هاشمیان استعفا می‌دهد؟ نقش پررنگ پیروانی در انتقال دربی به شیراز آتش اختلاف در پرسپولیس| عدم تمایل هاشمیان برای دیدار با درویش پرسپولیس و چند تغییر در بازی با خیبر درگذشت عجیب یک کشتی‌گیر در گیلان+ علت فوت نتیجه بازی استقلال تهران و مس رفسنجان+ ویدیو گل‌ها(۲۵ مهر ۱۴۰۴)| بازگشت آبی‌ها به کورس ویدیو| خلاصه بازی استقلال و مس رفسنجان(۲۵ مهر ۱۴۰۴) پخش زنده بازی استقلال و مس رفسنجان (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین رایزنی‌های جدی برای بازگرداندن ورزشگاه امام‌رضا(ع) به فوتبال خط حمله پرسپولیس شبیه هاشمیان نیست | فقط علیپور گل می‌زند! طعنه فوتبال بانوان و فوتسال به فوتبال آقایان | دست خالی مدعیان درمراسم برترین‌ها علی کریمی در راه بازگشت به ایران | فسخ یک طرفه با کایسری اسپور نفرات برتر دومین «نشان کاوه» در مشهد معرفی شدند سایپنتو قول قهرمانی داد وزارت ورزش هنوز بدهی خود به پرسپولیس را تسویه نکرده است پایان همکاری کلایورت و اندونزی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری خراسان رضوی: مشهد میزبان ۱۲۰ رکاب‌زن از سراسر ایران است حسن اشجاری، مدافع سابق استقلال در ICU بستری شد تاریخ و ساعت بازی استقلال و مس رفسنجان در لیگ برتر (۲۵ مهر ۱۴۰۴) | ساپینتو محکوم به برد مشهد، میزبان قهرمانان پیشکسوت دوچرخه‌سواری ایران + فیلم
سرخط خبرها

توقف یکساعته در والیبال! |شریف پور:سیرجان را برنده اعلام کردند، اما بعد گفتند باید بازی کنید!

  • کد خبر: ۵۶۳۸۱
  • ۰۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۶:۳۸
توقف یکساعته در والیبال! |شریف پور:سیرجان را برنده اعلام کردند، اما بعد گفتند باید بازی کنید!
اشتباه کمیته رویداد‌ها و مسابقات باعث توقف یک ساعته در دیدار دو تیم فولاد سیرجان و خاتم اردکان در چارچوب هفته بیست‌ودوم لیگ برتر مردان ایران شد.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، هفته بیست‌ودوم لیگ برتر والیبال با شش دیدار به صورت متمرکز در خانه والیبال و سالن فدراسیون پیگیری می‌شود.
در نخستین دیدار این هفته، دو تیم فولاد سیرجان و خاتم اردکان در خانه والیبال تهران به مصاف هم رفتند که بعد از ست نخست مسابقه، این دیدار با دستور نادر انصاری دبیر کمیته رویداد‌ها و مسابقات متوقف شد.
دلیل این توقف، شکایت قضایی مربی فصل پیش مسعود آرمات از تیم خاتم اردکان بود، اما دبیر کمیته رویداد‌ها باید قبل از شروع مسابقه اقدام به لغو مسابقه می‌کرد و نه بعد از برگزاری یک ست از دیدار دو تیم؛ در نهایت بعد از یک ساعت دو تیم دوباره به زمین رفتند و مسابقه ادامه یافت. تیم خاتم اردکان اگر تا روز جمعه سوم بهمن‌ماه مشکل قضایی خود را برطرف نکند، اجازه بازی در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر مردان را نخواهد داشت.
محمدرضا شریف پور مدیر تیم والیبال فولاد سیرجان درباره این اتفاق گفت: تیم ما بعد از اینکه ست اول را برد ناظر فدراسیون اعلام کرد که تیم شما برنده است که به رختکن برود چرا که تیم مقابل مشکل قضایی خود را حل نکرده است به همین دلیل بازیکنان ما آماده گرفتن دوش در رختکن و آماده رفتن از سالن بودند که دوباره از آن‌ها خواسته شد به زمین برگردند!
او در ادامه گفت: کاپیتان‌های دو تیم پای برگه نتایج مسابقه را به نشانه پایان و برنده شدن تیم ما امضا کرده بودند البته تیم ما بخاطر احترام به بازیکنان خاتم به زمین برگشته اند و این اخلاقی است که ما در باشگاه فولاد سیرجان ایرانیان به آن تاکید داریم، ولی اگر در اثر سرد شدن بدن بازیکنان می‌باختیم چه کسی جوابگو بود؟ چرا پیش از مسابقه فکر قضیه را نکرده بودند؟!
محمدرضا تندروان سرمربی تیم فولاد سیرجان هم گفت:ابتدا به ما اعلام کردند 3 بر صفر برنده هستیم اما بعد گفتند باید بازی کنیم. من به کادر سرپرستی و بازیکنانم تبریک می گویم جوانمردی کردند بازی را ادامه دادند. ما سعی کردیم بازی را ادامه دهیم تا بازیکنان خاتم سرخورده و تحقیر نشوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->