حسابرسی مالیاتی از ابتدای دی‌ماه کاملاً الکترونیک می‌شود | نشست رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور با اصناف مشهد برگزار شد ویدئو | طرح معاملات پایانی در بورس از ۲۰ آبان اجرایی می‌شود ثبات قیمت در بازار زعفران (۱۵ آبان ۱۴۰۴) نان یارانه‌ای در مشهد گران شد دامنه نوسان بورس به ۵ درصد افزایش می‌یابد؟ یارانه آبان ۱۴۰۴ با مبلغی اضافه چه روزی واریز می‌شود؟ قیمت امروز طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول حراج شمش طلا یکشنبه آینده (۱۸ آبان ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات امید تازه برای کارگرانی که بیمه‌شان قطع شده است دستور صرفه‌جویی ۲برابری در مصرف آب تهران صادر شد آمادگی ۱۰۰درصدی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خراسان رضوی برای ورود به فصل سرما کاهش ۵ تا ۲۰ میلیونی قیمت خودرو در مدل‌های داخلی در یک هفته اخیر (۱۵ آبان ۱۴۰۴) + جدول زمستان امسال گاز خانه‌ها روشن می‌ماند و گاز صنعت خاموش؟ بدهکاری ۱۱ ماهه بانک مرکزی به واردکنندگان نهاده دامی کاهش وعده‌های غذایی کارگران از ۳وعده به ۲وعده و حتی به یک‌وعده | «پایه دستمزد» از یک‌سوم خط فقر کمتر است قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۴) | طلای جهانی کاهشی شد کاهش قیمت دینار عراق در مشهد | پول افغانستان و ترکیه چند؟ (۱۵ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۴) | خیار کیلویی ۲۵ هزار تومان دستورالعمل اجرایی خرید و فروش طلا و نقره آنلاین تصویب شد | راه‌اندازی سامانه‌ای ناظر بر عملکرد و تعهدات پلتفرم‌های آنلاین توسط بانک مرکزی طرح جدید بنزینی دولت به‌نفع دهک‌های پایین درآمدی است بازدید میدانی از بازار برنج مشهد | برنج در مسیر طلا؛ هر لحظه یک قیمت منابع مورد نیاز مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک تامین شد زیان‌دهی سالیانه صنعت خودروسازی به ۹ میلیارد دلار رسید| ارائه پیشنهاد تشکیل صندوق بیمه ملی در کشور اجرای قانون ثبت رسمی معاملات املاک در مشهد آغاز شد | پایان پیش‌فروش‌های صوری با صدور شناسه یکتا ۴۳۲ سکه تقلبی در شهرستان داورزن کشف شد پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

متوسط درآمد سالانه مدیران ۱۰۰ میلیون تومان، کارگران ۳۴ میلیون تومان! + جدول

  • کد خبر: ۵۵۷۴۶
  • ۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۳
متوسط درآمد سالانه مدیران ۱۰۰ میلیون تومان، کارگران ۳۴ میلیون تومان! + جدول
متوسط درآمد سالانه مدیران و مقامات عالی رتبه و قانون گذاران در سال ۹۸ برای اولین بار از مرز ۱۰۰ میلیون تومان گذشت که دو برابر متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری است. این در حالی است که متوسط درآمد سالانه کارگران ساده به ۳۴ میلیون تومان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، آخرین گزارش وزارت کار از متوسط درآمد یک خانوار شهری بر حسب گروه شغلی سرپرست خانوار نشان می‌دهد، متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری با ۲۴.۴ درصد افزایش از ۴۳۵ میلیون ریال در سال ۹۷ به ۵۴۱ ریال در سال ۹۸ رسیده است. بیشترین میزان درصد تغییر نسبت به سال قبل طی سال‌های ۹۲ تا ۹۸ مربوط به افزایش درآمد در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ می‌باشد. طی ۷ سال مزبور متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری ۱۷.۶ درصد افزایش یافته است.

 

طی سال‌های ۹۲ تا ۹۸ بیشترین درآمد سالانه یک خانوار شهری به خانوار‌هایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی" قانون گذاران" و " مقامات عالی رتبه و مدیران" قرار دارد. درآمد سالانه مدیران و مقامات عالی رتبه و قانون گذاران در سال ۹۸ برای اولین بار از مرز ۱۰۰ میلیون تومان گذشت که دو برابر متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری است. بیشترین افزایش درآمد در این گروه از خانوار‌ها مربوط به افزایش درآمد در سال ۹۷ نسبت به ۹۶ (۲۹.۷) درصد می‌باشد.

 

کمترین درآمد سالانه یک خانوار شهری به خانوار‌هایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی " کارگران ساده" قرار دارد. درآمد سالانه این گروه در سال ۹۸ به ۳۴ میلیون تومان رسید. بیشترین افزایش درآمد در این گروه از خانوار‌ها مربوط به افزایش درآمد در سال ۹۸ نسبت به ۹۷ (۳۰.۲ درصد) می‌باشد.

 

متوسط درآمد سالانه مدیران ۱۰۰ میلیون تومان، کارگران ۳۴ میلیون تومان! + جدول

 

متوسط درآمد یک خانوار روستایی بر حسب گروه شغلی سرپرست خانوار

متوسط درآمد سالانه یک خانوار روستایی با ۲۷.۴ درصد افزایش از ۲۳۳ میلیون ریال در سال ۹۷ به ۲۹۷ ریال در سال ۹۸ رسیده است. بیشترین میزان درصد تغییرنسبت به سال قبل طی سال‌های ۹۲ تا ۹۸ مربوط به افزایش درآمد درسال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ می‌باشد. طی سال‌های مزبور متوسط درآمد سالانه یک خانوار روستایی ۱۶.۱ درصد افزایش یافته است.

 

طی سال‌های ۹۲ الی ۹۸ بیشترین درآمد سالانه یک خانوار روستایی به خانوار‌هایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی "قانون گذار" ٰٰ"مقامات عالی رتبه و مدیران" یا متخصصان (علمی و فنی) قرار دارد.

 

کمترین درآمد سالانه یک خانوار روستایی به خانواده‌هایی اختصاص دارد که شغل سرپرست خانوار در گروه شغلی "کارگران ساده" قراردارد و بیشترین افزایش درآمد در این گروه از خانوار‌ها مربوط به افزایش درآمد درسال ۹۸ نسبت به ۹۷ (۲۶.۸ درصد) می‌باشد.

 

متوسط درآمد سالانه مدیران ۱۰۰ میلیون تومان، کارگران ۳۴ میلیون تومان! + جدول

 

برای بررسی متوسط درآمد سالانه شاغلان مزد و حقوق بگیر بخش عمومی و مزد و حقوق بگیر بخش خصوصی، خانوار‌هایی که در آن‌ها فقط یک نفر شاغل و یک نفر دارای درآمد وجود دارد. بر حسب منابع درآمدی در نظرف گرفته شده است.

 

متوسط درآمد سالانه شاغلان مزد و حقوق بگیر بخش عمومی از مشاغل مزد و حقوق بگیری عمومی با ۳۵.۶ درصد افزایش از ۲۹۲ میلیون ریال در سال ۹۷ به ۳۹۶ میلیون ریال در سال ۹۸ رسیده است.

 

از طرفی متوسط درآمد سالانه شاغلان مزد و حقوق بگیر بخش خصوصی از مشاغل مزد و حقوق بگیری خصوصی با ۳۶.۰ درصد افزایش از ۱۳۶ میلیون ریال در سال ۹۷ به ۱۸۵ میلیون ریال درسال ۹۷ رسیده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->