حمایت ۱۳ هزار میلیارد تومانی صندوق تثبیت از بازار سرمایه بورس چهارشنبه (یکم مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ قوه قضاییه: پروژه‌های رمزارزی «بم‌چین» و «بنیادبم» کلاهبرداری است فرصت اعتراض به آرای حل اختلاف مالیاتی تا ۷ مرداد ۱۴۰۴ فراهم شد ثبات قیمت نفت در محدوده هر بشکه ۷۰ دلار برق در مشهد هر روز قطع می‌شود! + فیلم بنویسیم سیب، بخوانیم موز ریزش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | افت ۱۲ میلیونی «ری‌را» قیمت لبنیات خودسرانه افزایش یافت | بلاتکلیفی در بازار لبنیات ادامه دارد افت قیمت دینار عراق در بازار آزاد و افزایش نرخ رسمی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) + جدول چرا قیمت دلار و سکه در بازار امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) ریزش کرد؟ خاموشی‌ها در مشهد ۴ تا ۶ روز در هفته | جدول جدید خاموشی برق در مشهد اعلام شد + آدرس سایت بازار بی سکان، معیشت بی قرار خروج سهام‌داران حقیقی باوجود سبزپوشی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ تیر ۱۴۰۴) پیش‌فروش بلیت اتوبوس اربعین ۱۴۰۴ تا چه زمانی ادامه دارد؟ اسامی ادارات پرمصرف شهر تهران اعلام می‌شود علت تغییر برنامه قطعی برق در مشهد چیست؟ | از فردا (۳۰ تیر ۱۴۰۴) جدول جدید خاموشی‌ها اعلام می‌شود ضرب‌الاجل ۲ماهه وزارت راه به ایستگاه‌ها و قطار‌ها برای ارائه خدمات به معلولان والی هرات: خط آهن خواف-هرات در سال جاری افتتاح می‌شود | امارت اسلامی افغانستان کشت و تجارت تریاک را به صفر رسانده است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | تداوم نوسان دلار در کانال ۸۷ هزار تومان رئیس اتاق تجارت هرات در مشهد: هرات آمادگی میزبانی از سرمایه‌گذاران ایرانی را دارد تصویب تجهیز و حفر ۱۰۰ حلقه چاه برای تأمین فوری آب مشهد ریزش قیمت طلا به کمتر از مرز ۷ میلیون تومان در مشهد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) فروش فوری محصول سایپا در راستای حمایت از مشاغل از صبح امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) هزینه نجومی ساخت مسکن در تهران | متری ۲۵ تا ۳۵ میلیون تومان ناقابل! سبد معیشت کارگری در مرز ۵۰ میلیون تومان | دستمزد روزانه کارگران پول یک کیلو برنج است رئیس اتاق بازرگانی خراسان رضوی: خط ریلی بین روزنک و شمتیغ می‌تواند اقتصاد افغانستان را از طریق ایران به اروپا و فراتر وصل کند مشاغل سخت و زیان‌آور بازنگری می‌شود + جزئیات
سرخط خبرها

پیش بینی نوسانات قیمت دلار فردا سه‌شنبه ۱۶ دی ماه

  • کد خبر: ۵۴۸۷۴
  • ۱۵ دی ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۹
پیش بینی نوسانات قیمت دلار فردا سه‌شنبه ۱۶ دی ماه
از روز گذشته حجم فروش افزایش یافته اما همچنان خریداری برای دلار نیست؛ بسیاری از کسانی که در پی افت نرخ ارز دچار زیان شده‌ بودند سعی در جوسازی و افزایش نرخ ارز کرده تا بتوانند ضرر خود را جبران کنند؛ از طرفی فروشندگان می‌دانند که این جو افزایشی ماندگاری بالایی نداشته و صعود چشمگیری در انتظار نرخ ارز نیست بنابراین برای فروش ارز‌هایشان هجوم‌ آورده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک فعال بازار ارز با اشاره به افزایش نرخ ارز و دلایل آن اظهار کرد: از روز گذشته بازار ارز وارد فاز صعودی شده و دلار حدود ۱۰۰تومان و یورو ۱۵۰تومان گران شده است.

او اضافه کرد: از مهم‌ترین دلایل افزایش نرخ ارز می‌توان به اتفاقات سیاسی رخ داده طی روز‌های اخیر از جمله تنش‌های لفظی بین ایران ‌و آمریکا، افزایش نرخ حواله درهم به بالای سطح ۷۱۰۰تومان و جوسازی برخی معامله‌گران برای فروش ارز‌های خود با نرخ‌های بالاتر قبل از روی کار آمدن رییس جمهور جدید آمریکا اشاره کرد.

به گفته این فعال بازار ارز، از روز گذشته حجم فروش افزایش یافته اما همچنان خریداری برای دلار نیست؛ بسیاری از کسانی که در پی افت نرخ ارز دچار زیان شده‌ بودند سعی در جوسازی و افزایش نرخ ارز کرده تا بتوانند ضرر خود را جبران کنند؛ از طرفی فروشندگان می‌دانند که این جو افزایشی ماندگاری بالایی نداشته و صعود چشمگیری در انتظار نرخ ارز نیست بنابراین برای فروش ارز‌هایشان هجوم‌ آورده‌اند.

او درباره آینده نرخ ارز بیان کرد: به نظر نمی‌رسد که نرخ ارز همچون ماه‌های قبل به رقم‌های بسیار بالا صعود کند، اما به دلیل شرایط گفته شده افزایش نرخ ارز در روز‌های پیش‌رو غیرمحتمل نیست.

دلار و یورو امروز چند معامله می‌شد؟

امروز ۱۵دی ماه در بازار آزاد تهران اولین نرخ دلار با ۵۰تومان افزایش نسبت به دیروز ۱۵۷۶۰تومان و یورو هم با همین مقدار رشد ۳۱۳۰۰تومان اعلام شد؛ طبق آخرین نرخ اعلام شده از سوی کانون صرافان دلار در نهایت با ۱۰۰تومان افزایش مجدد به ۲۵۸۵۰ و یورو به ۳۱۴۰۰تومان صعود کرد.

صرافی‌ها امروز قیمت فروش دلار را ۲۵۳۲۴ و خرید آن را ۲۵۱۴۱تومان اعلام کردند که در مقایسه با دیروز ۴۰۰تومان گران‌تر شده بود؛ همچنین امروز قیمت فروش دلار در صرافی‌ها ۳۰۹۱۰ و خرید آن ۳۰۶۹۵تومان بود.
در صراف‌ملی هم اولین نرخ دلار با رشد ۱۰۰تومانی ۲۵۶۷۰تومان اعلام شد و در پایان روز به ۲۵۷۷۰تومان رسید، یورو هم در اولین معاملات امروز ۳۱۴۵۰تومان بود و در پایان روز به ۳۱۵۵۰تومان افزایش یافت.

منبع: اقتصاد آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->