برگزاری نمایشگاه انرژی‌های تجدیدپذیر و بهینه‌سازی مصرف برق، برای اولین بار در مشهد فرودگاه مشهد رکورددار بازگشت حجاج | خدمت‌رسانی به بیش از ۱۵ هزار زائر در ۹ روز ۸۵ درصد جمعیت خراسان رضوی زیر چتر کالابرگ هستند بازدید میدانی از بازار گوشت و  مرغ مشهد | قیمت گوشت قرمز در مرز یک میلیون تومان! آیا اعتبار کالابرگ الکترونیک ویژه دهک‌های اول تا هفتم، ماهانه شارژ خواهد شد؟ ریزش قیمت طلا و سکه در مشهد | سکه ۳ میلیون تومان ارزان‌تر شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) افزایش ۴۵ درصدی بهره‌وری زادوولد دام عشایر با اجرای طرح‌های اصلاح نژاد نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | دلار کانال ۹۰ هزار تومان را از دست داد تعادل به بازار برنج می‌رسد خبر پرداخت کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم صحت ندارد انجام پرواز می‌تواند جایگزین مبالغ بلیت‌های ابطال‌شده بشود تاثیر رانندگی اقتصادی روی طول عمر لنت ترمز خرید تضمینی گندم به حدود ۵ میلیون تن رسید رکود دست از سر بازار مسکن برنداشته است دستورالعمل پرداخت خسارت افت قیمت خودرو بازنگری می‌شود مدیر دفتر توزیع برق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی: در سال ۱۴۰۴، در بخش خانگی باید ۳۱ مگاوات به شبکه تجدیدپذیر متصل شود قیمت جدید محصولات هایما اعلام شد (تیرماه ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از حرکت بازماند قیمت امروز میوه و صیفی‌جات اعلام شد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) | کرفس در میادین تره‌بار مشهد کیلویی چند؟ تمدید پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر ماه ۱۴۰۴ آیا افزایش دامنه‌ نوسان صندوق‌های اهرمی‌ باعث جذابیت آن‌ها خواهد شد؟ تحقق هدف ۳ هزار مگاواتی توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر برای خراسان رضوی تا افق ۱۴۰۶ دامنه نوسان صندوق‌های اهرمی از امروز افزایش می‌یابد (۱۷ تیر ۱۴۰۴) سومین مرحله کالابرگ‌ها امروز شارژ می‌شود (۱۷ تیر ۱۴۰۴) بیت کوین در آستانه شکستن سقف ۱۱۰ هزار دلاری | تدلیس ماسک جواب داد رشد ۸ درصدی صادرات کالا از خراسان رضوی در بهار ۱۴۰۴ تخصیص اعتبار کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم به تعویق افتاد (۱۶تیر۱۴۰۴) گزارش مرکز آمار از کاهش نرخ تورم بخش کشاورزی بیمه ایران مسئول ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه شد
سرخط خبرها

تداوم ریزش‌ قیمت‌ها در بازار ارز، طلا و خودرو | چشم انداز دلار ۱۵ هزار تومانی بازار را در سراشیبی قرار داد

  • کد خبر: ۵۶۱۶۶
  • ۲۹ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۳
  • ۱
تداوم ریزش‌ قیمت‌ها در بازار ارز، طلا و خودرو | چشم انداز دلار ۱۵ هزار تومانی بازار را در سراشیبی قرار داد
افت نرخ دلار که از ابتدای هفته گذشته آغاز شده با کاهش انتظارات تورمی، روند پرشتاب‌تری یافته، به طوری که با افزایش احتمال حرکت دلار به سوی رقم‌های کمتر از ۲۰ هزار تومان و حتی ۱۵ هزار تومان، قیمت‌ها در بازارهای مالی و کالایی مختلف از جمله طلا و خودرو نیز در حال نزول است.

به گزارش شهرآرانیوز، قیمت دلار ابتدای امسال در روند صعودی پرشتابی قرار گرفته بود به گونه ای که تا محدوده‌های قیمتی ۳۲ هزار تومان افزایش یافت، این روند صعودی بر افزایش قیمت‌ دیگر کالاها بدون اثر نبود و زمینه رشد غافلگیرکننده نرخ در بازارهایی مانند طلا، سکه، خودرو و تلفن همراه را بدنبال داشت.

قیمت سکه در آن روزها ادامه همسو با افزایش قیمت دلار، وارد کانال ۱۶ میلیون تومان شد و قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار به بیش از یک میلیون تومان رسید، افزایش قیمت‌ها امکان سرمایه‌گذاری افراد در این بازارها را به دلیل نیازمندی برای تامین نقدینگی زیاد،  دشوار ساخت.

