مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشه‌ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی
سرخط خبرها

چین و روسیه، همسایه‌های جدایی‌ناپذیر

  • کد خبر: ۵۴۶۷۶
  • ۱۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۲
چین و روسیه، همسایه‌های جدایی‌ناپذیر
وانگ یی، وزیر خارجه چین، اعلام کرد که چین و روسیه مصمم هستند همکاری‌های نزدیک خود را در سال‌۲۰۲۱ ادامه دهند و تأکید کرد که چین برای گسترش همکاری‌ها با این کشور هیچ محدودیتی ندارد.
عاطفه همایونی | شهرآرانیوز؛ وانگ یی، وزیر خارجه چین، در مصاحبه‌ای با «شینهوآ»، خبرگزاری رسمی این کشور، اعلام کرد که چین و روسیه مصمم هستند همکاری‌های نزدیک خود را در سال‌۲۰۲۱ ادامه دهند و تأکید کرد که چین برای گسترش همکاری‌ها با این کشور هیچ محدودیتی ندارد. وانگ یی گفت: «سال ۲۰۲۱ برای روابط چین و روسیه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ زیرا هر دو کشور وارد یک مرحله جدید از توسعه می‌شوند.
 
در توسعه همکاری‌های استراتژیک میان چین و روسیه، هیچ محدودیت، هیچ منطقه ممنوعه و هیچ مانعی نمی‌بینیم.» به گزارش «اسپوتنیک»، به گفته وزیر خارجه چین، توسعه روابط دوجانبه توسط رهبران چین و روسیه، شی جین پینگ و ولادیمیر پوتین هدایت شده است. این دو رهبر در سال گذشته بر سر موضوعات مختلف پنج بار تلفنی صحبت کرده و چندین نوبت مکاتبه کرده‌اند. وانگ‌یی تأکید می‌کند: «دو کشور به‌عنوان حامی استراتژیک، اولویت دیپلماتیک، فرصت توسعه و شریک جهانی، در سطحی بالاتر همکاری‌ها میان خود را گسترش می‌دهند و تعمیق می‌بخشند.»
 
در سال‌۲۰۲۰، باوجود چالش‌های ناشی از بحران کرونا، روابط میان چین و روسیه در همه زمینه‌ها به یک نقطه اوج تاریخی رسید. وزیر خارجه چین در این مصاحبه همچنین به روابط پرتنش میان چین و ایالات‌متحده آمریکا اشاره کرد. به گزارش «الجزیره»، یی اعلام کرد روابط چین و آمریکا به «یک دوراهی جدید» رسیده است و می‌تواند پس از یک دوره از «مشکلات بی‌سابقه» به مسیر درست بازگردد. یی معتقد است سیاست‌های اخیر ایالات‌متحده در قبال چین به منافع هر دو کشور آسیب رسانده و خطرات بزرگی برای جهان به‌وجود آورده است.
 
به‌گزارش «الجزیره» پس از چهارسال افزایش تنش‌ها میان چین و آمریکا در دولت دونالد ترامپ، انتخاب جوزف بایدن به‌عنوان رئیس جمهور آمریکا، احتمالا روابط میان واشنگتن و پکن را بهبود می‌بخشد. وانگ نامی از ترامپ یا بایدن نیاورد، اما از ایالات‌متحده آمریکا خواست به سیستم اجتماعی و مسیر توسعه چین احترام بگذارد. یی تأکید کرد: «ما می‌دانیم که برخی از افراد در ایالات‌متحده درباره توسعه سریع چین نگران هستند، اما پایدارترین شیوه رهبری این است که خودتان دائم رو به جلو حرکت کنید، نه اینکه جلو پیشرفت سایر کشور‌ها را بگیرید.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->