌ها و آزمایش‌های میدانی نشان می دهد این است که این کیفیت و امنیت در حد کمال به حمدالله به دست دانشمندان جوان و ارزشمند وزارت دفاع و بخش های دانش بنیان کشور فراهم شده و قطعا خواهد توانست که نیاز نیروهای مسلح را در سطح عالی تامین کند و ما را از بیگانگان بی نیاز کند.

 

این مقام نظامی کشور خاطرنشان کرد: افتتاح مجتمع تولید محصولات الکترونیکی و مخابراتی خواهد توانست که ارتباط سامانه‌های گوناگون رزمی ما در زمین، دریا و هوا را به طور یکپارچه فراهم کرده و سامانه‌های رزمی را با سامانه‌های پشتیبانی رزمی و همچنین سامانه‌های پشتیبانی کننده به طور برخط و به هنگام فراهم کند که قطعا در ارتقای کیفیت نبردها و فرماندهی و کنترل، ارزش فوق العاده بالایی خواهد داشت.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->