افزایش قیمت دلار همچنین در دیگر بازارها مانند خودرو و تلفن همراه تاثیرگذار بود و قیمت دراین بازارها به میزانی افزایش یافت که قدرت تامین نقدینگی و تقاضا در این بازار را با کاهشی چشمگیر همراه ساخت.

رشد قیمت‌ها از هفته گذشته با اعلام خبر قطعی شدن پیروزی بایدن در انتخابات رییس جمهوری آمریکا با کاهش قیمت دلار متوقف شد و  در مدار نزولی قرار گرفت.

دلار در مسیر سقوط

قیمت دلار که از هفته گذشته با اقدام های بازارساز به ثبات رسیده و در صرافی‌های بانکی با قیمت ۲۵ هزار تومانی در نوسان بود،  از روز شنبه هفته گذشته ( ۲۰ دیماه) در مسیر نزولی قرار گرفت و به کانال قیمتی ۲۴ هزار تومان بازگشت و روند کاهشی آن تداوم یافت.

نخستین روز هفته جاری( ۲۷ دیماه)، معاملات قیمت دلار با نرخ ۲۲ هزار و ۹۵۰ تومان به پایان رسید، اما قیمت این ارز امروز به روند نزولی خود ادامه داد و نرخ آن در صرافی‌های بانکی با یک هزار و ۳۱۰ تومان کاهش نسبت به روز شنبه به قیمت ۲۱ هزار تومان و ۷۹۰ تومان عرضه شد.
در این میان، احتمال ریزش قیمت دلار به سوی رقم های کمتر از ۲۰ هزار تومان، انتظارات تورمی را بیش از پیش کاهش داده است.

عقب‌نشینی سکه به کانال ۹ میلیون تومان

پس از کاهش نرخ ارز و افت انس جهانی طلا، بازار طلا و سکه نیز وارد مدار نزولی شد، روز شنبه( ۲۷ دیماه)  روند کاهش قیمت‌ها در این بازار شتاب گرفت و با سرعتی بیش از گذشته  افت قیمت در بازار طلا و سکه رقم خورد.

قیمت سکه روز شنبه کاهش ۴۰۰ هزار تومانی داشت و این روند ادامه یافت تا آنجا که سکه تمام بهار آزادی طرح جدید امروز به ۹ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان و سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم نیز ۹ میلیون  و ۳۰۰ هزار تومان معامله شد.

همچنین نیم‌سکه بهار آزادی پنج میلیون و ۳۵۰ هزار تومان، ربع سکه سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی هم در برابر دو میلیون  تومان معامله شد.

علاوه بر این، در بازار طلا نیز نرخ هر گرم طلای ۱۸ عیار به ۹۳۹ هزار تومان و هر مثقال طلا به بهای چهار میلیون و ۷۰ هزارتومان رسید.

کاهش نرخ خودرو در بازار

کاهش قیمت دلار علاوه بر بازار طلا و سکه، بر بازار خودرو نیز اثرگذار شد و آخرین آمارهای ارائه شده از نرخ خودرو، نشان‌دهنده کاهش پنج تا ۲۰ میلیونی تومانی قیمت‌ها در بازار است که روند نزولی در خرید و فروش ها درادامه کاهش قیمت دلار رخ داده است.

اکنون قیمت پراید ۱۳۱ در بازار ۱۰۰ میلیون تومان، تیبا۲ حدود ۱۱۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ دو ۱۸۳ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ پنج ۲۴۳ میلیون تومان، تیبا صندوقدار ۱۰۹ میلیون و پژو ۴۰۵به قیمت ۱۷۵ میلیون تومان ارزش گذاری شد.

 همچنین، سمند ال ایکس ۱۷۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده دستی ۲۷۵ میلیون و پژو ۲۰۷ دنده اتومات ۳۹۵ میلیون تومان، سراتو ۷۹۰ میلیون تومان و جک S۵  به قیمت ۶۶۰میلیون تومان مورد معامله قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۰۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۳۰
0
0
ایا در کشورمان مصالح ساختمانی طی یک سال قیمتها چندین برابر شده در واقه در یک ماه دو ما سه ماه افزایش دادند مثلا سیمان کچ و ......... کسی به اینها رسیدگی کرده ایا مصالح با دلار وارد میکنند ایا ما مردم این مرز بوم نیستبم که با قیمت کمرشکن ،؟؟؟؟؟؟؟؟ بخدا الان ۶ساله که نمبتوانم خانه ام را تمام کنم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->