تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

شهردار مشهد: ورود به قرن جدید با رعایت حق تقدم عابرپیاده

  • کد خبر: ۵۴۷۶۲
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۴
شهردار مشهد: ورود به قرن جدید با رعایت حق تقدم عابرپیاده
محمدرضا کلائی گفت: پروژه مشترک ابتدایی ما برای ورود به قرن جدید، رعایت حق تقدم عابرپیاده است؛ بدین معنا که بپذیریم عابران از خطوط عابرپیاده تردد کنند و به چراغ‌های راهنمایی‌ورانندگی احترام بگذارند.
به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا کلائی، شهردار مشهد، در پست اینستاگرامی‌اش نوشته است: کمتر از ۳ ماه دیگر سال ۱۴۰۰ آغاز می‌شود و وارد قرن جدید خواهیم شد. بنا بر پیش‌بینی‌ها، مشهد به‌سوی یک مسیر توسعه همه‌جانبه در حال حرکت است و در یک دهه آینده می‌تواند با همکاری همه ذی‌نفعان به‌ویژه شهروندان از نظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در ایران پیشتاز و به قدرت اول اقتصادی ایران تبدیل شود.

وی ادامه داد: من به این امر باور قلبی دارم و این صحبت‌ها را فراتر از شعار می‌دانم. مطالعه روند‌های کشور و سابقه خراسان بزرگ ایران این امر را نشان می‌دهد. گفتنی است که توجه به محیط‌زیست و پایداری‌های ناشی از این رویکرد شرط لازم برای تحقق این امر است که با امید به خدا و زیرساخت‌هایی که در حال ایجاد است، این شرط در ۱۰ سال آینده محقق خواهد شد.

کلائی در ادامه این پیام نوشت: بنده خیلی اندیشیده‌ام و بار‌ها از اطرافیان خود مشورت گرفته‌ام که چطور می‌توانیم در این قرن یک نقطه عطف در مشهد ایجاد کنیم و فعالانه به استقبال سده جدید برویم. به نظر می‌رسد توجه به تغییر مدل‌های حمل‌ونقل و تقویت پیاده‌روی و پیاده‌مداری در کلان‌شهری در مقیاس مشهد می‌تواند آن نقطه عطف باشد و لازمه این امر، احترام به حقوق عابرپیاده به‌ویژه جاافتادن حق تقدم عابرپیاده در زیست شهری ماست.

شهردار کلائی افزود: در یک سال گذشته نیز سعی کرده‌ایم که علاوه بر تمرکز روی اصلاح و تجهیز پیاده‌رو‌ها و پیاده‌راه‌ها، زیرساخت‌های «حق تقدم عابرپیاده» را با اصلاح تقاطع‌ها و خطوط عابرپیاده فراهم کنیم. هرچند برای رسیدن به استاندارد‌های بین‌المللی همچنان راهی طولانی در پیش داریم، اما اکنون زمان همکاری مشترک ما با یکدیگر برای تحقق این پروژه فرهنگ شهروندی است؛ بنابراین پروژه مشترک ابتدایی ما برای ورود به قرن جدید، رعایت حق تقدم عابرپیاده است؛ بدین معنا که بپذیریم عابران از خطوط عابرپیاده تردد کنند و به چراغ‌های راهنمایی‌ورانندگی احترام بگذارند.

شهردار مشهد در بخشی دیگر از این پیام نوشت: خودرو‌ها نیز باید مانند بسیاری از شهر‌های دنیا، زمانی که عابری در حال عبور از عرض خیابان است، از سرعت خود بکاهند یا متوقف شوند تا شهروندان به‌راحتی عبور کنند. واقف هستیم که انجام این امر در کشور ما کار سختی است، اما این موضوع در جزیره کیش انجام شده‌است و ما می‌توانیم اولین کلان‌شهری باشیم که با همکاری هم آن را تجربه و اجرایی کنیم. با امید به خدا تا نوروز ۱۴۰۰ این امر را تمرین خواهیم کرد و از سال آینده این اقدام متمایز در زیست شهری به یک امر اجباری و الزام‌آور تبدیل خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->