مهلت انتخاب رشته کنکور ارشد تا روز سه‌شنبه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) تمدید شد پزشکی قانونی ادعای تجاوز به الهه حسین نژاد را تکذیب کرد از بررسی ۴۷۰۰ خودرو تا کشف جنایت الهه حسین‌نژاد | توضیحات پلیس درباره نقش اسنپ در این قتل هولناک از سیکس‌پک تا سکته | جوانان ایرانی قربانی مکمل‌های بدنسازی ضرب‌وجرح دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور، در خانه مادرزنش! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی درباره آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه‌نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر مشهدی بر اثر توپ‌بازی پسر نوجوان در خیابان! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما
سرخط خبرها

حوادث انفجار و گازگرفتگی در یک شب، ۸ شهروند مشهدی را راهی بیمارستان کرد

  • کد خبر: ۵۵۴۹۰
  • ۲۲ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۱
حوادث انفجار و گازگرفتگی در یک شب، ۸ شهروند مشهدی را راهی بیمارستان کرد
روز شنبه ۲ منطقه از شهر مشهد شاهد حوادثی مرگ‌بار و خونین بود که در یکی از این موارد خانواده‌ای عزادار پدرشان شدند و در مورد دیگر اعضای یک خانواده از مرگ نجات یافتند و راهی بیمارستان شدند.
مهدی قرآنی | شهرارانیوز؛ روز شنبه ۲ منطقه از شهر مشهد شاهد حوادثی مرگ‌بار و خونین بود که در یکی از این موارد خانواده‌ای عزادار پدرشان شدند و در مورد دیگر اعضای یک خانواده از مرگ نجات یافتند و راهی بیمارستان شدند.

عصر بیستم دی اعلام یک مورد حادثه به مرکز فوریت‌های ۱۲۵، بلافاصله تیم‌های امداد و نجات و اطفای حریق سازمان آتش‌نشانی را راهی خیابان شهید دکتر بهشتی کرد. بررسی‌های اولیه مأموران اطفایی حاکی از آن بود که زن و مردی میان‌سال به علتی نامشخص داخل منزلشان بیهوش شده بودند. در حالی که دستگاه گازسنج آتش‌نشانان، وجود گاز سمی مونوکسیدکربن را در فضای خانه نشان می‌داد، مرگ مرد خانواده از سوی تکنیسین‌های اورژانس ۱۱۵ حاضر در محل تأیید شد.
 
زن میان‌سال، اما علائم حیاتی داشت و بلافاصله به بیمارستان منتقل شد. مسمومیت گازی متوفی و همسرش از سوی عوامل امدادی اورژانس تأیید شد و کارشناسان سازمان آتش‌نشانی پس از ایمن‌سازی محل به دنبال عامل اصلی نفوذ گاز به داخل خانه گشتند.
در بررسی‌های بعدی مشخص شد که نقص فنی در سیستم گرمایشی این واحد مسکونی موجب بروز این حادثه مرگ‌بار شده است.


انفجار در شامگاه شنبه

چند ساعت بعد از حادثه گازگرفتی در خیابان شهید بهشتی گزارش انفجار توأم با آتش‌سوزی در یکی از مناطق جنوبی مشهد به سامانه فوریت‌های ۱۲۵ اعلام شد. با توجه به حساسیت حادثه گزارش شده بلافاصله مأموران امداد و نجات و اطفای حریق از ۳ ایستگاه آتش‌نشانی سرخط این حریق قرار گرفتند و خود را به پیروزی ۱۴ رساندند. هم‌زمان با حضور آتش‌نشانان، تیم‌های انتظامی و اورژانس ۱۱۵ هم در محل حاضر شدند و اقدامات اولیه پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز حوادث احتمالی آغاز شد.
 
در بررسی‌های اولیه مأموران آتش‌نشانی مشخص شد که کانون انفجار و حریق طبقه همکف یک آپارتمان مسکونی سه‌طبقه است که ساکنانش در میان حجم زیادی از دود و آتش گرفتار هستند. مأموران به سرعت وارد عمل شدند و ۶ شهروند گرفتار را که هرلحظه امکان بروز حادثه‌ای جبران‌ناپذیر برایشان وجود داشت از میان آتش نجات و تحویل عوامل اورژانس دادند.


علت حادثه مشخص نیست

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد در تشریح دیگر جزئیات این حادثه گفت: شدت انفجار و آتش‌سوزی ناشی از آن، باعث تخریب بخشی از یک منزل مسکونی شصت‌متری شده بود که با تلاش به‌موقع آتش‌نشانان زبانه‌های آتش مهار شد و عملیات با انجام لکه‌گیری آتش خاتمه یافت.

آتشپاد دوم مهدی رضایی بیان کرد: گرفتارشدگان در این حریق شامل ۳ کودک ۲ مرد و یک زن بودند که با تلاش مأموران ما از مرگ نجات یافتند، اما به دلیل استنشاق دود دچار مسمومیت شده بودند که همگی برای سیر مراحل پزشکی به بیمارستان منتقل شدند.
این مقام مسئول ادامه داد: علت این حادثه هنوز مشخص نیست و صحنه حریق در اختیار کارشناسان آتش‌نشانی قرار گرفته است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->