پوشش مسافران ایستگاه‌های منتخب خطوط قطارشهری مشهد توسط اتوبوسرانی در روزهای پایانی ماه صفر مهرگان چشم‌انتظار تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی برای تکمیل واحدها + فیلم آغاز عملیات گسترده پاکسازی مبادی ورودی مشهد از ۲۸ مردادماه تا پایان دهه آخر صفر نگاهی به زندگی کریم طاهرزاده بهزاد طراح ماندگارترین بنا‌های عصر پهلوی اول در مشهد | خدمت شش‌ساله آقای معمار خدمت رسانی ۵۸۰۰ پاکبان مشهدی در روز‌های پایانی ماه صفر آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای اسکان ۱۷۲ هزار نفر در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ فرهمندی: در دوره ششم مدیریت شهری، نگاه ویژه‌ای به توسعه شهر و اجرای پروژه‌ها داشتیم محمدیان‌یزدی: اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشکل ارتباطات محور شمالی‌جنوبی را حل می‌کند استاندار خراسان رضوی: پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز، گره ترافیکی بزرگی را در منطقه باز می‌کند + فیلم شهردار مشهد مقدس: نباید اجازه دهیم مشهد از نظر زیست‌محیطی به تهران دوم تبدیل شود + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: کمبود منابع، مانع کار ما نشده است کیفیت هوای مشهد همچنان در شرایط «قابل قبول» (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیر کل امور مالیاتی خراسان رضوی خبر داد: پرداخت حدود ۸۳۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی به شهرداری ها، فرمانداری‌ها و دهیاری‌های استان مترو و اتوبوس در مشهد طی ۳ روز پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ رایگان شد آماده‌باش اورژانس مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ | استقرار ۳ هزار تکنسین فوریت‌های پزشکی پیرامون حرم امام‌رضا(ع) بهره‌برداری از پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز در مشهد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: ۹ هزار جای‌پارک و ۵۱ مکان اسکان موقت آماده خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر | ما در حوزه قطارشهری، با کمبود واگن مواجه هستیم پروژه اتصال بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد، فردا (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) به بهره‌برداری می‌رسد تسهیل دسترسی زائران و شهروندان به خدمات شهری در مشهد با به‌روزرسانی لایه‌های مکانی نقشه مشهد محدودیت‌های ترافیکی ایام شهادت امام‌رضا(ع) در مشهد از پنجشنبه (۳۰ مرداد ۱۴۰۴) اعمال خواهد شد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی از گرم‌خانه‌های ویژه افراد کارتن‌خواب در مشهد بازدید کرد

  • کد خبر: ۵۶۶۹۷
  • ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
استاندار خراسان رضوی از گرم‌خانه‌های ویژه افراد کارتن‌خواب در مشهد بازدید کرد
استاندار خراسان رضوی شامگاه شنبه سرد و یخ‌زده زمستانی به سراغ چندین گرم‌خانه در کلان‌شهر مشهد رفت تا از نزدیک وضعیت مراکز جمع‌آوری و نگهداری شهروندان کارتن‌خواب را بررسی و مشکلات آن‌ها را رفع کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدصادق معتمدیان در این چارچوب ساعاتی در مرکز نگهداری موقت معتادان متجاهر در ورزشگاه شهید مغنیه با ۱۹۵ زن معتاد متجاهر، در ورزشگاه میثاق محل نگهداری ۳۰۰ مرد معتاد متجاهر و همچنین سرای نجات‌یافتگان امیرالمؤمنین با ۱۶۰ شهروند مرد کارتن‌خواب حضور یافت و در گفت‌وگو‌هایی صمیمانه با ساکنان موقت این مکان‌ها، مشکلاتشان را جویا شد.


فرماندار مشهد، دبیر شورای پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی و مدیرکل بهزیستی استان در جریان این بازدید‌ها استاندار خراسان رضوی را همراهی کردند.


معتمدیان ضمن گفت‌وگو با معتادان نگهداری شده در این مکان‌ها که شب‌های سرد زمستانی جایی برای خواب ندارند در جریان مشکلات، کمبود‌ها و خواسته‌های آنان قرار گرفت.

 

استاندار خراسان رضوی همچنین در جریان این برنامه که فضایی صمیمانه و دوستانه بر آن حاکم بود، با چند نفر از ساکنان گرم‌خانه‌ها فوتبال دستی هم بازی کرد تا نشان دهد مسئولان نظام جمهوری اسلامی به‌طور خاص پیگیر بهبود شرایط زندگی ضعیف‌ترین اقشار آسیب‌دیده جامعه بوده و به طور عملی برای آن‌ها ارزش قائل هستند.


«اختصاص ۱۰۰ هزار عدد ماسک بهداشتی صورت به ساکنان این گرم‌خانه‌ها، تهیه مواد ضدعفونی مورد نیاز آن‌ها و رفع کمبود‌ها و چالش‌ها در ارائه خدمات» بخشی از دستورات فوری معتمدیان در جریان بازدید دشب بود.

 

اجرای «طرح سامان‌دهی افراد کارتن‌خواب در کلان‌شهر مشهد» یک ماه پیش با اعتبارات شهرداری مشهد در قالب الگوی مراکز ماده ۱۶ تا سقف ۲۵۰۰ نفر آغاز شده است.

 

تاکنون هزار و ۷۶۶ شهروند کارتن‌خواب با هماهنگی دادگستری خراسان رضوی توسط پلیس در مشهد جمع‌آوری و در ۸ مرکز نگهداری موقت معتادان متجاهر سامان‌دهی شده‌اند. اداره‌ کل بهزیستی خراسان رضوی مسئولیت نظارت بر حسن اجرای وظایف پیمانکاران مجری این طرح را بر عهده دارد.


سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد پیشتر از فعالیت ۸ گرم‌خانه در سطح این کلان‌شهر و آماده‌سازی ۵ گرم‌خانه دیگر خبر داده بود. گنجایش این گرم‌خانه‌ها ۸۲۰ نفرشب است.


۲ گرم‌خانه سیار شامل ۲ دستگاه اتوبوس نیز برای استراحت و استفاده از محیط گرم در ساعات سرد برای افراد بی‌خانمان و کارتن‌خواب در مشهد در حال تدارک و راه‌اندازی است.


پذیرایی با غذای گرم و چای و ارائه خدمات اولیه پرستاری برای استفاده افراد کارتن‌خواب در گرم‌خانه‌های ثابت و سیار مشهد انجام می‌شود.


ورود و خروج افراد متقاضی استفاده از گرم‌خانه‌ها در این مکان‌ها اختیاری است.


حدود ۹۰۰۰ معتاد متجاهر و کارتن‌خواب در سطح استان ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی وجود دارند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->