افزایش ۱۰ درصدی تولید سیب‌زمینی در خراسان رضوی باوجود کاهش منابع آبی افت شدید بورس به دومین روز کشیده شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ آبان ۱۴۰۴) فراخوان حراج سکه طلا با امکان خرید ۵ قطعه در روز چهارشنبه (۲۱ آبان ۱۴۰۴) +جزئیات نوسانات بازار برنج فروکش کرد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۹ آبان ۱۴۰۴) | دلار چند؟ نمایشگاه بین‌المللی دام و طیور در مشهد لغو شد + علت افزایش ۵۰ درصدی نرخ ارز و تأثیر آن بر قیمت بلیت هواپیما هشدار به خریداران طلا: معامله کاغذی طلا تخلف است | کالا را فیزیکی تحویل بگیرید دو تصمیم مهم برای مشاغل سخت و زیان‌آور بررسی شد قیمت نفت با خبر پایان تعطیلی دولت آمریکا رشد کرد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) طلای جهانی دوباره صعودی شد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) بودجه استان خراسان رضوی آب رفت! قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۹ آبان ۱۴۰۴) | افزایش شدید قیمت لیمو‌شیرین چرا افزایش قیمت بنزین اجتناب‌ناپذیر است؟ پرکارترین و کم‌کارترین کشورهای جهان کدام‌اند؟ | ایران در چه جایگاهی قرار دارد؟ ویدئو | فقط ۱۵ درصد زعفران با نام و نشان ایران صادر می‌شود عیدی ۱۴۰۵ کارگران و کارمندان چقدر است؟ عاقبت مرغ‌های تریاکی چه شد؟ پرداخت ارز ترجیحی ادامه خواهد داشت قیمت سکه پارسیان امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ کارت‌های سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند (۱۸ آبان ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و مونتاژی (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | تایید تعرفه پلکانی، خریداران را در انتظار نشاند ۹۰ درصد مشترکان گاز در خراسان رضوی، مصرف بهینه و متعارف دارند | اسراف‌کاران سرمایه ملی، نقره‌داغ می‌شوند ویدئو | وارد کردن ۷۴ هزار تن برنج خارجی از اواسط هفته (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت برنج‌های وارداتی چقدر است؟ قیمت گل زعفران در بازار تربت‌حیدریه اعلام شد (۱۸ آبان ۱۴۰۴) | برداشت زعفران تا چه زمانی ادامه دارد؟ مصرف آب در تهران ۲ برابر میانگین جهانی | مشهد، رتبه ۱۲ مصرف آب در کشور یادی از عباسقلی صابر، صاحب بزرگ‌ترین برند فرش ایران | بِرند بَرنده صابر
سرخط خبرها

توزیع سود ۱۰۵ شرکت از طریق سامانه سجام | درگاه پرداخت مطالبات سهامداران راه‌اندازی می‌شود

  • کد خبر: ۵۶۳۵۹
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۲
توزیع سود ۱۰۵ شرکت از طریق سامانه سجام | درگاه پرداخت مطالبات سهامداران راه‌اندازی می‌شود
تا امروز ۱۰۵ شرکت سود خود را از طریق سامانه سجام توزیع کردند و ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار سهامدار از طریق ‏سامانه سجام سود نقدی خود را دریافت کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین قشمی، مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی امروز در برنامه به وقت تحلیل شبکه ایران کالا در استودیو فرابورس به بررسی موضوع پرداخت سود سهام از طریق سجام و بی‌نیازی سهامداران از مراجعه به بانک‌ها پرداخت.

 

وی در خصوص اینکه چرا با وجود سامانه سجام بازهم سود سهام اکثر شرکت‌ها از طریق بانک‌ها انجام می‌شود، گفت: ناشران تا امروز به صورت سنتی و از طریق جدول زمان‌بندی که منتشر می‌کنند با مراجعه به بانک‌ها، سود را پرداخت می‌کنند، اما شرکت سپرده‌گذاری مرکزی ازآنجایی‌که پرداخت سود و تسویه وجوه بر اساس قانون بازار سرمایه بر عهده این شرکت است، از سال ۹۷ سامانه سجام و از سال ۹۹ سامانه پرداخت سود را راه‌اندازی کرد.

 

مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی درباره اینکه تا امروز چه تعداد ناشر از این امکان شرکت سپرده‌گذاری مرکزی برای پرداخت سود به سهامداران استفاده کرده‌اند، بیان کرد: تا پایان روز جاری از نزدیک به ۷۰۰ شرکت حاضر در بازار سرمایه، ۱۰۵ ناشر به سامانه پرداخت سود سجام متصل شدند و البته اتفاق خوبی که در حال رخ دادن است، افزایش شتاب ورود ناشران به این سامانه برای پرداخت آنلاین سود است، به همین دلیل پیش‌بینی می‌شود در دو ماهه پایانی سال تعداد بیشتری از ناشران از این خدمات سپرده‌گذاری مرکزی استفاده کنند.

 

قشمی با تاکید بر توسعه بازار سرمایه و افزایش رجیستری‌ها گفت: امروز در اکوسیستم موجود در بازار سرمایه، رجیستری‌ها به بیش از ۱۰ برابر رسیده و شرکتی که تا سال گذشته ۴۰ تا ۵۰ سهامدار داشته، امروز ۵۰۰ سهامدار دارد؛ به همین دلیل هم خدمات‌دهی با روش‌های سنتی برای سیستم بانکی هم توجیه اقتصادی ندارد و گا‌ها امکان‌پذیر هم نیست.

 

مدیر سیستم‌های تسویه و پرداخت شرکت سپرده‌گذاری مرکزی با تاکید بر آمادگی کامل زیرساخت‌های این مجموعه برای خدمات‌دهی آنلاین به سهامداران گفت: همه ناشران بازار سرمایه از طریق درگاه دانا می‌توانند پرداخت سود خود را آنلاین کنند، همچنین پلتفرمی آماده شده که مطالبات سال‌های گذشته سهامداران نیز اگر در فرآیند افزایش سرمایه به سهام تبدیل نشده باشد، از طریق این پلتفرم به صورت آنلاین پرداخت شود، به این ترتیب برای سال آینده با مجوز سازمان بورس درگاه پرداخت مطالبات سهامداران نیز راه‌اندازی خواهد شد.

 

قشمی در خصوص اینکه چه زمان همه ۷۰۰ شرکت حاضر در بازار سرمایه سود‌های نقدی خود را از طریق سامانه سجام به سهامداران پرداخت خواهند کرد و این خدمات‌دهی برای ناشران تبدیل به الزام قانونی می‌شود، گفت: ناشران استقبال خوبی از این موضوع داشتند و سرعت ثبت اطلاعات و حضور آن‌ها در درگاه دانا به طور قابل توجهی رو به افزایش است، اما در این رابطه شورای عالی بورس و سازمان بورس موضوع را در دستور کار دارند که این نحوه پرداخت سود برای ناشران الزامی شود.

 

این مقام مسئول به موضوع کارمزد ناشران برای پرداخت سود از طریق سجام اشاره کرد و افزود: این کارمزد بسیار ناچیز بوده و مربوط به مصوبه سال ۱۳۸۸ است که تغییر نکرده، به این ترتیب که ناشران بابت هر سهامدار ۲۵۰ تومان کارمزد باید به سپرده‌گذاری پرداخت کنند که به تایید ناشران در مقابل خدماتی که این سامانه در جهت شفاف‌سازی وضعیت پرداخت سود آن‌ها ارائه می‌دهد، رقم بسیار اندکی است.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->