راهیابی فیلم کوتاه «گوسفند» به سه جشنواره مورد تایید اسکار دانلود قسمت چهاردهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین برنامه‌های آموزش هنر در سال ۱۴۰۴ بیوگرافی بازیگران تاجیکستانی سریال پایتخت ۷ + عکس | با دولت، شمشیر، لطافت و چمن بیشتر آشنا شوید فیلم کوتاه سامپو در راه یک جشنواره آمریکایی معرفی برندگان جوایز تئاتری اولیویه ۲۰۲۵ سریال لمندگان روی آنتن تلویزیون + زمان پخش سریال ناریا جای پایتخت ۷ را می‌گیرد + زمان پخش رقابت فیلم‌های «از یاد رفته» و «قوی طلایی» در روسیه راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره آسیا- اقیانوسیه لس آنجلس ویدئو | پست عاشقانه غزل رجبیان، به مناسبت تولد مهران مدیری + عکس ورود به یک دنیای قضاوت شده | نگاهی به سریال رمضانی «مرهم»، ساخته محمدرضا آهنج مشهد؛ شهر اول کشور در فضاسازی هنری محله های شهرْ قصه می گویند مواجهه مسکوب با حماسه فردوسی | «شاهنامه در دو بازخوانی» پس از سال‌ها تجدیدچاپ شد آلبوم موسیقی در این شب‌ها منتشر شد
سرخط خبرها

سالار عقیلی مهمان مهران مدیری در برنامه «دورهمی»

  • کد خبر: ۵۶۴۸۰
  • ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۱
  • ۱
سالار عقیلی مهمان مهران مدیری در برنامه «دورهمی»
سالار عقیلی، خواننده سرشناس موسیقی ایران، امشب پنجشنبه (۲ بهمن ۹۹) میهمان برنامه دورهمی مهران مدیری از شبکه نسیم خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، سالار عقیلی، خواننده سرشناس موسیقی ایرانی، امشب (پنجشنبه دوم بهمن) مهمان «دورهمی» مهران مدیری خواهد شد.

«دورهمی»، ساعت ۲۳ روی آنتن شبکه نسیم می‌رود و بازپخش آن، ساعت ۶، ١١ صبح و ١۷ روز بعد است.

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
سحاب
United States of America
۰۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۵
0
1
هیکل و قیافه سالار عقیلی خیلی شبیه اکبر عبدی است، انگار با هم برادر هستند و انگار با هم همسن و سال هستند من تا مدتها فکر می کردم این دو نفر برادر هستند . قیافه و هیکل ریما رامین فر هم خیلی شبیه شهره لرستانی است و من فکر می کردم این دو باهم خواهر هستند .
در سریال بیگانه ای با من است نساء در نقش مینو ، دخترخانواده شهرآبی است که در بچگی به اسم پروانه گم شده است و از گردنبندش پیداش می کنند . ما فیلم را ندیده فهمیدیم.
آقای مدیری خواهش می کنم : دانیال حکیمی و نورا هاشمی و ژاله علو و ساناز سعیدی و اکبرعبدی و پرویز پرستویی و غزل شاکری و افسانه ناصری و حمید گودرزی و لاله مرزبان و نیلوفر شهیدی و دیبا زاهدی و ساناز سماواتی و طناز طباطبایی و افسانه پاکرو و امین تارخ و الناز شاکردوست و نیلوفر پارسا و پارسا پیروز فر و نیلوفر شهیدی و نیکی کریمی و نگارعابدی و رامبد شکرابی و ترلان پروانه و پروانه معصومی و خزر معصومی و ارسلان قاسمی و لعیا زنگنه و پریناز ایزدیار و حسیبا ابراهیمی و شیوا ابراهیمی و ابراهیم حاتمی کیا وساعد سهیلی و مینا ساداتی و سمیرا حسینی و روناک یونسی و لیلا حاتمی و لیلا بلوکات و لیلا زارع و لیلی رشیدی و مریم بوبانی و مریم امیرجلالی و شهاب حسینی و سید بشیر حسینی را هم به برنامه خوب و عالی دورهمی دعوت کنید . خیلی خیلی سپاسگزارم .
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->