تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران متکی: در محاسبات آمریکایی‌ها تصور حمله به ایران به راحتی جا نمی‌گیرد ترامپ: رئیس‌جمهوری چین مرد مغروری است| او نمی‌داند چطور باید توافق کند! جان باختگان ریزش سقف کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ نفر رسید افزایش تعداد قربانیان حادثه کلوپ شبانه در جمهوری دومینیکن به ۱۲۴ تن حماس بیانیه داد: فلسطینیان کرانه باختری قیام کنند اختلاف بین صهیونیست‌ها و آتش افروزی در یک کنیسه در تل‌آویو رئیس جمهور آذربایجان: خواهان روابط خوب با ایران هستیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین ! افزایش تعرفه کالا‌های چینی به ۱۲۵ درصد چشم بینای پدافند بر حریم هوایی ایران| گزارش اختصاصی شهرآرانیوز از ناگفته‌های شبکه پدافندی کشور رژیم صهیونیستی به اطراف مدرسه‌ای در جنوب لبنان حمله کرد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ضرب‌العجل یک هفته‌ای کمیسیون اصل ۹۰ به بیمه مرکزی برای اجرای کامل سامانه املاک و اسکان ارتش اسرائیل: سربازان بسیاری را در غزه از دست داده‌ایم چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ چین به شهروندان خود برای سفر به آمریکا هشدار داد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان علی‌اف برای عادی‌سازی روابط با ایران شرط گذاشت! لایحه دوفوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی به دولت تصویب شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: نباید برای پیشبرد کار‌ها معطل منابع بمانیم شمار شهدای بمباران شجاعیه غزه به ۳۵ شهید افزایش یافت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) حمله جدید یمنی‌ها به تل‌آویو و ناو هواپیمابر آمریکا (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) قنادباشی: ایران در رفع و شکستن تحریم‌ها بسیار توانمند است | آمریکا بهانه‌ای برای حمله به ایران ندارد
سرخط خبرها

سیدحسن خمینی: اداره کشور در دوران فشار ترامپ ستودنی بود

  • کد خبر: ۵۷۵۳۵
  • ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۵
سیدحسن خمینی: اداره کشور در دوران فشار ترامپ ستودنی بود
سید حسن خمینی گفت: همت دولت در طول این سال ها و به خصوص دورانی که ترامپ نابخردانه و ظالمانه و در اوج حقد و کینه شدیدترین تحریم را اعمال کرد، ستودنی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در مراسم تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت با آرمان های امام خمینی (س) گفت: انقلاب اسلامی دستاوردهای سلبی و ایجابی بزرگی دارد؛ آرمان هایی هم دارد و آفاتی هم پیش روی او است. بزرگترین دستاورد سلبی انقلاب، نفی سلطنت است. روزی که انقلاب پیروز شد، بعد از ۲۵۰۰ سال ریشه یک تفکر پوسیده در جامعه ما کنده شد. دستاورد دیگرش نفی استبداد یک قزاق بی سواد است. دستاورد دیگر آن نفی وابستگی به کشورهای دیگر است.

 

یادگار امام افزود: فراموش نکنیم که از مشروطه و شاید سال های قبل از مشروطه تمام سیاسیون ایران و حتی آزادی خواهان چشم به خارج داشتند. اگرچه بعدا آزادی خواهان خودشان را از آن داستان جدا کردند ولی اینکه در آغاز مبارزه باید نگاه به بیرون باشد را تقریبا همه آنها داشتند. انقلاب در اهداف سلبی به توفیق رسیده و در این مملکت قطعا مردم با تبعیت از امام و سیاستمداران، اندیشمندان، دانشگاهیان و حوزویان این دستاوردهای بزرگ را به دست آوردند.

 

وی با بیان اینکه انقلاب دستاوردهای ایجابی بزرگی داشته است، تصریح کرد: بزرگترین آنها تلفیق خواست مردم و خواست خدا در یک حکومت جدید است. در طول تاریخ ایران آزادی خواهی، استقلال خواهی و دینداری همواره با هم همراه نبودند و اتفاقا شکست ها همین جا بود، ولی انقلاب تنها حرکتی در چند سده اخیر است که این هر سه با هم تلفیق شدند.

 

سیدحسن خمینی ادامه داد: این دستاوردهای ایجابی در قالب قانون اساسی به عنوان یک میراث و در قالب وصیت امام، راه و خط امام به عنوان یک میثاق ملی در آورد. چون امام را پذیرفته بودند و از افق قلب و جان و روح آنها و تعهدی که او با مردم و مردم با او داشتند، خون خویش را در این راه به امضاء گذاشتند. امروز این آرمان های سلبی و ایجابی پیش روی ما است. آفاتی هم پیش روی ما هست.

 

وی یادآور شد: امیرالمؤمنین (ع) عوامل سقوط حکومت ها، دولت ها و تمدن ها را در چهار چیز خلاصه می کند. مهمترین آنها این است که «تحقیر افاضل» شود. هرگاه بزرگان شما در انتهای صف قرار گرفتند و اندیشه، فرد یا گروهی توانست جامعه را از معرض خدمتگزاری افاضل حذف کند، به نظرم زنگ خطر برای آن جامعه است. دیگری «تضییع اصول» است؛ اینکه امر مهم به فراموشی سپرده شود. این نکته ای است که در سخنان رهبر معظم انقلاب بسیار هست.

 

یادگار امام تاکید کرد: هر کسی دلسوز کشور است این را می داند که هیچ چیزی در حال حاضر مثل مشکل معیشت مردم، گرانی، بیکاری و فقر نمی تواند به سستی پایه های نظام منجر شود. برای اینکه بزرگترین شاهد پیروزی انقلاب، کارآمدی نظام است. همت دولت در طول این سال ها و به خصوص دورانی که ترامپ نابخردانه و ظالمانه و در اوج حقد و کینه شدیدترین تحریم را اعمال کرد، ستودنی است؛ اما امروز جمهوری اسلامی باید از هرچیزی می تواند استفاده کند تا مشکلات معیشتی مردم برطرف شود. هیچ مانعی نباید عزم و اراده دولت و عبور از موانع ناخواسته برای رسیدن به رفاه عمومی و بالندگی اقتصادی مانع شود.

 

وی افزود: نام نیک امام و لسان صدقش در میان همه ما به نیکی هست و امروز من و شما وظیفه داریم که این نام را زنده نگه داریم. همت بیشتر با شجاعت بیشتر این تذکار نیک را گرامی بدارید.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->