چالش‌های صادرات در خراسان رضوی؛ از حمل‌ونقل تا ارز چندنرخی فرزین: شرکت‌های تحت تملک بانک‌ها اقساطی فروخته می‌شوند حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری و فولاد پرداخت شد ریزش ۱۰۲ دلاری اونس جهانی در یک روز پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ اشتغال بیش از ۳۰ هزار نفر در صنعت چاپ خراسان رضوی | ۷۰ درصد اقتصاد استان برپایه صنایع غذایی است صدور ویزای کار برای اتباع افغانستانی از مهر ۱۴۰۴ آغاز شد آخرین وضعیت تشکیل مرکز جذب سرمایه‌های خارجی در خانه تاریخی «ملک» مشهد پیش‌بینی افزایش سطح کشت کلزا تا ۳۲۰۰ هکتار در خراسان رضوی صدور مجوز واردات ۱۲۰ هزار تن برنج برای تنظیم بازار در خراسان رضوی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | اثر افزایش قیمت محصولات ایران خودرو در بازار آزاد نمایان شد هشدار به زعفران‌کاران | مراقب بازی دلالان باشید! کشاورزان همچنان منتظر تعیین قیمت رسمی گندم بررسی قیمت گوشت گوساله و گوسفند در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) | ران گوسفندی چند؟ ثبت نام ۲ خودروی وارداتی آغاز شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) + جزئیات پایان متعادل بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سایپا باز هم محصولاتش را گران می‌کند پشت پرده بسته‌بندی‌های جعلی در بازار لوازم یدکی | قطعاتی که شب چینی‌اند و صبح کُره‌ای!  میزگرد شهرآرا درباره موانع و فرصت های صادرات در خراسان رضوی | چرخ‌های صادرات، آخرین امید حرکت اقتصاد قیمت دینار عراق در بازار آزاد مشهد اعلام شد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) نوسان قیمت دلار در کانال ۱۰۶ هزار تومان در مشهد (۲۹ مهر ۱۴۰۴) تعرفه‌های آمریکا به شرکت‌های دنیا ۳۵ میلیارد دلار زیان وارد کردند مسیر قیمت طلا از ابتدای سال | بررسی روند صعودی طلا شوک دوم مالیات به نفت: این‌‍ بار توقیف ۳۲۹ هزار میلیارد تومان برخی نانوایی‌ها از مدار آرد دولتی خارج شدند سطح زیر کشت زعفران در خراسان رضوی ۹۵ هزار هکتار است | پیش‌بینی کاهش وزن عملکرد محصول به دلیل تشدید تغییرات اقلیمی
سرخط خبرها

 اعتراض کارگران به کمیسیون تلفیق مجلس | ارز ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی باید در تعیین دستمزد لحاظ شود

  • کد خبر: ۵۵۶۶۳
  • ۲۳ دی ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴
 اعتراض کارگران به کمیسیون تلفیق مجلس | ارز ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی باید در تعیین دستمزد لحاظ شود
دبیرخانه کارگر مازندران در نامه‌ای سرگشاده خواستار بازنگری در نرخ تسعیر ارز در بودجه سال آینده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نصراله دریابیگی (دبیر اجرائی خانه کارگر و رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی مازندران و عضو کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی کشور) در نامه‌ای سرگشاده خواستار اصلاح بودجه افزایش نرخ ارز در تأمین کالای اساسی توسط نمایندگان مازندرانی عضو کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی شد.

 

متن نامه به شرح ذیل می‌باشد:

برادران گرامی جناب آقایان شمس الدین حسینی و علی اصغر باقرزاده، نمایندگان محترم مردم حوزه‌های انتخابیه تنکابن، رامسر، عباس آباد و بابلسر و فریدونکنار در مجلس شورای اسلامی و عضو محترم کمیسیون تلفیق.

