تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران در آستانه مذاکرات عمان هشدار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره نظام دوگانه در مجوز برگزاری تجمعات نگرانی صهیونیست‌ها از هرگونه توافق بین ایران و آمریکا منبع ایرانی: آمریکا مذاکره غیرمستقیم با ایران را پذیرفته است واکنش وزارت خارجه آمریکا به تهدید روزنامه کیهان درباره ترور ترامپ واکنش حماس به حملات بمب‌گذاری در رفح؛ این اقدامات نسل‌کشی وحشیانه است به سطحی از اقتدار رسیده‌ایم که دشمن را وادار به عقب‌نشینی کرده‌ایم مذاکرات آمریکا و روسیه درباره سفارتخانه‌ها سازنده بود وزیر اطلاعات: آرایش نظامی منطقه نشانگر اقتدار نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران است سردار اشعری: عاقبت به خیری شهید صیاد شیرازی به خاطر ولایتمداری او بود امیر سرتیپ امان‌اللهی: وظیفه ما این است که به عنوان سربازان نظام، در رکاب ولایت گام برداریم دستور اژه ای به قضات: مدیرانی که دارای ضعف و نقصان هستند تغییر دهید راز سرخ صیاد | روایتی کوتاه از زندگی خوش‌عاقبت شهید امیر سپهبد صیاد شیرازی دادستانی تهران علیه «حسام الدین آشنا» اعلام جرم کرد معاون هماهنگ کننده ارتش: شهید صیادشیرازی یک الگو در میان نیروهای مسلح بود سرلشکر باقری: وحدت نیروهای مسلح و توکل بی‌نظیر به قدرت خداوند از صفات شهید صیادشیرازی بود صدور رأی نهایی دادگاه عالی کانادا درباره سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: افزایش تعداد نمایندگان مجلس در انتظار لایحه دولت است ارائه پیشنهاد جدید آتش بس در غزه از سوی دولت مصر همه چیز درباره کمونیسم و کمونیست‌ها استاندار خراسان رضوی: منطقه ویژه اقتصادی و راه آهن را به عنوان دو مطالبه اصلی مردم سبزوار پیگیری می‌کنیم قاآنی: دشمنان قدرتمند در برابر اراده ملت‌های مقاوم ناتوان هستند بازدید استاندار خراسان رضوی از محور جنوب غربی بردسکن با حضور فرمانده فراجا تاکید پزشکیان بر سازندگی بیشتر استان ها بدون اتکا به پایتخت | ارز ۲۸ هزار تومانی رانت است ترکیه نسبت به پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران هشدار داد عراقچی: الجزایر در شورای امنیت سازمان ملل نقشی تعیین کننده دارد + ویدئو رئیس جمهور به استان البرز سفر کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) برگزاری رژه روز ارتش در تهران و سایر شهرهای ایران
سرخط خبرها

امام جمعه مشهد: مشارکت حداکثری و دقت در انتخاب از الزامات انتخابات ١٤٠٠ است

  • کد خبر: ۵۹۱۷۴
  • ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۵۷
امام جمعه مشهد: مشارکت حداکثری و دقت در انتخاب از الزامات انتخابات ١٤٠٠ است
امام جمعه مشهد گفت: طبق امر مقام معظم رهبری، مشارکت حداکثری و دقت در انتخاب از الزامات شرکت در انتخابات سال ١٤٠٠ و مورد تاکید است.

به گزارش شهرآرانیوز، امام جمعه مشهد گفت: طبق امر مقام معظم رهبری، مشارکت حداکثری و دقت در انتخاب از الزامات شرکت در انتخابات سال ١٤٠٠ و مورد تاکید است.

آیت الله سید احمد علم الهدی در خطبه‌های نماز جمعه امروز مشهد که در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد افزود: ٤٢ سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته و هر سال یک انتخابات در کشور برگزار شده است لذا همه رشد پیدا کرده‌ایم و جوانان در انتخابات، نیازی به قیم ندارند.

