شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی لاپید: اسرائیل خطرناک‌ترین بحران سیاسی تاریخ خود را تجربه می‌کند زلنسکی برای حضور در نشست پوتین و ترامپ اعلام آمادگی کرد نماینده پوتین با عراقچی دیدار کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بالگرد رزمی نیروی دریایی آمریکا در کالیفرنیا سقوط کرد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) بیانات رهبر انقلاب درباره توانمندی هسته‌ای ایران؛ تیتر یک رسانه‌های جهان شمخانی به حواشی ویدئوی جنجالی عروسی دخترش واکنش نشان داد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: با مشارکت خانواده‌ها نابرابری آموزشی از میان برداشته می‌شود مشاور امنیت ملی عراق: هیچ‌کس حق استفاده از آسمان ما برای حمله به ایران را ندارد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد | اعمال مکانیسم ماشه کار خلافی است که مبنا ندارد نارضایتی‌ها از ترامپ در آمریکا بالا گرفت علی آبادی وزیر نیرو عازم عربستان شد خشونت طایفه‌ای در استان حمص سوریه افزایش یافته است گودرزی: فرایند حذف یارانه دهک‌های پردرآمد نیازمند اصلاح است عارف: دولت و قوه‌قضائیه برای ساماندهی دانشگاه‌های بزرگ تهران چاره‌اندیشی خواهند کرد دیدار لاریجانی با مشاور امنیت ملی جمهوری عراق رئیس جمهور: هر بخش نظام اداری را که می‌خواهیم اصلاح و حذف کنیم، علیه ما جوسازی می‌شود! آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: نقش بی‌نظیر جامعه‌المصطفی در توسعه انقلاب با بصیرت افزایی و ترویج ادبیات فارسی تشکیل جلسه کمیته برنامه‌ریزی دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جلسه ستاد برگزاری همایش دیپلماسی استانی در وزارت امور خارجه برگزار شد دیدار مقام معظم رهبری با قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال‌آوران المپیاد‌های علمی جهانی | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا: اصلاً شما چه کاره هستی!؟ «سانائه تاکایچی»، اولین نخست‌وزیر زن تاریخ ژاپن، در یک‌قدمی انتخاب آلمان ۱۵ جنگنده اف-۳۵ از آمریکا خریداری می‌کند نماینده مجلس در اجلاس ژنو: ایران «امنیت غذایی» را حقی جهانی و غیرقابل‌مذاکره می‌داند اخلاقی‌امیری: همایش دیپلماسی استانی، فرصتی برای نشان‌دادن ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد است جنجال بر سر واژه «مرز» در بیانیه آتش بس میان افغانستان و پاکستان
سرخط خبرها

ظریف با الهام علی‌اف دیدار کرد | استقبال ایران از ابتکار همکاری‌های شش‌جانبه منطقه‌ای

  • کد خبر: ۵۶۸۳۴
  • ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۶
ظریف با الهام علی‌اف دیدار کرد | استقبال ایران از ابتکار همکاری‌های شش‌جانبه منطقه‌ای
وزیر امور خارجه با استقبال از طرح پیشنهادی رئیس جمهور آذربایجان با عنوان ابتکار همکاری‌های منطقه‌ای شش‌جانبه، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک و همکاری در همه زمینه‌هایی را که به برقراری صلح، ثبات و آرامش در منطقه کمک کند، اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد جواد ظریف که برای دیداری منطقه‌ای به حوزه قفقاز سفر کرده است در نخستین گام از این سفر صبح امروز -دوشنبه- در باکو با الهام علی‌اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان دیدار و گفت‌و گو کرد.

 

وزیر امور خارجه در این دیدار با تبریک پیروزی‌های اخیر به دولت و مردم جمهوری آذربایجان، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه تاکید کرد.

 

ظریف با استقبال از طرح پیشنهادی رئیس جمهوری آذربایجان تحت عنوان ابتکار همکاری‌های منطقه‌ای شش‌جانبه، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک و همکاری در همه زمینه‌هایی را که به برقراری صلح،  ثبات و آرامش در منطقه کمک کند، اعلام کرد.

 

وزیر امور خارجه با اشاره به سفر موفقیت‌آمیز وزیر امور خارجه و همچنین معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان به ایران، همکاری‌های بین دو کشور به‌ویژه در حوزه‌های اقتصادی را آماده جهش ارزیابی کرد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی با ابراز خرسندی از نتایج برگزاری چهاردهمین دور اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت فعال در بازسازی مناطق آزاد شده خصوصا در زمینه‌های ساخت و ساز،  صدور خدمات فنی‌مهندسی، برق و انرژی، کشاورزی، کشت فرا‌سرزمینی، مین‌روبی، بازسازی مساجد و بناهای تاریخی را اعلام کرد.

 

الهام علی‌اف رئیس جمهور آذربایجان هم در این دیدار با قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در تحولات اخیر در منطقه، از سطح همکاری‌های فی‌مابین ابراز خرسندی کرد و فضای موجود برای توسعه مناسبات در همه زمینه‌ها خصوصا حوزه همکاری‌های اقتصادی را مثبت ارزیابی کرد.

 

وی با برشمردن پروژه‌های اقتصادی بین دو کشور، از حضور شرکت‌های ایرانی در بازسازی قره باغ استقبال کرد و با ابراز خرسندی از دیدگاه جمهوری اسلامی ایران در خصوص ابتکار شش‌جانبه، این پیشنهاد را به نفع صلح و منافع مشترک در منطقه ارزیابی کرد.

 

الهام علی‌اف همچنین از برگزاری نشست‌های سه‌جانبه ایران، آذربایجان، روسیه و همچنین ایران، آذربایجان، ترکیه در آینده استقبال کرد.

 

در این دیدار علاوه بر وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان،  دستیار رئیس جمهور آذربایجان در امور سیاست خارجی نیز حضور داشت.

 

 منبع: اداره کل اطلاع‌رسانی و سخنگویی وزارت امور خارجه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->