مرگ سریالی جویندگان گنج در غار ایوانکی | عشق به زیرخاکی بازهم قر بانی گرفت انتقال ۳۰ مصدوم و بیمار توسط اورژانس تهران از مرز مهران (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) یک کشته و ۳ مصدوم در واژگونی خودروی زائران اربعین در محور امیدیه - ماهشهر (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ۶.۱ ریشتری ترکیه را به لرزه درآورد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) کشف جسد پسربچه گمشده در رشت | مظنون پرونده دستگیر شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زلزله ایذه خوزستان را لرزاند + جزئیات (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) نرخ جدید سرویس مدارس در سایت سازمان تاکسیرانی و شورای شهر مشهد موجود است | سامانه سپند شهریورماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود تحصیل ۲۵۰۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی + فیلم زائران اربعین مراقب باشید دچار افت قند نشوید! مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: مراتع و جنگل‌های استان در حال تبدیل‌شدن به بیابان هستند + فیلم کاهش ۴۲ درصدی ورودی سد‌های کشور | زنگ هشدار برای مدیریت منابع آب با مهار کردن این پروتئین در بدن هرگز پیر نمی‌شوید کشف ۴۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق در تهران؛ از تجهیزات پزشکی تا نوشابه‌های انرژی‌زا ۶ خوراکی طبیعی برای بهبود مشکلات گوارشی در پیاده روی اربعین واژگونی خودرو، بیشترین عامل تصادفات زائران اربعین حسینی | سهم ثبت نام خراسان رضوی در سامانه سماح تا صبح امروز ۹ درصد است شناسایی ۲۷ مجرم و بررسی بیش از ۳۰۰۰ خودرو مشکوک در مرز شلمچه آسوده: ۶۰ درصد کمک مردم به کمیته امداد مربوط به ایتام و محسنین است وزیر بهداشت: در صورت جنگ، آماده‌ایم | حقوق دستیاران پزشکی ۳۰ درصد افزایش یافت قتل شوهر صیغه‌ای هنگام تهیه سالاد! کسب ۹ مدال جهانی توسط دانش‌آموزان مخترع ایرانی قائم‌مقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور: مرمت آثار تاریخی نیاز به حمایت بخش خصوصی و خیرین دارد جان باختن ۳ سرنشین خودروی ۲۰۷ در تصادف رخ به رخ با کامیون در سمنان (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) چرا معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان واریز نمی‌شود؟ یک فوتی و ۲۶ مصدوم در پی حادثه رانندگی در پارس‌آباد اردبیل (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین فقط از مرز مهران تردد نکنند شبکه تجارت محتوای مستهجن در اینستاگرام و انفعال در نظارت | چرا پلیس امنیت اخلاقی چشمش را روی شبکه‌های ضدخانواده بسته است؟ مرگ مشکوک پیرزن تهرانی پس از مواجه با ۳ سارق نقاب‌دار پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) | آیا هوای مشهد گرم‌تر می‌شود؟
سرخط خبرها

کدام مدارس و مقاطع از اول بهمن ماه حضوری می‌شود؟ + جزئیات

  • کد خبر: ۵۵۹۴۳
  • ۲۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۴
کدام مدارس و مقاطع از اول بهمن ماه حضوری می‌شود؟ + جزئیات
در مناطق زرد و آبی، همه کلاس‌های اول و دوم ابتدایی و کلاس‌های مهارتی دانش‌آموزان هنرستان‌ها با ظرفیت ۱۰ نفر و با نوبت‌بندی دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

جانقربان|شهرآرانیوز- پس از تغییر وضعیت حاد کرونا در بیشتر شهر‌های کشور، وزارت آموزش و پرورش با وجود مخالفت‌های وزیر بهداشت، تصمیم به بازگشایی مدارس در مناطق زرد و آبی گرفت.


اینکه کدام مقاطع و مدارس بازگشایی و کلاس‌های آن‌ها حضوری می‌شود، سؤالی است که این روز‌ها بسیاری از والدین و دانش‌آموزان با آن روبه‌رو هستند. مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی دراین‌زمینه به شهرآرانیوز گفت: براساس درخواست آموزش و پرورش مبنی بر اینکه کلاس‌ها برای برخی دانش‌آموزان به‌صورت حضوری برگزار شود، با موافقت ستاد ملی کرونا مجوز برگزاری کلاس‌ها در برخی مناطق دریافت شد.


قاسمعلی خدابنده افزود: در مناطق نارنجی و قرمز کلاس حضوری نخواهیم داشت و در مناطقی که وضعیت زرد باشد، کلاس‌های دانش‌آموزان مقاطع اول و دوم ابتدایی و همچنین دروس مهارتی هنرستانی‌ها از ابتدای بهمن‌ماه با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی و اطمینان به خانواده‌ها به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد.


این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در مناطق آبی نیز علاوه بر کلاس‌های اول و دوم ابتدایی و کلاس‌های مهارتی دانش‌آموزان هنرستان‌ها، کلاس‌های دوره متوسطه و سایر دانش‌آموزان مقطع ابتدایی به شرط اینکه جمعیت مدرسه کمتر از ۵۰ نفر باشد، به‌صورت حضوری تشکیل و برگزار خواهد شد. به‌عبارتی دیگر همه مقاطع و همه کلاس‌ها در مناطق آبی به شرط اینکه جمعیت مدرسه کمتر از ۵۰ نفر باشد برگزار خواهد شد و نهایت تعداد دانش‌آموزان در کلاس‌های حضوری ۱۰ نفر تعیین شده است.


گفتنی است مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز درباره تعداد مدارسی که از ابتدای بهمن‌ماه در استان بازگشایی خواهند شد، به شهرآرانیوز گفت: تعداد دقیق مدارسی که در مناطق زرد و آبی در استان بازگشایی خواهند شد، اکنون مشخص نیست و پس از بازگشایی آمار دقیق آن‌ها اعلام می‌شود. اما آنچه تقریبا مشخص است، این است که در مشهد مدرسه دولتی زیر ۵۰ نفر نداریم و بیشتر مدارس که شامل این شرایط می‌شوند، مدارس روستایی هستند.


مجیدی‌فرد افزود: در مناطق زرد و آبی همه کلاس‌های اول و دوم ابتدایی و کلاس‌های مهارتی دانش‌آموزان هنرستان‌ها با ظرفیت ۱۰ نفر و با نوبت‌بندی دانش‌آموزان برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->