سیگنال مثبت مجلس به مدنی‌زاده، وزیر پیشنهادی اقتصاد سخنگوی دولت: موافقت‌نامه تجاری ایران و چین به تصویب هیات دولت رسید | موضوع گرانی نان در حال بررسی است بهروزآذر از مجلس گلایه کرد | تغییرات ماهوی جدی در لایحه منع خشونت علیه زنان موافقت احزاب اپوزیسیون رژیم صهیونیستی با رای‌گیری برای انحلال پارلمان رئیس سازمان انرژی اتمی: گزارش جدید آژانس فوق العاده سیاسی است اولیانوف: ایران حق کامل غنی‌سازی اورانیوم دارد نتانیاهو، جهان عرب را بر سر مساله فلسطین متحد کرد قالیباف: مجلس خود را موظف به صیانت از قانون راهبردی برای لغو تحریم‌ها می‌داند برکناری شهردار گناباد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) لحظه به لحظه با حاشیه‌های حیاط دولت (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم تداوم اغتشاشات در ایرلند شمالی برای هتک حرمت جنسی به یک دختر جوان روسیه: آماده ارائه کمک‌های عملی به ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق هسته‌ای هستیم شایعه روحانی‌بودن پسر حجت‌الاسلام صدیقی تکذیب شد عراقچی عازم شرکت در دومین نشست مجمع جهانی اسلو شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار فرماندار کالیفرنیا: موج اعتراضات سراسری در آمریکا در راه است تکرار اتهام‌زنی زلنسکی به کره‌شمالی درباره نقش داشتن در جنگ اوکراین رهبر معظم انقلاب: مجلس باید نشانه عزم و اراده ملی باشد | کاهش احضار مسئولان دولتی یکی از مصادیق همکاری مجلس با دولت است + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سقوط یک فروند جنگنده کره جنوبی در آمریکا (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) چرا رئیس جمهوری برخی حرف‌های خود را چندین بار تکرار می‌کند؟ وزارت کشور اختیارات بیشتری به استانداری خراسان رضوی به منظور ساماندهی اتباع خارجی واگذار کرد مهاجرانی: واردات خودرو به تصویب هیئت دولت رسید جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی
سرخط خبرها

ایران مقامات ارشد آمریکا را تحریم کرد | ترامپ و پمپئو در صدر فهرست

  • کد خبر: ۵۶۲۸۱
  • ۳۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۰
  • ۱
ایران مقامات ارشد آمریکا را تحریم کرد | ترامپ و پمپئو در صدر فهرست
سخنگوی وزارت امور خارجه از تحریم مقامات ارشد دولت آمریکا به واسطه نقش و دخالت در اقدامات تروریستی و ضد حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی ایران و اتباع ایرانی خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، سعید خطیب زاده افزود: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی امریکا در منطقه» مصوب مجلس شورای اسلامی تعدادی از اشخاص آمریکایی را به دلیل ارتکاب جنایات تروریستی، ترویج و حمایت از تروریسم که تهدیدی جدی علیه صلح و امنیت منطقه‌ای و بین المللی است و نیز به دلیل نقض قواعد اساسی و اصول بنیادین حقوق بین الملل از جمله حقوق بشر در فهرست تحریم‌های جمهوری اسلامی ایران قرار داد.

خطیب زاده افزود: مقامات ارشد آمریکا شامل دونالد ترامپ رییس جمهوری، مایک پمپئو وزیر امور خارجه، مارک اسپر وزیر دفاع سابق، کریستوفر میلر سرپرست وزارت دفاع، استیون منوچین وزیر خزانه داری، جینا هسپل رئیس آژانس مرکزی اطلاعات (سیا)، جان بولتُن مشاور سابق امنیت ملی، برایان هوک رییس سابق گروه اقدام علیه ایران و نماینده سابق ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران، الیوت آبرامز نماینده ویژه وزارت امور خارجه آمریکا در امور ایران و آندریا گاکی مسئول اداره کنترل دارایی‌های خارجی آمریکا (اوفک) افرادی هستند که از امروز در فهرست تحریم‌های جمهوری اسلامی ایران قرار می‌گیرند.

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: این اشخاص به دلایلی همچون صدور دستور و راهبری عملیات ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و همراهان ایشان، سازماندهی و حمایت از اقدامات تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران، اقدام به ایجاد، تامین مالی، ارائه تسلیحات و آموزش به گروه‌های تروریستی، حمایت همه جانبه از سرکوب‌گری‌های رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین به ویژه اقدامات تروریستی این رژیم در ترور دانشمند شهید محسن فخری زاده، اعمال تحریم‌های ظالمانه، غیر قانونی و یکجانبه علیه جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران و اقدام عامدانه جهت تحمیل شرایط خاص زندگی بر ایرانیان، از جمله از طریق ممانعت از دسترسی آنان به غذا، دارو، خدمات و تجهیزات پزشکی، پشتیبانی از رژیم‌های سرکوبگر منطقه و حمایت از جنایات علیه بشریت و جرائم جنگی رژیم‌های مذکور در یمن، ارتباط فعالانه و همه جانبه با گروهک تروریستی منافقین و حمایت سیاسی، تبلیغاتی و فرهنگی از این گروهک که اقدامات تروریستی متعددی علیه منافع دولت و شهروندان جمهوری اسلامی ایران مرتکب شده است، مورد تحریم قرار گرفته‌اند.

خطیب زاده اضافه کرد: طبق مبانی حقوقی بین المللی، اعمال تحریم‌های یک جانبه (اقدامات زورمدارانه یک جانبه)، نقض فاحش اصول بنیادین حقوق بین الملل مندرج در منشور ملل متحد و برخلاف حقوق بین الملل، از جمله حقوق بین الملل بشردوستانه بوده و مانع از تحقق حقوق بشر می‌گردد. بر این اساس جمهوری اسلامی ایران، حق خود در اتخاذ تدابیر لازم در مقابله با اعمال متخلفانه بین المللی آمریکا در همه زمینه‌ها محفوظ می‌دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در خاتمه از انتشار بیانیه تفصیلی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص جرائم اشخاص آمریکایی یاد شده در اولین فرصت ممکن خبر داد.
 
 
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ماهان
United States of America
۰۸:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۱
0
0
اولش فکر کردم جوک باشه.. دیدم که نخیر.. واقعیه..!!!
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->