سردار شادمانی فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء شد سردار پاکپور فرمانده کل سپاه پاسداران شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: این تجاوز بدون هماهنگی و چراغ سبز آمریکا محقق نمی‌شد امیرسرلشکر سید عبدالرحیم موسوی به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد گروسی: حملات اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نقض اصول منشور ملل متحد است وزیر خارجه اسرائیل: آلمان و ایتالیا از تصمیم تل‌آویو برای حمله به ایران مطلع بودند سرلشکر شهید غلامعلی رشید که بود؟ اینفوگرافی| توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با عراقچی پیام معاون اول رئیس‌جمهور در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اطلاعات سپاه از مردم خواست هرگونه تحرک مشکوک را به ستاد خبری سپاه و بسیج با شماره ۱۱۴ ارسال کنند بیانیه سازمان انرژی اتمی درباره حمله به تاسیسات نطنز| هیچ خسارت جانی یا آلودگی پرتوی گزارش نشده است (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حسن روحانی: امروز، بیش از همیشه، ایران باید در ۴ عرصه‌ کلیدی، گام‌های استوار بردارد وزیر کشور: انتقام سختی در انتظار صهیونیست‌ها است+ فیلم اینفوگرافی| اقدامات لازم هنگام حمله نظامی پرواز اضطراری هواپیمای نتانیاهو در پی نگرانی از حمله احتمالی ایران وزیر دفاع: برای سال‌ها ادامه رزم آماده هستیم + فیلم اطلاعیه شماره ۲ ستاد کل نیرو‌های مسلح (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) نامه فوری نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل به شورای امنیت استانداری اصفهان: حمله به نطنز آلودگی هسته‌ای نداشته است قالیباف: وقت، وقت انتقام است سخنگوی دولت: پاسخ ایران قاطع، مشروع و در زمان مناسب خواهد بود سید محمد خاتمی: رژیم صهیونیستی روی همه جنایتکاران تاریخ را سفید کرد سردار فدوی: اقدام پشیمان کننده علیه صهیونیست‌ها انجام خواهیم داد مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه درخواست برای آتش‌بس در غزه را تصویب کرد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: رژیم صهیونیستی هنوز بزرگی و اراده ملت ایران را درک نکرده است شهادت ۶ دانشمند هسته‌ای در حمله اسرائیل به ایران عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: با توجه به حملات اسرائیل، دور ششم مذاکرات برگزار نخواهد شد + فیلم
سرخط خبرها

هشدار رئیس جمهور درباره پیک چهارم کرونا | شرایط خوبی داریم اما نباید مغرور شویم

  • کد خبر: ۵۷۳۲۹
  • ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷
هشدار رئیس جمهور درباره پیک چهارم کرونا | شرایط خوبی داریم اما نباید مغرور شویم
رئیس جمهوری با اشاره به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم درباره آغاز موج چهارم کرونا در کشور هشدار داد و گفت: خدای ناکرده اگر در بهمن و اسفند خوب مراعات نکنیم با محدودیت‌هایی مواجه خواهیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهوری صبح شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه «امروز ۵۵ امین جلسه ستاد ملی است»، اظهار کرد: در جریان شیوع ویروس کرونا در کشور در کنار ویروس، مسأله کسب و کار، زندگی مردم و آموزش فرزندان نیر تخت تاثیر قرار گرفت.

 

وی با تاکید بر اینکه کرونا یک بیماری عادی نبود و در مسیر مقابله با کرونا ما تنها بودیم و کسی به ما کمکی نکرد، گفت: خسارات بزرگی به ما وارد شد، اما مردم تحمل کردند و ما هم آنها را یاری کردیم.

 

رئیس جمهوری با هشدار درباره احتمال شیوع موج چهارم کرونا در کشور خاطر نشان کرد: همه اصرار ما این است که در این دو ماه کاری کنیم که موج چهارم ایجاد نشود؛ چراکه اگر خدای ناکرده وارد موج چهارم شویم ناچاریم محدودیت‌ها را مجددا اعمال کنیم.

 

روحانی با تقدیر از کادر درمان کشور اظهار کرد: کادر درمان از روز نخست در این مسیر بزرگ ایستادگی کرد و تقریبا ما همپای دنیا پیش آمده‌ایم که این به دلیل آن است که کادر درمان و همه بخش‌های مرتبط در صحنه حضور داشتند و این کار بزرگ صورت گرفت.

