رئیس کل سازمان نظام پرستاری: مشکلات پرستاران نیازمند توجه جدی دولت و مجلس است. ۱۲ گردشگر در جنگل‌های مازندران مفقود شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) راز لیوان سفید| روایتی از جنجال بزرگ متخصصان تغذیه درباره مصرف شیر کشف ۵۰ بسته مواد مخدر در هنگ مرزی تایباد (۲ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین مرگبارترین سوء‌استفاده‌های دارویی، عرضه کپسول‌های دست‌ساز لاغری در عطاری یا آرایشگاه‌های زنانه پلیس فتای مشهد جاعلان مدارک دانشگاهی را دستگیر کرد حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی برای واجدین شرایط پرداخت شد (یکم آبان ۱۴۰۴) مسمومیت با دارو؛ بیشترین مسمومیت منجر به فوت در سالهای اخیر | مشهد رکورددار است در جهان، سرطان پستان شایع‌ترین سرطان بانوان است کاهش ۹ درصدی تصادفات در خراسان رضوی | عملیات تعریض سه خطه در محور گلبهار - مشهد پرداخت قطره چکانی معوقات بازنشستگان تأمین اجتماعی اعزام ۳۰۰ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان نور در سال تحصیلی ۱۴۰۵ - ۱۴۰۴ سامان دهی موتورسیکلت های آلاینده، درخواست  همیشگی مردم مشهد است | داد از دود و صدای اگزوز موتورها انتقاد رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس از دولت | تهران‌نشینان، آلودگی هوای مشهد را به فراموشی سپرده‌اند
سرخط خبرها

واکسن کرونا برای محرومان رایگان خواهد بود

  • کد خبر: ۵۶۲۴۸
  • ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۰
واکسن کرونا برای محرومان رایگان خواهد بود
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره): واکسن ویروس کرونا پس از تولید انبوه بخش قابل توجهی از آن برای استفاده محرومان به صورت رایگان در اختیار وزارت بهداشت و درمان قرار می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر روز سه شنبه در آئین رونمایی از محصولات جدید حوزه مواد اولیه دارویی، مکمل ها و داروهای ایورمکتین (داروهای مربوط به قلب و عروق و صرع) درشهرک دارویی برکت استان البرز گفت: واکسنی که برخی کشورها تولید کردند دارای عارضه بوده، این در حالی است که واکسن تولیدی کشورمان هیچ گونه عارضه ای نداشته و حال تمام ۱۴ نفری که واکسن بر روی آنها تست شده مساعد است.

 

وی اضافه کرد: مردم این اطمینان می دهیم که واکسن ایرانی قوی تر، باکیفیت تر و با فراوانی بیشتر به زودی تولید و در اختیار مردم قرار می گیرد.

 

مخبر با بیان اینکه رسیدن به تولید انبوه مساله اصلی ما است گفت: ظرف یک الی ۲ ماه آینده تولید این واکسن در کشور به ۲ تا سه میلیون دوز در ماه و ظرف سه تا چهار ماه آینده این عدد به ۱۲ تا ۱۴ میلیون دوز خواهد رسید و زیر قیمت خارجی آن در اختیار مردم قرار خواهیم دادو کشور در این بخش خودکفا خواهد شد.

 

وی با اشاره به سخنان وزیر بهداشت ودرمان مبنی اینکه ایران اسلامی در زمینه درمان کووید 19 محتاج هیچ کشوری نشد، افزود: نه تنها در تولید داخلی توانستیم بخش زیادی از نیاز کشورمان را تامین کنیم بلکه به ظرفیت صادرات نیز رسیدیم.

 

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) خاطر نشان کرد: رویکرد ستاد اقتصادی نبوده و بخش قابل توجهی از تولیدات از جمله دارویی که امروز شاهد رونمایی از آن بودیم در اختیار وزارت بهداشت برای استفاده رایگان افراد به خصوص محرومان قرار گرفته و می گیرد.

 

مخبر در بخش دیگری از سخنان خود به تحریم ستاد اجرایی فرمان امام(ره) اشاره کرد و گفت: مدعیان حقوق بشر مردم را می کشند، دانشمندان را شهید و شرکت های دانش بنیان ما را نیز تحریم می کنند که سند خباثت آنها را با ترور شهید فخری زاده و امروز با تحریم برکت دیدید، تمام کینه آنها روی مردم ایران متمرکز شده و این اشتباه است اگر فکر کنیم آنها با شخص مشکل دارند بلکه دشمنی اصلی شان با مردم بوده و هست چرا که ضربه اصلی که بیرون کردن شاه و آمریکایی ها از کشور بوده را از این مردم خورده اند.

 

وی ضمن تشکر از تمام شخصیت های سیاسی کشور که به صورت متحد و منسجم در برابر تحریم ستاد اجرایی حضرت امام (ره) موضعی شجاعانه گرفتند، افزود: این اقدام شخصیت های کشورمان از تمام جریانات موجب دلگرمی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) شد.

 

مخبر ادامه داد: روی صحبت مان با دشمنان این است که اگر تمام تلاش تان این است که ملت عزیز و مقتدر ایران را به زحمت بیاندازد بدانید به هیچ نتیجه ای نخواهید رسید چرا که ملت ایران یکپارچه و منسجم است و ما نیز اجازه نخواهیم داد که مشکلی برای مردم پیش بیاید.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->