یادی از احمد خیامی، پدر صنعت خودرو ایران هم‌زمان با سالروز درگذشتش | پدر «پیکان» سرنوشت نمایشگاه «به توان مردم»؛ نمادی از توان و ظرفیت بی‌نهایت مردم+فیلم اوپک‌پلاس با افزایش تولید نفت موافقت می‌کند | احتمال کاهش دوباره قیمت نفت اولین انتقال بین بانکی ایران و عمان به زودی اجرایی می‌شود توافق میان ایران و عمان برای ایجاد بانک مشترک و صدور کارت گردشگری آیا یارانه افزایش پیدا می‌کند؟ بنگاه‌داران مشهدی همچنان ناسازگار با قانون| کمتر از ۴۲ درصد از مشاوران املاک مشهد، عضو سامانه «کاتب» هستند زمان صدور پروانه ساختمان در مشهد به ۲۵ روز رسید افزایش دو برابری قیمت برنج ایرانی در یک سال مرکز آمار: کاهش ۰.۵ درصدی نرخ بیکاری در سال ۱۴۰۳ مشاوران املاک، رتبه‌بندی می‌شوند | طرح جدید سازمان ثبت اسناد برای سامان‌دهی بنگاه‌های معاملات ملکی بررسی قیمت امروز تلفن‌های همراه (۷ خرداد ۱۴۰۴) | شیائومی نوت ۱۴ کمتر از ۱۴ میلیون تومان واکنش سازمان هواپیمایی به ایرلاین بابک زنجانی شناسایی چهار واحد عرضه سیمان خارج از شبکه در سبزوار (۷ خرداد ۱۴۰۴) پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد افزایش قیمت ران گوسفندی در مشهد | قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۷ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری سومین جلسه ستاد تنظیم بازار استان خراسان رضوی بورس به نفع کوچک‌تر‌ها تمام شد | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۷ خرداد ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد ۸۰ میلیونی فیدلیتی بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ خرداد ۱۴۰۴) | رشد یک تا ۲۵ میلیونی قیمت‌ها هشدار یک فعال اقتصادی: بهره‌وری حلقه مفقوده حکمرانی است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۷ خرداد ۱۴۰۴) | آماده شدن دلار برای ورود به کانال جدید وزارت راه و شهرسازی گزارش «قانون جهش تولید مسکن» را تقدیم مجلس کرد | تخصیص ۷۸۰هزار واحد مسکونی به متقاضیان گمرک دستور فوری برای ترخیص کالا‌های خطرناک از بنادر را صادر کرد فرماندار مشهد: با مدیران متخلف در موضوع مصرف برق، برخورد تنبیهی صورت می‌گیرد برای نخستین بار؛ موافقت با حضور یک شرکت هوش مصنوعی در بورس رئیس انجمن بهره‌وری ایران در مشهد: توسعه بدون بهره‌وری، رؤیایی بی‌پایه است قیمت طلای جهانی امروز (۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی با کاهش اندک دلار بالا رفت التهاب بازار سیمان کاهش یافت (۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت این مطلب را بخوانید

  • کد خبر: ۵۸۸۲۲
  • ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۳
  • ۴
برای دریافت کارت اعتباری سهام عدالت این مطلب را بخوانید
 براساس اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی شرط دریافت کارت اعتباری سهام عدالت این است که سهامداران در سامانه سجام ثبت‌نام کنند و در صورت تاخیر در عمل به تعهدات، بانک دارایی سهام عدالت آن‌ها را می‌فروشد. با این شرایط کدام بانک کارت اعتباری می‌دهد؟

به گزارش شهرآرانیوز، مسئولان از هفته گذشته اعلام کردند که امکان دریافت کارت اعتباری سهام عدالت فراهم شده، اما طبق اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی شروطی برای دریافت این کارت وجود دارد که به این شرح است:

 

مشتریان باید در سامانه سجام اطلاعات خود را ثبت کنند و احراز هویت انجام شوند.


در صورت تاخیر در عمل به تعهدات، دارایی سهام عدالت آن‌ها توسط بانک به فروش می‌رود.


به گفته معاون وزیر اقتصاد، سود این تسهیلات در مدت زمان سه ساله ۱۸ درصد است.

 

عباس معمار نژاد در ابتدای این هفته گفت: «امروز دو بانک ملی و تجارت به صورت الکترونیکی به سهامداران عدالت کارت اعتباری ارایه می‌دهند.»

 

در حال حاضر بانک ملی این خدمت را از طریق اپلیکیشن موبایلی فراهم کرده است، اما اپراتور مربوط به سهام عدالت در بانک تجارت می‌گوید که هنوز بخشنامه‌ای اعلام نشده و در حال اجرایی شدن است. به محض این که اجرایی شود در سایت بانک تجارت اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

اپراتور بانک ملت نیز توضیح می‌دهد: سهامداران باید فعلا صبر کنند، هنوز اطلاعیه‌ای بابت این موضوع برای ما نیامده است.

 

در بانک صادرات نیز اپراتور به تجارت‌نیوز می‌گوید: این طرح هنوز اجرایی نشده و ما هم منتظریم که بانک مرکزی آن را اجرایی کند. احتمالا روی سایت دو بانک تجارت و ملی وجود داشته باشد.

 

در واقع پس از گذشت ۱۰ ماه از وعده اعطای کارت اعتباری سهام عدالت تنها یک بانک این طرح را اجرا کرده است.

 

کارت اعتباری سهام عدالت در بانک ملی

روابط عمومی بانک ملی در اطلاعیه‌ای اعلام کرده که سهامداران برای دریافت کارت اعتباری نیازی به مراجعه به شعب ندارند. متقاضیان می‌توانند مدارک هویتی خود را در سامانه «نشان بانک» در اپلیکیشن ایوا ثبت کنند و در کمترین زمان ممکن، آن را تحویل بگیرند.

 

کاربرانی است که سهام عدالت داشته و حسابشان در بانک ملی ایران است می‌توانند سهام عدالت خود را وثیقه قرار داده و به کمک آن تا سقف پنج میلیون تومان وام به صورت کارت اعتباری بگیرند.

 

این کارت اعتباری دریافتی در فروشگاه‌های وین مارکت، افق کوروش و رفاه قابل مصرف است.

 

اطلاعات بیشتر در این خصوص در لینک «https://bmi.ir/landing/iva» یا در بخش «نشان اعتباری» در اپلیکیش ایوا بانک ملی ببینید.

منبع:تجارت‌نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۹ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۸
0
0
چرا بقیه بانک ها را اعلام نمی کنند این همش دروغه میخواهد مردم‌ سرگرم شوند بس دیگه بابا ملت نابود شد از گرانی واز ظلم شما ولی یه روزی آه ملت دامنگیر شما میشود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹
خدایا چرا بنده بیچاره افریده ای که زجر بکشند مگر فرق بچه من با بچه فلان ریس چه است
مصطفی محمدنسب
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۹
0
0
ظلم پایدار نمیماند ظلم ماندگار نیست
علی رضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۰۱ - ۱۴۰۰/۰۲/۲۱
0
0
سلام من سهام خود را در بانک صادرات فروختم هنوز پولی دریافت نکردم ایا من به پولم میرسم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->