 

وی با بیان اینکه از طریق فضای مجازی نگذاشتم آموزش در حوزه آموزش، تعطیل شود، افزود: از همه آنهایی که در زمینه فضای مجازی تلاش کردند تشکر میکنم. رئیس‌جمهوری خاطر نشان کرد: اوایل سال ۹۳ مصوباتی در حوزه زیر ساختها داشتیم و از آن زمان کار عظیمی آغاز شد و امروز میبینیم که بار عظیمی از خدمات اجتماعی و کسب و کار مردم بر دوش فضای مجازی است. گرچه امروز در حوزه تحقیقات گروه محدودیت‌هایی داریم و تحریم ها تاثیراتی داشته است اما ما در این زمینه گامهایی برداشتیم.

 

روحانی با اشاره به ورود کشور به حوزه ساخت واکسن کرونا گفت: امروز در زمینه تولید واکسن ورود کردیم و گام های اولیه را برداشتیم و مسئولان مربوطه معتقدند تا سال آینده به واکسن میرسیم.

 

وی با تاکید بر اینکه در زمینه مقابله با کرونا ما با دنیا تفاوتی اساسی داریم، اظهار کرد: اگر آنها میگویند توانستند با کرونا مقابله کنند ما ادعای بیشتری داریم؛ ما در تحریم و فشار این کار را کردیم چرا که ما برای مقلابله با کرونا درخواست وام از بانک جهانی کردیم اما آمریکا جلوی این کار را گرفت. اگر شرکتهای دانش بنیان و توان داخلی نبود بدانید حتی دستکش و گان در اختیار ما قرار نمی‌گرفت.

 

رئیس جمهوری گفت: زیر ساخت دیجیتال در برخی کشورهای پیشرفته کمک بسیاری کرد و ما هم در حد خودمان توانستیم در این زمینه دستاوردهایی داشته باشیم. در روزهای نخست دولت یازدهم ضریب نفوذ زیر ساخت دیجیتال در کشور نصف برخی کشور های منطقه و بین ۲۰ تا ۳۰ درصد بود، اما امروز تقریبا ۸۰ میلیون در کشور از فضای مجازی استفاده می‌کنند.

 

روحانی خاطر نشان کرد: در مجموع با کمک بخش های مختلف از جمله نیروهای مسلح، صدا و سیما و نیروی انتظامی گام های بسیار بزرگی را برداشتیم که قابل افتخار است.

 

وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز شرایط خوبی داریم اما نباید مغرور شویم، اظهار کرد: این شرایط نسبت به اروپا و آمریکا بسیار افتخار آمیز و امیدوار کننده است، اما نباید شرایط عادی انگاری شود؛ ممکن است مقداری بی احتیاطی موجب شیوع موج چهارم کرونا در کشور شود.

 

رئیس جمهوری با اشاره به ارائه گزارشی درباره میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم در جلسه امروز ستاد ملی کرونا گفت: امروز اعلام شد که در رعایت پروتکل ها به ۸۰ رسیدیم که کم است؛ خدای ناکرده اگر در بهمن و اسفند خوب مراعات نکنمی با محدودیت‌ها بی مواجه خواهیم شد.

 

روحانی با بیان اینکه رفت و آمد خانوادگی و صله ارحام در کشور ما به دلیل نوع فرهنگ بیشتر از سایر کشور ها است، تاکید کرد: امروز مجبوریم به مردم بگوییم که سبک زندگی خود را تغییر دهند و از این منظر مردم در فشار روحی و روانی بزرگی قرار دارند که با مراعات این شرایط مقداری سهل تر میشود و در عید اوضاع بهتری خواهیم داشت.

 

وی خاطر نشان کرد: امروز مصوباتی درباره چارچوب فعالیت کسب و کارهای شب عید داشتیم. همچنین مصوبه‌ای درباره ویژگی‌های واکسن اعم از تولید داخلی و خارجی داشتیم که از فردا ابلاغ می‌شود؛ ان شاءالله در این چارچوب برای خرید واکسن و حمایت از تولید واکسن داخلی تلاش خواهیم کرد.

 

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->