فهرست تیم ملی والیبال برای رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۲۵ اعلام شد + برنامه مسابقات براجعه نزد درویش می‌رود اوریه بازی با فولاد را از دست داد مهاجم معروف در راه پرسپولیس استیلی هم فخریان را گردن نگرفت!| در پرسپولیس چه خبر است؟ مذاکره استقلال با هافبک سابق یوونتوس و بارسلونا حبس تعلیقی برای مهاجم سابق سپاهان درباره شرایط این روز‌های کاپیتان تیم ملی | جهان جهانبخش طلا و نقره سوغات بوچیاکاران خراسان رضوی از قزاقستان ماشاریپوف بلاتکلیف برای جراحی | اختلاف میان پزشکان ایران و ازبک پرونده فخریان و پرسپولیس در کمیته اخلاق سعید مهری در لیست ساپینتو نیست حمایت تمام قد هاشمیان از بازیکنان پرسپولیس مشهد گزینه میزبانی بازی‌های آسیایی استقلال شد (۱۲ شهریور ۱۴۰۴) ارزشمندترین تیم‌های فوتبال جهان پس از نقل و انتقالات تابستان ۲۰۲۵ مشخص شدند | رئال در صدر ویدئو | تمامی گل‌های ایساک، مهاجم جدید لیورپول در لیگ انگلیس قلعه‌حسن‌خان؛ معبد بیچارگی فوتبال ایران بنیادی فر در راه مالزی محرومیت آلوز تا نیم فصل!
سرخط خبرها

ردپای وزارت ورزش در احضار وریا به باشگاه استقلال

  • کد خبر: ۵۵۹۲۲
  • ۲۷ دی ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
  • ۱
ردپای وزارت ورزش در احضار وریا به باشگاه استقلال
با اینکه محمود فکری به مدیران باشگاه استقلال گفته بود مانع از احضار وریا غفوری به باشگاه استقلال شوند، اما چون پای وزارت ورزش و جوانان در این ماجرا درمیان بود کاپیتان استقلال سرانجام به باشگاه استقلال رفت و طور شفاهی توبیخ شد.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، بعد از بازی با پرسپولیس وریا غفوری، کاپیتان استقلال یکی از بازیکنانی بود که به شدت از سیاست‌های باشگاه استقلال انتقاد کرد. کاپیتان استقلال با اشاره به برخی مسائل مالی و اینکه تعدادی از بازیکنان حتی ۱۰ درصد از مطالبات خود را نگرفته اند نسبت به سیاستگذاری‌ها درباشگاه استقلال گله کرد.

 

وریا حتی پای باشگاه پرسپولیس را هم وسط کشید و با بیان اینکه نباید دو تیمی که زیر چتر وزارت ورزش هستند وضعیتی متفاوت داشته باشند ویک تیم راضی و تیم دیگر ناراضی باشد. اما کاپیتان استقلال انتقاد‌های تند تری هم به زبان آورد. او درجمله‌ای معنی دار حتی مدیران کنون باشگاه استقلال فاقد اختیارات کافی برای تصمیم گیری دانست و این جملات را به زبان آورد: «افرادی که در این باشگاه هستند، بدون اجازه‌ی وزارتخانه آب نمی‌خورند. آقای مددی کوچک‌ترین کاری را بدون اجازه وزارت‌خانه انجام نمی‌دهد؛ حتی یک امضای ساده.» همین جمله کافی بود تا خشم تصمیم گیران در وزارت ورزش و جوانان نیز برانگیخته شود تا اسباب احضار کاپیتان استقلال به کمیته انضباطی باشگاه را فراهم کنند و از مسئولان این باشگاه خواهند که این بازیکن را به باشگاه دعوت و به او تذکراتی پیرامون حدود اختیاراتش دهند.

 

گفته می‌شود دراین نشست که میان غفوری و مدیران استقلال برگزار شده به کاپیتان استقلال گفته اند که حق اظهار نظر درباره سیاست گذاران باشگاه را ندارد و از این پس نباید چنین موضع گیری‌هایی را داشته باشد. این اخطار جدی درشرایطی به کاپیتان استقلال داده شد که محمود فکری قبل از حضور غفوری درباشگاه بار‌ها با مدیران باشگاه رایزنی کرد که از احضار این بازیکن جلوگیری شود، اما چون پای وزارت ورزش در میان بود وآن‌ها به شدت از صحبت‌های مطرح شده آقای کاپیتان ناراحت بودند، مدیران استقلال نیز نتوانستند خواسته‌های محمود فکری برآورده کنند و نتیجه آن شد که وریا به باشگاه استقلال رفت و دراین نشست شرکت کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۷
0
0
خب اگر این خبر درست است آیا مسیولین وزارت خانه از مسئولین پرسپولیس نخواسته اند که یحیی گل محمدی را به باشگاه فراخوان کنند و حدود اختیاراتش را تذکر دهند تا برای وزیر ورزش تعیین تکلیف نکند . اگر این خبر درست است باید در مورد همین نوع مساله البته در سطح خیلی بالاتر حتما یحیی گل محمدی هم فراخوان‌شود و خبر فراخوانی او هم باید رسانه ای شود
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->