 

با سلام؛ همانگونه که مستحضرید در حال حاضر یکی از آسیب دیده‌ترین اقشار جامعه ناشی از وضع کنونی تورم، گرانی و رکود اقتصادی در جامعه ناشی از تحریم ظالمانه و بعضاً بی‌توجهی و تصمیمات غیرمنطقی بعضی از مسئولین، قشر کارگران و بازنشستگان می‌باشند.

 

قشری که با متوسط درآمد ماهیانه دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در حال تحمل سایه سنگین و شوم سبد هزینه حدود ۷ میلیون تومانی برای اداره امور معاش خانواده می‌باشند.

 

مشقتی که مدیریت این اندک در آمد، در مقابل آن غول افسار گسیخته هزینه در توان و قدرت هیچ اقتصاددانی نیست و، اما اینکه چگونه این جماعت آبرومند و با شرافت در حال گذر از این بحران می‌باشند خود حدیث و قصه پرغصه‌ای‌ست که متأسفانه رنج گفتن آن از نگفتن آن بیشتر است لذا که از بیان آن خودداری می‌گردد.

 

برادران گرامی، تصور فرمائید کنترل گرانی و تورم در تهیه مایحتاج ضروری زندگی مردم بر پایه ارز چهار هزار ۲۰۰ تومانی که با آن وضع روبرو و عجز و ناتوانی در کنترل رشد سرسام‌آور قیمت‌ها از سوی دولت و سایر مراجع مرتبط ثابت و محرز می‌باشد، لذا چه بلائی بر سر مردم بی‌نوا و آسیب دیده به ویژه مزد بگیران خصوصا" کارگران و بازنشستگان با ارز پایه ۱۷ هزار ۵۰۰ تومانی خواهد آمد؟!

 

آیا از مجلس شورای اسلامی که نزدیکترین نهاد به بدنه جامعه و در ارتباط تنگاتنگ با مردم است طرح چنین پیشنهادها، تلقی از دور شدن مجلس از فقرا و دردمندان جامعه نیست؟! آیا این حرکت هیچ سنخیتی با شعار‌های انتخاباتی نمایندگان در زمان ر قابت انتخاباتی دارد؟!

 

افزایش نرخ ارز ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومانی نیاز کارگران و بازنشستگان به افزایش ۶۰۰ درصدی دستمزد دارد که باید در بودجه اشاره و مصوب گردد، تا شورایعالی کار براساس آن تصمیم قانونی اتخاذ نماید.

 

به هر حال این جانب به نمایندگی از تشکلات کارگری ازجمله خانه کارگر استان و شعبات شهرستانی آن ایضاً به نمایندگی از کانون بازنشستگان استان و شهرستان‌ها با اعلام اعتراض شدید به طرح در حال پیگیری افزایش نرخ ارز در تأمین کالای اساسی و نیازمندی‌های مردم در قالب طرح تک نرخی کردن ارز که قطعا منتهی به توسعه فقر بیشتر و درد، رنج و عذاب بیشتر قرار گرفتن اقشار آسیب‌پذیر جامعه همان‌هایی که با اخلاص و ایثار با کنار گذاشتن همه آزردگی خاطر خود طی چند سال اخیر از نگاه مسئولین به وضع در آمدی‌شان به پای صندوق‌های رأی آمده و نمایندگان خود را برگزیده‌اند، خواهد شد.

 

صد افسوس از این مجلس که انتظار اندکی برای نزدیک کردن سطح در آمدی این اقشار آسیب‌پذیر در قالب افزایش حقوق حداقل ۱۰۰ درصدی با توجه هزینه‌ها را داشتیم، اکنون باید شاهد طرح اینچنینی باشیم. مع الوصف از محضر شریف شما عزیزان منتخب خود تقاضا داریم، تا در کمیسیون تلفیق اولاً با انتقال نهایت اعتراض‌مان از این طرح ثانیاً با رأی منفی به آن نگذارید بیش از این کمر ضعفا زیر بار سنگین تورم و گرانی خم و خم‌تر شود.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->