وی اضافه کرد: در انتخابات باید به دنبال فردی باشیم که خسته انقلاب نباشد بلکه خدا باور، ولایتمدار، فعال و کارآمد باشد.

امام جمعه مشهد گفت: حجت بر ملت تمام است، با تحقیق و دقت، فردی را انتخاب کنید که بعدها پشیمان نشوید، امروز دلیل مشکلات پیش‌آمده در بخش‌های اقتصادی و معیشتی این است که برخی از مدیریتهای نظام را افرادی برعهده گرفته‌اند که از انقلاب خسته شده‌اند و این خسته‌ها مشکل ساز هستند.

علم الهدی افزود: مقام معظم رهبری در گفت و گو با مردم تبریز گفتند" انتخابات ١٤٠٠ در دستان شماست" بنابراین در مقابل تبلیغات پوشالی، دین، ایمان و مغز خود را ندهید.

وی ادامه داد: معمولا برخورد برخی با فرمایشات مقام معظم رهبری این است که این منویات، پند و موعظه است و باید به این موعظه و نصیحت گوش فرا دهیم، برخی نیز که خیلی ولایی نیستند برخورد سیاسی با این منویات دارند و آنها را یک تحلیل سیاسی می دانند در حالی که مقام معظم رهبری حجت امام زمان( عج) هستند و فرمایشات رهبری تعیین تکلیف و برنامه اجتماعی زندگی و خط حرکت برای مردم،مسوولان و جریان‌های سیاسی است که در نظام سیاسی باید مورد توجه باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: رهبری در فرمایشات خود با مردم تبریز در 2 روز گذشته تحلیلی از دشمنی آمریکا و غرب با ایران داشتند که طبق آن پس از جنگ جهانی دوم کشورهای دنیا یا سلطه‌پذیر بودند یا سلطه گر، اما انقلاب اسلامی این هنجار و معادلات کشورهای سلطه‌گر را برهم زد و نابود کرد.

علم الهدی افزود: ۴۲ سال آمریکا و قدرتهای غرب هرچه در توان داشتند برای دشمنی با ایران هزینه کردند اما هیچ غلطی نتوانستند بکنند و دشمنی آمریکا و غرب با انقلاب اسلامی ایران دشمنی ای نیست که با لبخند، دست دادن و حتی تسلیم شدن از بین برود، تا امروز پیروز میدان بوده‌ایم و از این به بعد نیز طبق فرمایشات رهبری با تکیه بر "استحکام عناصر هویتی و اقتدار درونی" پیروز خواهیم بود.

وی ادامه داد: هویت امروز ایران اسلامی در دنیا با وابستگی ما به اهل بیت (ع) و منتظر ظهور بودن امام زمان (عج) گره خورده ‌است و برای داشتن استحکام عناصر هویتی باید ولایی و ولایت مدار باشیم، فکر ما فکر رهبری و عمل ما اقتدا به رهبری باشد که البته پیشقدم این مهم نیز مسوولان و مدیرانی هستند که با رای مردم مسوولیت گرفته‌اند.

امام جمعه مشهد گفت: اگر حرکت جهادی با استحکام عناصر هویتی آمیخته نباشد نه تنها ارزشی ندارد بلکه برای نظام و انقلاب مضر نیز هست.

علم الهدی افزود: همچنین باید قدرت درونی داشته باشیم تا بر دشمن فائق شویم که البته در حوزه دفاعی دشمن را متحیر کرده و نخستین قدرت در منطقه هستیم اما در حوزه معیشتی و اقتصادی به فضای شایسته ملت انقلابی نرسیده‌ایم که اگر به آن حد نرسیم نمی‌توانیم بر دشمن پیروز شویم.

وی تاکید کرد: اقتدار درونی با خستگی‌ناپذیری محقق می‌شود و با به دنبال رفاه و آسایش رفتن اقتداری حاصل نمی‌شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->